Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ys Origin

More
14 Aug 2017 01:46 - 15 Apr 2018 14:07 #203820 by Μάρκος Ασκανιάν

To Ys Origin είναι ένα Ιαπωνικό Action RPG στα πρότυπα των πρώτων Action RPGs που κυκλοφόρησαν σε κονσόλες. Κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία και στη συνέχεια ήρθε και στην Ευρώπη, αρχικά σε PC και μετέπειτα σε PS4, PS Vita και Xbox One. Η αρχική έκδοση αναπτύχθηκε από την Nihon Falcom και η DotEmu ως publisher ανέλαβε τα ports.

Adododo!!!
Attachments:
Last edit: 15 Apr 2018 14:07 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Apr 2018 14:03 - 15 Apr 2018 14:08 #214525 by Μάνος Γρυπάρης
Ys Origin review

Αν είστε οπαδοί των πρώτων Action RPGs τότε θα το λατρέψετε.

Το συγκεκριμένο RPG θέλω να το παίξω κάποια στιγμή, κυρίως για το art style του και το soundtrack του που με έχουν πωρώσει. Κοστίζει μόλις 20 ευρώ, τιμή-ευκαιρία για όσα προσφέρει. Είδα ωραία boss fights και ψήνομαι να το τιμήσω, ενώ και το βασικό story στις 10 ώρες σύμφωνα με την τιμή είναι τίμιο. Δεν είμαι και τόσο fan του να κρατάνε 30-40 ώρες τέτοια games.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 15 Apr 2018 14:08 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Sep 2018 20:45 #218885 by Μάρκος Ασκανιάν

Η σειρά Ys έχει χαραχθεί στο μυαλό των φανατικών RPG-άδων και αυτή η κυκλοφορία τιμά τις ρίζες της σειράς. Πραγματικά γεμάτο χαρακτήρα, το Ys: Origin είναι ιδανικό και ανταμείβει τους gamers καθώς πρόκειται για ένα mini-αριστούργημα. Για να το θέσω ακόμα πιο απλά πρόκειται για ένα τίτλο που προσφέρει έξυπνη πλοκή, εξαιρετικούς χαρακτήρες και soundtrack αλλά σχετικά εύκολο και σύντομο χωρίς πολλές εκπλήξεις. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε το review.

Adododo!!!