Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Athenscon 2016

More
18 Nov 2016 12:51 #189513 by Πιέρρος Φουστέρης

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, στο κλειστό του Π.Φαλήρου (Tae Kwo Ndo), θα διεξαχθεί το Athenscon! Το σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πάρα πολλά πράγματα σχετικά με κόμικς, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια και πολλά άλλα! Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το GameWorld.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και θα δώσει το παρόν, μιας και θα έχουμε δικό μας περίπτερο με το Arcade μας και τα GameWorld T-Shirts, τα οποία θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε με έκπτωση (από 14 ευρώ, μόνο 10) ! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση ! Σας περιμένουμε όλους εκεί!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2016 17:02 #189843 by Γιώργος Λόλας
Φέτος δεν το χάνω με τίποτα! Τουλάχιστον την πρώτη ημέρα θα είμαι εκεί και υπάρχει πιθανότητα να κάτσω και για την δεύτερη. Μην λείψει κανείς :)

More
28 Nov 2016 17:33 #189847 by Μάνος Γρυπάρης
Για σήμερα σας ετοιμάσαμε το βίντεο του AthensCon 2016.

3 κονσόλες Xbox One στο περίπτερο του GameWorld.gr, μαζί με Arcade και GameWorld t-shirts, τα οποία θα αποκτήσετε στα 10€ (έκπτωση 4€ σε σχέση με το Tokotoukan.gr)

Σάββατο 11:30-12:30 θα έχουμε το Σεμινάριο Gaming δημοσιογραφίας και Social Media στην αίθουσα των Workshops. Το Σάββατο στις 22:30 μετά την έκθεση φεύγουμε όπως είμαστε για cocktail party ακριβώς δίπλα με πολλές εκπλήξεις! :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Nov 2016 17:58 #189849 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυριακή θα είμαι σίγουρα όλη μέρα, Σάββατο μέχρι κάποια ώρα, έχει El Clasico(Barcelona vs Real Madrid) και δεν το χάνω με τίποτα. Λογικά με το που τελειώσει ο αγώνας θα ξανά γυρίσω αφού θα έχει cocktail party :p

More
02 Dec 2016 12:46 #189956 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα έρθω κι εγώ λογικά κατά το μεσημεράκι, ίσως και λίγο πιο μετά.

More
05 Dec 2016 13:14 #190336 by Μάνος Γρυπάρης
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας! Παίξαμε στο Arcade μας, σε κονσόλες Xbox One, κάναμε Fifa 17 Battle, λιώσαμε στο Forza, γενικά ήταν πολύ ωραία. Και βέβαια είδαμε άφθονα shows.

Αναλυτικό άρθρο με όσα συνέβησαν στο event .

Το σεμινάριο gaming δημοσιογραφίας και social media θα ανέβει σε ξεχωριστό βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος οι cosplayers ήταν πολλαπλάσιες σε σχέση με πέρυσι. Και βέβαια με 10.000 άτομα προσέλευση μιλάμε δεδομένα για επιτυχία.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Dec 2016 18:04 #190350 by Πιέρρος Φουστέρης
Χωρίς να θέλω να μειώσω το περυσινό event, η φετινή Athenscon ήταν πάρα πολύ καλύτερη! Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους εθελοντές για το απίστευτο αποτέλεσμα, όπως και σε όλους τους εκθέτες για τα πανέμορφα περίπτερά τους! Ευχαριστούμε όσους πέρασαν από το δικό μας περίπτερο, σας περιμένουμε όλους και του χρόνου, με το καλό!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Dec 2016 20:08 #190359 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Και εγώ πιστεύω ότι η φετινή Athenscon ήταν καλύτερη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πέρσι δεν ήταν ωραία. Περισσότερος κόσμος, πολλά πράγματα να δεις, πολλοί και πολύ καλοί cosplayers και υπέροχα περίπτερα(έκανα αρκετές αγορές!).
Πέρασα πολύ ωραία, αξέχαστη εμπειρία, άντε και του χρόνου πάλι!

More
05 Dec 2016 20:52 #190364 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Athenscon 2016
Καταρχάς εγω στην προηγούμενη δεν είχα καταφέρει να πάω. Τώρα όσο αφορά τη φετινή μπορώ να πω πως ήταν με διαφορά το καλύτερο event που έχω πάει. Ήταν το μόνο event που προσέγγισε λίγο τα αντίστοιχα του εξωτερικού. Τα περίπτερα ήταν όλα πολύ ενδιαφέρον (ειδικά άμα κάποιος είναι comic fan όπως εγώ), ο χώρος πολύ μεγάλος. Υπήρχαν διάφοροι καλεσμένοι από το εξωτερικό, που έχουν δουλεψει σε σημαντικά project, κάτι που δείχνει πως το επίπεδο στην Ελλάδα όλο και βελτιώνεται. Επίσης μου άρεσε ότι μέσα έβλεπες ανθρώπους όλων των ηλικιών. Παιδιά, νέοι, μεγάλοι, άντρες, γυναίκες τα πάντα. Με εντυποσίασε αρκετά πως και μέχρι αργά τη Κυριακή υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην ουρά για να μπουν σε ένα event με 7 ευρώ είσοδο. Αυτό δείχνει την ποιότητα του event, που παρά την μεγάλη σχετικά τιμή ήταν γεμάτο. Αυτά τα ολίγα, άντε και του χρόνου.

More
06 Dec 2016 02:11 - 06 Dec 2016 02:13 #190391 by Γιώργος Λόλας
Φέτος παραβρέθηκα για πρώτη φορά σε Athenscon. Πάρα πολύ καλό event, πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσει. Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου που ακόμα και μετά τις οκτώ το βράδυ την Κυριακή, περίμεναν στην ουρά για να μπουν, παρά το ότι έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο.

Τα cosplays τρομερά! Αρκετό γέλιο το ΖΜΑΚ και τρομερή δουλειά στα περίπτερα όπου μπορούσες να βρεις πολύ όμορφα πράγματα. Φιλικότατοι άνθρωποι και τα παιδιά που έκαναν cosplay πολύ πρόθημα να φωτογραφηθούν (τους ζάλισα κανονικά :P). Όσο για το δικό μας περίπτερο, χάρηκα ιδιαίτερα που σας ξαναείδα και που είδα για πρώτη φορά από κοντά τα νέα παιδιά, αλλά και τον τεράστιο Μοσχονά. Επιτέλους, κατάφερα να συναντηθώ και με την τρελιάρα την Αλκμήνη μετά από τρία χρόνια!

Παίξαμε και στα Xbox One (θέλω ρεβάνς Μάνο Μαρίνο και Πιέρρε στο FIFA!), αλλά και στο Arcade όπου λιώσαμε Street Fighter όλοι μαζί (όπου πήρα το αίμα μου πίσω) και Metal Slug με τον Reaper. Ευτυχώς, δεν ήρθε ο Μάνος (Γρυπάρης) να παίξουμε Street Fighter γιατί θα φεύγαμε κλαίγοντας :P

Γενικά, θετικότατες οι εντυπώσεις μου από την φετινή Athenscon. Θα είμαι σίγουρα εκεί και στην επόμενη.
Last edit: 06 Dec 2016 02:13 by Γιώργος Λόλας.