- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Οι εκδόσεις του ομίλου του PC Magazine είχαν ένα αρκετά μεγάλο περίπτερο με εντυπωσιακές θυληκές παρουσίες (λες και θα ψαρώναμε
Φαίνεται μετά τα έξοδα του περιπτέρου δεν περίσσεψαν κονδύλια να πάρουν κανά 2 μέτρα ύφασμα παραπάνω μην τους κρυώσουν τα κορίτσια.
Κάτι που μας εντυπωσίασε ήταν ότι το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και ήξερε καλά το προιόν του πράγμα σπάνιο σε εκθέσεις ανοιχτές στο κοινό που συνηθίζουμε να βλέπουμε γλάστρες στη θέση πωλητών.
Δεν πειράζει! Τις παίρνεις σπίτι και τις ποτίζεις!webmonster wrote: [ άπειρη κακία mode ]
Συγγνώμη αλλά μερικές κοπελιές είναι γλάστρες όπως λέμε διακοσμητικά φυτά. Τι να πεις και τι να σου πουν; Η κοπελίτσα της φωτογραφίας στο κείμενο είναι παγωμένη σαν άγαλμα, άσε που είναι και σαν σκελετός.
[/ άπειρη κακία mode ]
Μερικές όπως της Qtek ή της Microbase (μία πωλήτρια η "γλυκίτατη") κάτι έλεγαν και μπορούσαν και να μιλήσουν. Οι άλλες ήθελαν πότισμα, όχι με την πορνιρή έννοια
Ρουυυχα μαζίιιιι που πλύυυυυθηκαν...κι έχουνε γίνει ροζ... :ANAL:Πολύ ροζ το έχουμε κάνει το forum
webmonster wrote: Να πω 2 πράγματα:
1. γνώρισα τον derek στην comdex και μπορώ να πω ότι χαίρομαι πολύ που θα κάνουμε μαζί εκπομπή.
webmonster wrote: 2. έχω το πανάκριβο pda μου στη θήκη της ζώνης μου ώστε αν χτυπήσει νε το βγάλω έξω επιδεικτικά