Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Playstation 3 Events

More
21 Mar 2007 15:49 #29171 by Τάσος Γεωργίου
πήρε το μάτι μου ένα banner στο site του multirama για PS3 event με κληρώσεις κλπ. κλπ. στις 23 μάρτη.

Δεν είμαι κονσολάκιας βέβαια οπότε δεν με κόβω να πάω αλλά ας το επιβεβαιώσει ο Μάνος, αν ξέρει τίποτα παραπάνω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2007 20:00 #29186 by Σπύρος Κλαουδάτος
Μεσανυχτα Πεμπτης προς Παρασκ 23 Μαρτιου, στα καταστηματα Ερυθραιας και Θεσσαλονικης. Παρτι με DJs κλπ, και κληρωσεις με παιχνιδια, χειρηστηρια και μια κουκλαρα Bravia 46". Για να μπειτε στην κληρωση πρεπει να αγορασετε το PS3 απο αυτους.

More
22 Mar 2007 02:22 #29199 by Μάνος Γρυπάρης
Εγώ λέω να ανέβουμε Ν. Ερυθραία με εξοπλισμό καραόκε και να το κάψουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Mar 2007 19:42 #29220 by Σπύρος Κλαουδάτος
Ο Γερμανος στο Mall εχει και αυτος σημερα, με διαγωνισμους με επαθλο PS3s.

More
22 Mar 2007 23:38 #29248 by Μάνος Γρυπάρης
Όλα τα events
- Public: Στα καταστήματα του Βόλου και της Θεσσαλονίκης, όπου κληρώνονται δύο Playstation 3. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.public.gr
- Γερμανός: Στο κατάστημα του Γερμανού. Αθήνα: Στο εμπορικό κέντρο The Mall, Μαρούσι (στάση Νερατζιώτισσα του ηλεκτρικού), Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos) και Βόλος.
- Multirama: Στο κατάστημα της Ν. Ερυθραίας (επί της λεωφόρου Κηφισίας) και στην Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή)
- Ηλεκτρονική Αθηνών: Στα καταστήματα Αμαρουσίου, Γλυφάδας, Περιστερίου και Θεσσαλονίκης.
- Seven Videonet.

Σηκωθείτε ΤΩΡΑ από τον υπολογιστή σας και βγείτε έξω να παίξετε! (ελπίζω να έχουν και ποτάκια -καμιά βότκα, έστω κάνα fruit punch- γιατί αν δεν κάνεις κεφάλι τέτοια ώρα δεν παίζεις εύκολα!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)