Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GDC 2016

More
15 Mar 2016 21:50 #178051 by Μάνος Γρυπάρης

Το The Game Developers Conference στο Σαν Φρανσίσκο είναι η μεγαλύτερη έκθεση για developers παγκοσμίως. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1988 και τα τελευταία χρόνια δίνει το παρόν σε τέσσερις πόλεις του κόσμου, το Σαν Φρανσίσκο, το Austin, την Κολωνία της Γερμανίας και την Σανγκάι της Κίνας.

Φέτος η έκθεση διεξάγεται στο διάστημα 14-18 Μαρτίου (για την Αμερική, με βραδινές ώρες αντίστοιχα για την Ευρώπη). Το μεγαλύτερο gaming ενδιαφέρον θα ξεκινήσει σήμερα Τρίτη στις 23:00 όταν η Sony θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το PlayStation VR. Ευελπιστούμε μεταξύ άλλων να μάθουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και τα games που θα πλαισιώσουν το Virtual Reality headset του PS4.

Προς το παρόν δείτε τις υποψηφιότητες για τα GDC 2016 Awards.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2016 20:49 - 17 Mar 2016 22:04 #178176 by Πιέρρος Φουστέρης
Η μεγαλύτερη είδηση είναι, αναμφίβολα, η παρουσίαση του PlayStation VR. Προσωπικά, δεν έχω ασχοληθεί με τον τομέα του VR και δεν με πολυενδιαφέρει, αλλά δε νομίζω πως χρειάζεται να ξέρω πολλά για να πω πως η τιμή του PS VR είναι εξωφρενικά υψηλή, ιδιαίτερα αν είναι η κάμερα είναι αναγκαία αλλά δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο (άρα, πρέπει να πληρώσεις έξτρα).
Ενδιαφέρον, πάντως, είναι και η ανακοίνωση της Ubisoft, μιας και είπε πως βρίσκεται στα σκαριά ένα νέο AC που θα υποστηρίζει VR. Θα είναι κάπως παράξενο αλλά και, ταυτόχρονα, ωραίο να δούμε το παιχνίδι μέσα από τα μάτια του ίδιου του assassin που θα ελέγχουμε! Επίσης, και το Werewolves Within ακούγεται καλό, από το οποίο θα ήθελα να δω λίγο gameplay, μιας και το σενάριο ακούγεται ideal για παιχνίδι παρέας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 17 Mar 2016 22:04 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
17 Mar 2016 21:04 #178180 by Γιάννης Μοσχονάς
Όπως αναμενόταν έσκισε το The Witcher 3 στα βραβεία και παρατήρησα με μεγάλη μου χαρά τις επιτυχίες του Her Story που μου άρεσε πάρα πολύ και το θεωρώ από τους καλύτερους τίτλους της περασμένης χρονιάς. Πολύ συγκινητικό το animation movie προς τιμήν του Iwata, ένας ταιριαστός επικήδειος για τον άνθρωπο που πρόσφερε τόση χαρά σε εκατομμύρια άτομα ανά την υφήλιο, θα πρότεινα στους ανθρώπους της Nintendo να φτιάξουν και ειδικό videogame προς τιμήν του.

More
17 Mar 2016 22:46 #178187 by Παντελής Δασκαλέλος
Εμένα το VR gaming με αφήνει παγερά αδιάφορο, οπότε ανάλογη εντύπωση μου άφησε και το PlayStation VR. Νομίζω ότι με τα χρήματα αυτά καλύτερα κάποιος να αποκτήσει 4-5 νέα games ή να αγοράσει ένα συλλεκτικό PS4 ή ένα Xbox One για να παίζει όλα τα games πάρει να πάρει το VR headset. Για μένα τα λαβράκια του GDC ήταν τα indie games, καθώς τα Below, To Azimuth, The Turing Test, Beacon, Deliver us the Moon, Everspace, Swordy και Perception δείχνουν τρομέρα υποσχόμενα.

More
17 Mar 2016 23:06 #178190 by ΣΤ
Replied by ΣΤ on topic GDC 2016
Και εμένα το VR δεν έχει καταφέρει ακόμα να με πείσει γενικά σαν ιδέα πόσο μάλλον για το κόστος του. Θεωρώ πως είναι ένα τεράστιο gimmick στο οποίο έχουν πέσει όλες οι εταιρίες επειδή θεωρούν πως είναι το next big thing και θέλουν να προλάβουν το κομμάτι τους από την πίτα.
Δεν λέω είναι αρκετά φανταχτερό και φρέσκο αλλά αυτό που θα έπρεπε να μας εντυπωσιάζει είναι οι δεκάδες νέες Indie και μη κυκλοφορίες που ανακοινώθηκαν. Το VR θα κριθεί στο μέλλον κατά πόσο αξίζει, οι νέες κυκλοφορίες όμως έχουν αέναη αξία.

More
18 Mar 2016 12:27 #178204 by Χριστιάνα Θάνου
Τα νέα από την GDC του 2016 ήταν...μέτρια θα έλεγα. Περιμένουμε πολλά, μας υποσχέθηκαν πολλά αλλά βλέπω μία μετριότητα. Με λίγα λόγια απλά δεν ενθουσιάζομαι πλέον με ότι βλέπω γιατί ξέρω πως ό,τι ανακοινώνουν θα έρθει μετά από χρόνια και...αν! Anyway, μπράβο στο The Witcher 3 που συνεχίζει να σαρώνει σε βραβεία!

More
18 Mar 2016 13:47 #178216 by Στέφανος Λέγος
Το Witcher 3 εκτόπισε τα μεγαθήρια Fallout 4 και MGS 5! Δεν το περίμενα.
Το Her Story επίσης έκανε την έκπληξη και μου άρεσε ότι το Rocket League πήρε έστω ένα βραβείο.
Συγκινητική η αναφορά στο Iwata επίσης.

More
18 Mar 2016 14:36 #178222 by Αντώνης Δελησάββας
Αναμφίβολα η πιο σημαντική ανακοίνωση είναι αυτή του PlayStation VR. Όχι το πιο εντυπωσιακό πράγμα αλλά ξεχώρισε και αυτό γιατί μιλάμε για μια τεχνολογία η οποία ακόμα δεν έχει λάβει την πλήρη εμπιστοσύνη του περισσότερου κόσμου. Κατά τ'άλλα αναμενόμενο για το The Witcher III να λάβει και εδώ το Game of the Year, ενώ αρκετά ελπιδοφόρα ήταν και τα νέα από το μέτωπο του indie gaming.

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)

More
18 Mar 2016 16:14 #178232 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic GDC 2016
Θα συμφωνήσω με τον Παντελή, τα indie games ήταν για μένα το πιο ενδιαφέρον σημείο της GDC φέτος που κατά τα άλλα αναλώθηκε στο VR. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το virtual reality δεν είναι ακόμα έτοιμο για την αγορά. Ούτε σε θέμα τιμής, ούτε σε θέμα games, αλλά ούτε και όσον αφορά την ιδιοσυγκρασία του gamer σήμερα. Συγκινητική στιγμή το αφιέρωμα για τον Satoru Iwata στα GDC Awards.

More
18 Mar 2016 17:24 #178242 by Τάσος Νικολακόπουλος
Νομίζω και εγώ πως το PlayStation VR συγκέντρωσε τα βλέμματα. Άλλωστε είναι λογικό, το 2016 μάλλον θα είναι η χρονικά του VR, οπότε οποιεσδήποτε νέες ανακοινώσεις σχετικά με VR headsets και games θα προσελκύουν το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα όταν η εταιρεία που παρουσιάζει είναι η Sony.