Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Sephiroth wrote:
Ίσα ίσα που αυτός ο τρόπος κάνει το platinum ΠΙΟ δύσκολο μιας και πρέπει να τελειώσεις τα Chalice Dungeons όταν είσαι low-level στο πρώτο playthrough. Σε αυτά τα dungeons οι αντίπαλοι διατηρούν το ίδιο level είτε είσαι στο NG είτε είσαι στο NG+5. Δεν κάνουν scaleBlood Prince wrote:
Κάποιοι "έξυπνοι" το τερματίζουν μια φορά,το αποθηκεύουν στο cloud λόγω PSPlus ή σε κανένα USB Stick και επαναφέρουν παλιότερα saves κάνοντας διαφορετικές επιλογές.Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια βιασύνη.Κερδίζουν το Platinum και μετά τι ;
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Blood Prince wrote:
Sephiroth wrote:
Ίσα ίσα που αυτός ο τρόπος κάνει το platinum ΠΙΟ δύσκολο μιας και πρέπει να τελειώσεις τα Chalice Dungeons όταν είσαι low-level στο πρώτο playthrough. Σε αυτά τα dungeons οι αντίπαλοι διατηρούν το ίδιο level είτε είσαι στο NG είτε είσαι στο NG+5. Δεν κάνουν scaleBlood Prince wrote:
Κάποιοι "έξυπνοι" το τερματίζουν μια φορά,το αποθηκεύουν στο cloud λόγω PSPlus ή σε κανένα USB Stick και επαναφέρουν παλιότερα saves κάνοντας διαφορετικές επιλογές.Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια βιασύνη.Κερδίζουν το Platinum και μετά τι ;
Είσαι τελείως λάθος,εγώ είμαι Level 178 από το πρώτο playthrough, δεν έχω ανάγκη το NG+ για να ανέβω επίπεδο...
Γνωρίζω ήδη τι ισχύει για τα Chalice Dungeons..ήδη είμαι στον τελικό του Defiled Chalice με Amygdala......(τώρα πήγα NG+ και δεν έχασα την προοδό μου στα Chalice Dungeons)
Sephiroth wrote:
Blood Prince wrote:
Sephiroth wrote:
Είσαι τελείως λάθος,εγώ είμαι Level 178 από το πρώτο playthrough, δεν έχω ανάγκη το NG+ για να ανέβω επίπεδο...
Γνωρίζω ήδη τι ισχύει για τα Chalice Dungeons..ήδη είμαι στον τελικό του Defiled Chalice με Amygdala......(τώρα πήγα NG+ και δεν έχασα την προοδό μου στα Chalice Dungeons)
Εγώ τα τελείωσα όλα σε ένα playthrough και είμαι level 97.
Υπερβολικό το level σου για ένα playthrough. Ουσιαστικά έχεις τα τετραπλάσια Blood Echoes από εμένα και εγώ έχω ήδη τελειώσει τα dungeons. Οπότε ή σε δυσκόλεψε και αναγκάστηκες να κάνεις τόσο farming ή έκανες power leveling και το παιχνίδι σου φάνηκε πολύ εύκολο
Sephiroth wrote: Επίσης το πιο rare trophy για το platinum είναι αυτό που παίρνεις όταν τελειώσεις τα dungeons.Και όταν τα βρίσκεις σκούρα στο level 178, δεν μπορείς να θεωρείς το platinum εύκολο.Το επόμενο boss μετά την Amygdala, μου πήρε 2 ώρες
Sephiroth wrote: Το πρόβλημά σου δεν είναι ο Rom, αλλά οι μικρές αράχνες, δηλαδή οι regular enemies. Υποθέτω ότι στο NG θα τον αντιμετώπισες σαν να έπαιζες hack & slash. Πρέπει να μένεις κοντά του ώστε να τον αναγκάζεις να κάνει τα close range attack του και τότε να σκοτώνεις μία μία τις αράχνες.
Blood Prince wrote: Σε αυτό το βίντεο δείχνει πως ορισμένοι εφαρμόζουν αυτό που ανέφερα. 3 endings σε ένα playthrough.Εγώ έχασα την ευκαιρία αλλά επειδή βλέπω πως δυσκολεύει στο NG+ μπορεί να το δοκιμάσω και να αποφύγω να διεκδικώ το platinum NG++.