- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Glamorous wrote: Το Nier: Automata δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ας ξεκινήσουμε από την ιστορία που την έκαναν υπερβολικά futuristic. To πρώτο Nier που μου άρεσε είχε στοιχείο fantasy μέσα. Μπορεί να μην είχε τα τέλεια γραφικά ή τα περίπλοκα mechanics αλλά σε έβαζε σε έναν κόσμο μέσα με ωραία μουσική, μπόλικους εχθρούς και έναν στόχο. Από την άλλη το Automata ναι μας θέτει έναν πολύ σοβαρό σκοπό, να σώσουμε την Γη αλλά νιώθω ότι έχει ξεφύγει πολύ. Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι της ιστορίας και περάσουμε στο τεχνικό, σίγουρα έχουμε βελτιώσεις. Combos κινήσεων και όπλων και βοηθοί στην μάχη. Επίσης μου αρεσε το οτι η μουσικη ειναι ξανά θεσπέσια! Τώρα για όλα τα άλλα μπορείτε να μου κάνετε ερωτήσεις αλλά θα τα δείτε όλα στο review. Αν σας άρεσε το πρώτο Nier και περιμένατε την συνέχειά του, θα απογοητευτείτε λίγο. Αν πάλι απλά θέλετε να δοκιμάσετε ένα ωραίο Action RPG, τότε θα περάσετε 25 ευχάριστες ώρες.
Διάβασε αν θες το review του Nier: Automata απο την Χριστιάνα.TheReaper wrote: Προσπάθησε να με βάλεις στο κλίμα λίγο, χωρίς να το χαλάσεις. Τι εννοείς "futuristic"; Από τη στιγμή που είναι η συνέχεια του πρώτου παιχνιδιού, θα το θεωρούσα ψιλο-λογικό να έχει πιο προχωρημένη τεχνολογία. Πρέπει να λάβουμε ως δεδομένο ότι το πρώτο Nier λάμβανε χώρα ας πούμε στη σύγχρονη εποχή. Οπότε, θεώρησα αρχικά περίεργο το γεγονός ότι επέστρεψε ο άνθρωπος στα σπήλαια, αλλά το ξεπέρασα κατά κάποιο τρόπο. Επόμενο δε θα ήταν να γίνει μια "επιστροφή στη χαμένη τεχνολογία; Εκτός κι αν εννοείς κάτι διαφορετικό.