Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rogue

More
18 May 2006 22:13 #12679 by S. K.
Rogue was created by S. K.
Λοιπον θελω να φταξω ενα rogue 7th lvl ο οποιος θα πρεπει να ειναι ετοιμος μεχρι τη Κυριακη. Εχω ξανακανει αρκετες φορες αλλα θελω να ακουσω και μια δευτερη (τριτη, τεταρτη, κτλ :D ) γνωμη..

spH3RiCal_v3CtoR: Th3_ImposSsiBl3 ~>O

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2006 09:51 #12876 by Πέτρος
Replied by Πέτρος on topic Rogue
Για Κυριακή ε; Τώρα είναι Δευτέρα αλλά δε βαριέσαι... :P Φυσικά και θα προορίζεις τον κλέφτη για sneaky μάχη, πώς αλλιώς θα πολεμήσει; Φυσικά έχεις το sneak attack που ρίχνει αρκετά d6 ανεβαίνοντας (νομίζω στο 7ο lvl πρέπει να είναι 3 ή 4 ζάρια). Πρόσεξε να πάρεις το Weapon Finesse feat για να προσθέτεις το dexterity modifier και όχι το strength στα attack rolls σου με light όπλα γιατί αλλιώς καληνύχτα σας. Χμ... Τι άλλο; Αυτά σε γενικές γραμμές. Καλό παιχνίδι :)

More
22 May 2006 13:46 #12902 by S. K.
Replied by S. K. on topic Rogue
Ναι τελικα τον εκανα κλασικο rogue (3rd παιζουμε) με weapon finesse, combat reflexes, expert tactitian, quicker than the eye και ενα αλλο ωραιο feat (απο 3.5) το power of personality..

More
23 May 2006 11:25 #13017 by Κώστας Παραδιάς
Replied by Κώστας Παραδιάς on topic Rogue
Που τον κάνει πιο θελκτικό στους εχθρούς του,μ προσφέροντάς σου ατελείωτες ώρες κουβέντας μαζί τους ενώ σε πετσοκόβουν;

More
23 May 2006 15:00 #13078 by S. K.
Replied by S. K. on topic Rogue
Οχι, που τον κανει να βαζει το charisma ως key ability στο will αντι του wisdom.. Οποτε πηρε ενα ωραιοτατο 8 wisdom και εβαλα τα υπολοιπα στο charisma (να εχω ενα καλο bluff :cool: )

More
23 May 2006 18:03 #13107 by Πέτρος
Replied by Πέτρος on topic Rogue
Σωστόοοοος :)

More
24 May 2006 12:13 #13161 by Κώστας Παραδιάς
Replied by Κώστας Παραδιάς on topic Rogue
Οπότε ο χαρακτήρας σου είναι αφηρημένος και δε βλέπει μπροστά του, αλλά πιάνει τις γκόμενες αλληθωρίζοντας;

Καλό...

More
24 May 2006 15:30 #13177 by Panagiotis Koutelidakis
Replied by Panagiotis Koutelidakis on topic Rogue
Παρεμπιπτόντως, το Force of Personality (όπως λέγεται το feat) αφορά μόνο mind-affecting spells and effects.

Με άλλα λόγια, ο paladin με το εν λόγω feat και Charisma 24 μάλλον τη βγάζει καθαρή απέναντι σε Dominate Person/Monster, ας πούμε, αφού πέρνει +7 από το Charisma και +7 από το Divine Grace! Άτρε, μπορεί να μη δουλεύει πάντα, αλλά, αν έχεις κάνει κι άλλες κουριές, είναι πολύ καλός (feat Devoted Performer, σου επιτρέπει να κάνεις multiclass σα Bard/Paladin).

More
22 Dec 2006 05:11 #24213 by penny
Replied by penny on topic Rogue
Mην ακούω για Palladins, θα βγάλω σπιριά κι είναι κρίμα να χαλάσω την ωραία μου επιδερμίδα.
Δεν ξέρω πωε έπαιξες τον κλεφτάκο σου τότε, ελπίζω να πήγαν όλα καλά γιατί