Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Comdex 2005 (18-20/11/2005)

More
21 Nov 2005 17:44 #5787 by Δημήτρης Δερμάνης
Πήγατε στην Comdex 2005? τι είδατε και σας έκανε εντύπωση...
Δεν ξέρω αν ήταν αυτό που περιμέναμε μετά από την Infosystem 2005 στη θεσαλονίκη;
Εσείς τι γνώμη έχετε;

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2005 19:04 #5791 by Τάσος Γεωργίου
μικρή (τα περίπτερα της forthnet και του πΟΤΕ ήταν η μισή έκθεση).

More
22 Nov 2005 02:21 #5810 by Μάνος Γρυπάρης
Περιμένουμε με ανυπομονησία το άρθρο σας για να μάθουμε περισσότερα :wink:

Εδώ που τα λέμε, εκεί πάνω στην Ανθούσα που να πάει ο κόσμος. Πέρυσι είχα πάρει μετρό για Δουκίσης Πλακεντίας και περίμενα το περίφημο λεωφορείο τους που είχαν πει ότι θα πέρναγε κάθε μισή ώρα από εκεί. Χειμώνας, τέτοια εποχή ήτανε και έκανε απίστευτο ψοφόκρυο. Τελικά περίμενα 1 ώρα, το λεωφορείο τους δεν ήρθε ποτέ και φυσικά στο τηλέφωνο δεν υπήρχε κανένας υπεύθυνος να μιλήσω οπότε το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν να μεταφέρω τα παράπονά μου μέσω της γραμματείας. Ελπίζω φέτος να οργανωθήκανε περισσότερο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2005 13:28 #5831 by Δημήτρης Δερμάνης
Εγώ με το Α5 πήγα μια χαρά από Ακαδημία και κατέβηκα στο τέρμα.
Ένας φίλος που πήγε και τις τρεις μέρες με τον ίδιο τρόπο δεν μου έκανε κανένα παράπονο. Ίσως να ήσουν άτυχος.
Πραγματικά το περίπτερο του πΟΤΕ μας έδειξε ποιες ανάγκες θα καλύψουν τα χρήματα από τις αυξήσεις στις dial-up :Hangman:

[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.

More
24 Nov 2005 23:56 - 24 Feb 2006 01:48 #5953 by Μάνος Γρυπάρης
ΑΨΟΓΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! Διαβάστε...

Ρε γλωσσοκοπάνα Τάσο, θα τα ματιάσεις τα κορίτσια! Φαγώθηκες!!!

Οι εκδόσεις του ομίλου του PC Magazine είχαν ένα αρκετά μεγάλο περίπτερο με εντυπωσιακές θυληκές παρουσίες (λες και θα ψαρώναμε ;-)

Φαίνεται μετά τα έξοδα του περιπτέρου δεν περίσσεψαν κονδύλια να πάρουν κανά 2 μέτρα ύφασμα παραπάνω μην τους κρυώσουν τα κορίτσια.

Κάτι που μας εντυπωσίασε ήταν ότι το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και ήξερε καλά το προιόν του πράγμα σπάνιο σε εκθέσεις ανοιχτές στο κοινό που συνηθίζουμε να βλέπουμε “γλάστρες” στη θέση πωλητών.

Εγώ θέλω γλάστρες γιατί έρχομαι στις εκθέσεις ενημερωμένος! Οπότε πιάνεις το μπούρου-μπούρου, κι αν η κοπελιά έχει απορίες βγαίνετε για καφέ να της δείξεις το νέο σου Laptop! (το'πιασες το υπονοούμενο μεγάλε μεγάλε, έτσι? :wink: )

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 24 Feb 2006 01:48 by Μάνος Γρυπάρης.

More
25 Nov 2005 00:52 #5954 by Δημήτρης Δερμάνης
[ :twisted: άπειρη κακία mode :twisted: ]

Συγγνώμη αλλά μερικές κοπελιές είναι γλάστρες όπως λέμε διακοσμητικά φυτά. Τι να πεις και τι να σου πουν; Η κοπελίτσα της φωτογραφίας στο κείμενο είναι παγωμένη σαν άγαλμα, άσε που είναι και σαν σκελετός.

[/ :twisted: άπειρη κακία mode :twisted: ]

Μερικές όπως της Qtek ή της Microbase (μία πωλήτρια η "γλυκίτατη") κάτι έλεγαν και μπορούσαν και να μιλήσουν. Οι άλλες ήθελαν πότισμα, όχι με την πορνιρή έννοια :mrgreen:

[hr]

More
25 Nov 2005 02:14 #5955 by Τάσος Γεωργίου
Ναι άλλα άμα είναι γλάστρα που να ξέρει από laptop... δεν θα ξέρει ούτε να το πιάσει... :mrgreen:

ενώ άμα είναι ενημερωμένη θα μπορεί να το χειριστεί σωστά. το laptop.

μην δω κανέναν να γελάει στο βάθος.... :P

More
25 Nov 2005 11:46 #5957 by Δημήτρης Δερμάνης
Να πω 2 πράγματα:
1. γνώρισα τον derek στην comdex και μπορώ να πω ότι χαίρομαι πολύ που θα κάνουμε μαζί εκπομπή.
2. έχω το πανάκριβο :!: pda μου στη θήκη της ζώνης μου ώστε αν χτυπήσει νε το βγάλω έξω επιδεικτικά έξω για να μιλήσω βέβαια... έτσι σηκώνοντας την μπλούζα για να το βγάλω έξω κόβω αντιδράσεις της κοπελιάς και πράττω δεόντως.

Πολύ ροζ το έχουμε κάνει το forum :oops:

[hr]

More
25 Nov 2005 15:00 #5964 by Μάνος Γρυπάρης

webmonster wrote: [ :twisted: άπειρη κακία mode :twisted: ]

Συγγνώμη αλλά μερικές κοπελιές είναι γλάστρες όπως λέμε διακοσμητικά φυτά. Τι να πεις και τι να σου πουν; Η κοπελίτσα της φωτογραφίας στο κείμενο είναι παγωμένη σαν άγαλμα, άσε που είναι και σαν σκελετός.

[/ :twisted: άπειρη κακία mode :twisted: ]

Μερικές όπως της Qtek ή της Microbase (μία πωλήτρια η "γλυκίτατη") κάτι έλεγαν και μπορούσαν και να μιλήσουν. Οι άλλες ήθελαν πότισμα, όχι με την πορνιρή έννοια :mrgreen:

Δεν πειράζει! Τις παίρνεις σπίτι και τις ποτίζεις!
Καλύτερα σκελετός παρά κυτταρίτιδες! :mrgreen:

Πολύ ροζ το έχουμε κάνει το forum

Ρουυυχα μαζίιιιι που πλύυυυυθηκαν...κι έχουνε γίνει ροζ... :ANAL:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Nov 2005 21:32 #5983 by Τάσος Γεωργίου

webmonster wrote: Να πω 2 πράγματα:
1. γνώρισα τον derek στην comdex και μπορώ να πω ότι χαίρομαι πολύ που θα κάνουμε μαζί εκπομπή.

Μια απ' τα ίδια και εδώ. Να μην ήταν και τόσο αντικαπνιστής μόνο.... :lol: :lol:

webmonster wrote: 2. έχω το πανάκριβο :!: pda μου στη θήκη της ζώνης μου ώστε αν χτυπήσει νε το βγάλω έξω επιδεικτικά

και άμα το ακούσεις όταν χτυπάει εμένα γράψε μου... :mrgreen: