Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Digital Universe 3

More
27 Sep 2016 23:54 #188134 by Πιέρρος Φουστέρης
Πέρασα πάρα πολύ ωραία, όπως ακριβώς το περίμενα. Το Gamespace.gr και το techmaniacs.gr έριξαν πολύ δουλειά και φάνηκε, μιας και το event ήταν, και τις 3 μέρες, στην πένα! Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους όσους εργάστηκαν γι'αυτό το event, ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε στο περίπτερό μας και τα λέμε, μακάρι, του χρόνου πάλι εκεί!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2016 16:06 #188651 by Μάνος Γρυπάρης
Η παρουσία σας στο Digital Universe 3 ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτική.
Μιλάμε πλέον για το μεγαλύτερο gaming event στην Αθήνα, βάση της φετινής προσέλευσης. Το GameWorld.gr είχε 2 παρουσιάσεις. Το σεμινάριο Gaming δημοσιογραφίας και Social Media και την Παρουσίαση του GameWorld.gr όπου σας δείξαμε τι νέο ετοιμάζουμε, ενώ είχαμε και το καθιερωμένο Q&A.

Δείτε την παρουσίασή μας στο event:

Το βίντεο παρουσίασης του σεμιναρίου Gaming δημοσιογραφίας και Social media θα ανέβει αύριο, ενδεχομένως στο κανάλι μου στο YouTube.

Επίσης υπήρξε και μία ενδιάμεση παρουσίαση της Artnroll Games όπου σας δείξαμε το video game των Editors και το Codename:Warwolf. Το συγκεκριμένο βιντεο θα ανεβει την Κυριακή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
13 Oct 2016 16:19 #188652 by Χριστιάνα Θάνου
Συντάκτες και community support δώσαν πόνο το τριήμερο και αφιερώσαμε πολλές ώρες στο τρίτο και μεγαλύτερο Digital Universe. Οι "διάσημοι" του Youtube ήταν ωραία πινελιά και το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν οι έλληνες game developers και η προσοχή που τους δόθηκε. Good Job Digital Universe 3!

More
13 Oct 2016 20:22 #188662 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Digital Universe 3
Πραγματικά πολύ καλό το φετινό Digital Universe. Βελτιωμένο αισθητά σε σχέση με τα δυο προηγούμενα. 2 κτίρια, πολλοί καλεσμένοι, πολλοί Έλλνες developers, πολλά ωραία τουρνουά. Επίσης μην ξεχνάμε και όλες τις ωραίες ανακοινώσεις από το Gameworld. Tώρα περιμένουμε το ακόμα καλύτερο που θα γίνει του χρόνου.

More
15 Oct 2016 16:56 #188701 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Πολύ ωραίο event, για μία ακόμη φορά περάσαμε τέλεια! Εγώ προσωπικά χάρηκα που είδα πολλούς Έλληνες game developers μαζεμένους σε έναν όροφο, καθώς και πολλούς Youtubers.

More
15 Oct 2016 17:18 #188703 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε το σεμινάριο δημοσιογραφίας και social media που παρουσιάσαμε με την Χριστιάνα.
Είπαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)