Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wii Event στο Hilton!

More
04 Dec 2006 15:34 #23188 by Δημήτρης Χριστοδούλου
Στις 16-21 Νοεμβρίου όπως θα γνωρίζετε ήδη, η Nortec οργάνωσε ένα event στην Ελλάδα όπου το Nintendo Wii ήταν σε playable μορφή και δόθηκε σε πολλούς η ευκαιρία να δοκιμάσουν την κονσόλα.

Το σχετικό άρθρο:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

Εγώ δεν μπόρεσα να πάω γιατί είμαι Κύπρο έτσι όσοι από τα μέλη του forum πήγατε γράψετε λίγα σχόλια / εντυπώσεις από το Wii!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2006 16:27 #23192 by Μάνος Γρυπάρης
Το Legend of Zelda δικαίωσε τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του. Το Metroid ήταν επίσης πολύ καλό. Γενικά το Wii Remote και τον Nunchuk φαίνεται να είναι ειδικά σχεδιασμένα γι'αυτά τα 2 Games.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν τα άγγιξα καν, με εξαίρεση το Red Steel το οποίο αν και σε beta version με απογοήτευσε αρκετά σε κάθε τομέα.

Είμαι περίεργος να δω πως θα παίζουμε ποδοσφαιράκια με τα controllers του Wii.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Dec 2006 22:25 #23203 by Σπύρος Κλαουδάτος
Το Red Steel και το 4Χ4 τραγικα. Το Ζelda πολυ καλο. Το ιδιο και το Metroid. Μετριο το Excite Truck. Σχετικα διασκεδαστικα τα Wii Sports, Warioware, Rayman και WiiPlay.

More
05 Dec 2006 12:55 #23235 by Δημητρης
Ευτυχώς πρόλαβα και πήγα την τελευταία μέρα, (ήμουν εκτός Αθηνών) και έπαιξα απ'όλα.
μπορώ να πώ ότι έλιωσα να παίζω τετραπλό τέννις για ... ΩΡΕΣ !

Πέρασα πολύ καλα, με παρεούλα, ότι πρέπει, το ζέλντα αρκετά καλό, το μετρόιντ με δυσκόλεψε, αλλα κάθε νέα τεχνολογία θέλει πρώτα να την μάθεις.
Ήθελα να κλέψω ένα Wii αλλα δεν βρήκα τρόπο, χεχεχε !

Τέσπα, άξιζε για να μας δώσει μία γεύση και να μην μας αφήσει ερωτηματικά ....