Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Events & Meetings

More
14 Jan 2012 23:32 #103829 by Γιάννης Μπόκας

Ezio_Auditore wrote: Παιδιά αν και καινούργιος στο site, μάλλον θα έρθω και εγώ αύριο!

Θα σε περιμένουμε!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2012 01:00 #103835 by Βασίλης Βασιλός

Ezio_Auditore wrote: Παιδιά αν και καινούργιος στο site, μάλλον θα έρθω και εγώ αύριο!

Φερε και κανενα Hidden Blade.Δεν κοβεται μονη της η πιτα :P

More
15 Jan 2012 04:07 #103838 by Γιάννης Σφηνιάς

TensaZangetsu wrote:

Φερε και κανενα Hidden Blade.Δεν κοβεται μονη της η πιτα :P

Άσε μην γίνει κάνα μπέρδεμα με τα poison blades και τρέχουμε σε νοσοκομεία μετά!

More
15 Jan 2012 20:52 #103854 by Βασίλης Βασιλός
Ενα χειροκροτημα για τον τυχερο Future.Παντως το Meeting συνεχιστηκε και αφου μας αφησε το staff.Γιατι το σωστο meeting θελει και το πιτογυρο του :P .Καλα περασαμε,να ξαναβρεθουμε για να κοψουμε αρνι οπως ακουστηκε απο καπου :P

More
15 Jan 2012 20:59 #103855 by Γιάννης Σφηνιάς
Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Τι σουβλάκια και αηδίες, εδώ με περίμενε σπιτικό παστίτσιο και γαλακτομπούρεκο με το που γύρισα σπίτι!

Εγώ λέω να βρεθούμε και Τσικνοπέμπτη, να πάμε σε κάνα ταβερνάκι ντυμένοι ως οι αγαπημένοι μας heroes!

More
15 Jan 2012 21:06 #103856 by Άγγελος Φασούλης

TensaZangetsu wrote: Ενα χειροκροτημα για τον τυχερο Future.Παντως το Meeting συνεχιστηκε και αφου μας αφησε το staff.Γιατι το σωστο meeting θελει και το πιτογυρο του :P .Καλα περασαμε,να ξαναβρεθουμε για να κοψουμε αρνι οπως ακουστηκε απο καπου :P

Και να οι αποδείξεις!

Από αριστερά προς τα δεξιά: arkypraios, kammeno souvlaki, draginfable, devilhunter_PS, TensaZangetsu, Jigoku_no_Tora

More
15 Jan 2012 21:10 #103857 by Βασίλης Βασιλός
(Παρατηρηστε πως τρωει ο Draginfable και σχολιαστε :P ) Χαχαχα

More
15 Jan 2012 21:17 #103858 by Παναγιώτης Σεντουκάς

FuTuRe wrote: Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Τι σουβλάκια και αηδίες, εδώ με περίμενε σπιτικό παστίτσιο και γαλακτομπούρεκο με το που γύρισα σπίτι!

Εγώ λέω να βρεθούμε και Τσικνοπέμπτη, να πάμε σε κάνα ταβερνάκι ντυμένοι ως οι αγαπημένοι μας heroes!

παντως την σερβιτορα που εψαχνε αυτον που κερδισε το φλουρι την εχασες.εδινε δωρο τον αριθμο της.αλλα αφου δεν ησουνα εκει εδειξα ενα 20 λεπτο και το πηρα εγω :lol:

More
15 Jan 2012 21:38 #103859 by Andr
Replied by Andr on topic GameWorld Events & Meetings
πρωτα απο ολα συγχαρητηρια στο future που κερδισε το φλουρι παρ' οτι ηταν ατυχος που εχασε τη σερβιτορα.τωρα στη φωτογραφια απο το σουβλατζιδικο επιβεβαιωνετε ο δασκαλος λιακοπουλους.φαινετε η νεα φυλη vampire που διψανε για γυρο.

More
15 Jan 2012 22:03 #103863 by Βασίλης Βασιλός
Και τι σερβιτορα κιολας...Κοριτσι μαλαμα :mrgreen: