Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παρουσίαση του XBox 360 στην Αθήνα

More
25 Nov 2005 16:31 - 23 Aug 2006 23:52 #5969 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Games Radio ήταν χθες στην παρουσίαση του Xbox 360 στον Τάυρο (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού - Κτίριο 6). Πραγματικά ήταν ένα φανταστικό event, του οποίου άρθρο θα δείτε στο site σε λίγες ώρες, με πάρα πολλές εικόνες από τα Games τα οποία παίξαμε καθώς και αρκετά videos! Βρέθηκα εκεί μαζί με τον Γεράσιμο Βαγγή (που έχει αναλάβει την σύνταξη είδησης) και τον Χάρη Φλουρή από την εκπομπή Console Wars, που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά 14:00-15:00 (ο Γιάννης Δημητρίου ήταν άρρωστος και του ευχόμαστε περαστικά -τώρα βρήκες κι εσύ ρε John?-

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 23 Aug 2006 23:52 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Nov 2005 20:45 #5981 by John Dimitriou
Δυστυχώς δε μπόρεσα να έρθω, ακόμα είμαι άρρωστος αλλά καλά να πάθω αφού πήγα για μπάλα με τη βροχη!!!

Περιμένω την είδηση απο τον Γεράσιμο άν και απο άλλους δεν άκουσα και τα καλύτερα για το Xboχ 360 και τις δυνατότητές του...

Αν τα video-games όπως το Pacman επηρέαζαν τα παιδιά, τότε όλοι σήμερα θα τρώγανε μαγικά χαπάκια μέσα σε σκοτεινές αίθουσες ακούγοντας επαναλαμβανόμενη μουσική!!!

More
25 Nov 2005 21:30 #5982 by Τάσος Γεωργίου
καμμιά μπλε οθόνη σας πέταξε;; :mrgreen:

More
25 Nov 2005 23:16 #5988 by Μάνος Γρυπάρης

derek wrote: καμμιά μπλε οθόνη σας πέταξε;; :mrgreen:

ΧΑχαχαχαχα! :lol: Όχι, εντάξει. (ούτως ή άλλως αφού δεν πέταξε μπλε οθόνη το Xbox τόσο καιρό...)

Το Fifa 2006 World Cup ήταν ψιλομέτριο, αν και είχε καλό Gameplay και στο διπλό γίνανε πολλές μάχες από παρευρισκόμενους χρήστες (είδαμε και ματσάκι Ελλάδα-Αλβανία μάλιστα!) Τις εντυπώσεις κέρδισε το Kameo, φοβερό Action Game. Από εκεί και πέρα το Call of Duty 2 ήταν καλύτερο (για κονσόλα) απ'ότι το περιμέναμε και τα racing φυσικά (Project Gotham Racing & Need for Speed Most Wanted) όλα τα λεφτά. Τα υπόλοιπα παιχνίδια που είδαμε δεν μας ενθουσίασαν, μερικά μάλιστα όπως το King Kong και το Gun μου θύμισαν εποχές Atari Jaguar! Το μέλλον θα δείξει...

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Nov 2005 02:31 #6039 by Γεράσιμος Βαγγής
Kala to King Kong htan apogoiteutiko :? :? !

Den 3erw, genika ta fps pou eixe den me en8ousiasan kai polu ektos apo to call of duty 2. To quake 4 to perimena polu kalutero.To kalova8mologimeno dark perfect zero me eknevrise toso pou h8ela na spasw tin o8oni :P :P :P . To condemned htan A P I S T E U T O ! Atmosfairiko,me drash,pragmatika me en8ousiase!

Vevaia stin parousiash eixan kai tileoraseis me upsilh analish kai ta paixnidia deixnane polu kalutera ap'oti 8a deixnoun se fusiologikes tileoraseis.

More
23 Aug 2006 23:57 #18512 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά την επιστροφή του File Server μας, επέστρεψαν και τα videos.
Όσοι δεν είστε κάτοχοι του Xbox 360 ή είστε κάτοχοι και θέλετε να τσεκάρετε live in-game videos από τα Games του Xbox 360 event στην Αθήνα, κάντε κλικ εδώ:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... ad&cid=171

Broken links μπορείτε να αναφέρετε σε αυτό το topic.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)