Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gothic 3

More
10 Feb 2012 15:30 #104675 by Νίκος Tριανταφύλλης
Εχω προβλημα Με το γκοθικ 3 ξανα αφου ειπα να το ξαναπροσπαθησω γιατι μ ελειψε αλλα τι το θελα!Ακομα εχω τα γνωστα bugs (genomic game system stop working,wheres the guru?και smart heap library)συνηθως μονο το πρωτο βγαζει πιο πολλεσ φορες!δν μοθ δημιουργει ιδιετερα προβλημα αργει μεχρι να μ βγαλει καποια απο αυτα αλλα κατανταει σπαστικο! Κατεβασα κ το patch community 1.74 (υστερα μετα την εγκατασταση προσθεσα το content mode2.3 και το quest pack 4.2!) Tο δοκιμασα και εχω τα εξης προβληματα: 1) επαιξα κ μετα απο λιγο αρχισα τα κλασικα whers the guru? genomic system stop working! δυο φορες! την δευτερη σταματησε με πεταξε κ κολησε το συμπαν κ μ εβγαλε bluescreen εγινε ρεσταρτ κ μετα το εισαγωγικο δν εμπενε στο desktop! και ξανα εκανε αποσυνδεση! τι να κανω αλλο πια? :x ( To LAA_all_ON.cmd δν λειτουργει μαλλον διοτι οταν το εβαλα να τρεξει μ εβγαλε το παραθυρο για να το τρεξει κ να επεμβει στα προγραμματα ποθ ηθελε αλλα στα περισσοτερα μου ελεγε δν επιτρεπεται η προσβαση)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2012 15:24 #104701 by Μάνος Γρυπάρης
1)κατέβασε το τελευταίο patch:
www.strategyinformer.com/pc/patc ... patch.html
2)Πες μας τι κάρτα γραφικών έχεις και πόσα ΜΒ είναι. Και κατέβασε τους τελευταίους drivers της κάρτας σου.
3)Σου έγραψα και πριν ότι πρέπει να μας στείλεις screenshot για να δούμε ακριβώς τι σου βγάζει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Feb 2012 16:19 #104704 by Νίκος Tριανταφύλλης
1)τελευταιο patch το Community Patch 1.7.4?
2) η καρτα ειναι ATI Radeon HD 5700 series μς μνημη 1gb!
3)Δν απαντησα γιατι δν ξερω πως να στειλω κ γενικα παρατησα την προσπαθεια!αλλα οπως αναφερω κ πανω καθως πεζω μου κλεινει κ μου βγαζει εικονιδιο οτι genomic game system stop working και κλεινει!και αυτα αντι για το genomic game system stop working (wheres the guru?και smart heap library)updates τα εχω κανει μεσω προγραμματος δν μ δειχνει οτι θελω καμια αναβαθμιση!

More
11 Feb 2012 16:51 #104706 by Άγγελος Φασούλης
Ναι αυτό είναι το τελευταίο patch. Κάνε κλικ εδώ για να δεις πως θα ανεβάσεις screenshot.

More
19 Feb 2012 17:55 #104970 by Νίκος Tριανταφύλλης
[img

το ενα που μ βγαζει ειναι αυτο μετα απο αρκετη ωρα!

More
19 Feb 2012 19:46 #104976 by Μάνος Γρυπάρης
Εισαι σίγουρος οτι εγκατεστησες το τελευταίο patch?
Αν είσαι 1.000% σίγουρος τοτε ρωτα εδω -> www.worldofgothic.com/foren
Και πες μας κιολας τι εφταιγε οταν βγαλεις ακρη γιατι εχει βουιξει ο τοπος με αυτο το σφαλμα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)