Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

AthensCon

More
19 Nov 2015 17:23 #171313 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic AthensCon
Πρεπει να ηταν εξαιρετικα..
Θα ερθω σιγουρα στο επομενο.Δεν μπορεσα να ερθω λογω ελλειψης χρονου..
Εξαιρετικος ο Παντελης σε ενα θεμα που σηκωνει πολυ συζητηση!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Nov 2015 17:25 #171314 by Πιέρρος Φουστέρης
Δεν έλειπα τίποτα από την Athenscon, κατ' εμέ. Το στήσιμο ήταν απίστευτο, η οργάνωση σοβαρή και αψεγάδιαστη και τα περίπτερα είχαν μπόλικα πράγματα! Είτε ήθελες να δεις κάτι για κόμικς, είτε για ταινίες, είτε για σειρές, είτε για games, το έβρισκες εκεί! Φυσικά και οι special guests συνέσφεραν σε αυτό το αποτέλεσμα, μιας και τράβηξαν πολύ κόσμο! Θα συμφωνήσω, επίσης, με τον Μάνο, διότι το κοινό ήταν όλων των ηλικιών. Πραγματικά, χάρηκα που είδα και μεγάλους να σταματάνε στο περίπτερό μας (και όχι μόνο), με τα παιδιά τους και μη, και να δείχνουν ενδιαφέρον για το ό,τι έβλεπαν! Ευελπιστώ να διοργανωθεί ξανά ένα τέτοιο event, διότι πέρασα πολύ ωραία!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
19 Nov 2015 17:26 - 19 Nov 2015 17:28 #171315 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic AthensCon
Η έκθεση παίζει να ήταν πάρα πολύ καλή, κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω :( .
Last edit: 19 Nov 2015 17:28 by Marios Ntallaris.

More
19 Nov 2015 17:31 #171316 by Βασιλης Γαλανος
Ο μονος λογος που δεν ηρθα ηταν η απεργια του ηλεκτρικου.Ελεγα να παω και τις 2 μερες αλλα τελικα βγηκαμε βολτα το βραδυ του Σαββατου με κατι φιλους και λεω "Σιγα δεν χαθηκε ο κοσμος.Παω και αυριο Κυριακη που θα εχει και περισσοτερο κοσμο και το youtube panel."Αμ δεν ηξερα οτι ειχε απεργια ομως και δεν υπηρχε τρενο.. :P Και μολις το εμαθα την επομενη μερα...ξενερωσα τοσο ασχημα....
Οκ οκ next year,αλλα ποιος περιμενει μεχρι τοτε... :dry:

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
19 Nov 2015 17:32 #171317 by Χριστιάνα Θάνου
Η Athenscon μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η οργάνωση ήταν αρκετά καλή και πιστεύω πως όλοι περάσαμε πολύ πολύ ωραία! Σημαντικό ρόλο έπαιξαν καλεσμένοι όπως ο Ευγένιος Τριβιζάς, ηθοποιοί από το Game of Thrones και πολλοί άλλοι χωρίς να θέλω να αφήσω απ έξω κανέναν. Χάρηκα που μπήκα στο KITT (αμάξι) που είχε η έκθεση και πήραμε μια συνέντευξη από τον δημιουργό του. Το μόνο αρνητικό ήταν η γκρίνια των Inspot για τα Seven Spots που είχαμε στο περίπτερό μας...κατά την άποψή μου η συμπεριφορά αυτή δεν ταίριαζε με το κλίμα του event αλλά τι να κάνουμε...

Θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει δεύτερη Athenscon με ακόμα περισσότερα πράγματα να κάνουν οι fans αλλά και εμείς στον ελεύθερο χρόνο που ξεκλέβαμε από το περίπτερο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους αναγνώστες μας που μας τιμήσαν με την παρουσία τους, συζητήσαμε για διάφορα θέματα και στο τέλος είχε φωτογραφιούλα!

More
19 Nov 2015 17:39 - 19 Nov 2015 17:40 #171318 by Αντώνης Δελησάββας
To Athenscon ήταν η πρώτη έκθεση ανάλογου περιεχομένου που πήγα και σαν επισκέπτης αλλά και σαν μέλος της συντακτικής ομάδας του GameWorld. Μου έκανε τρομέρη εντύπωση πόσος κόσμος υποστηρίζει τις διάφορες σκηνές που παρευρέθησαν εκεί (games, comics, cosplay κ.α.) καθώς και η οργάνωση και ο επαγγελματισμός που έδειξαν τα άτομα τα οποία συνεργάστικα. Πραγματικά υπήρχαν ένα σωρό πράγματα να δεί κανείς και ενθουσιάστικα που μίλησα για διάφορα θέματα με πολλά άτομα, όλοι γνώστες του αντικειμένου τους. Ήταν πραγματικά μια διαφορετική εμπειρία για εμένα και παρ'όλη την κούραση που τραβήξαμε με τα παιδιά για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο περίπτερο μας, είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να ξανακάνω. Ελπίζω να γίνουν και άλλες παρόμοιες εκθέσεις στο μέλλον και σίγουρα περιμένω να ακούσω την ανακοίνωση για την AthensCon 2016.

Θα 'ηθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που πέρασε από το περίπτερο μας και μας χάρισε το θετικό του feedback, τον ενθουσιασμό του και μας έδειξε την υποστήριξη του.

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)
Last edit: 19 Nov 2015 17:40 by Αντώνης Δελησάββας.

More
19 Nov 2015 18:12 - 19 Nov 2015 18:36 #171321 by Μάνος Μαρίνος
Replied by Μάνος Μαρίνος on topic AthensCon
Ένα πανέμορφο διήμερο από όλες τις απόψεις ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο. Τα περίπτερα που μπορούσες να επισκεφτείς στον χώρο της έκθεσης ήταν όλα ένα κι ένα. Πέρα από τα αμέτρητα συλλεκτικά και δημιουργίες για αγορά, υπήρχαν δραστηριότητες για όλων των ειδών τα γούστα. Από τον General Lee μέχρι τον Ευγένιο Τριβιζά και από το Oculus μέχρι το 3D printing, όλα υπήρχαν μέσα στην έκθεση.

Το event ήταν καλοστημένο και οι ελάχιστες ατυχίες καλύφθηκαν και συγκαλύφθηκαν έγκαιρα. Το team του GameWorld ήταν δυνατό και πολυμελές καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και τα νεότερα μέλη από κοντά. Ακόμα πιο δυνατή και ευδιάθετη ήταν η παρουσία του κόσμου και στην έκθεση ως σύνολο, αλλά και στο περίπτερο μας ειδικότερα και τους ευχαριστώ έναν προς έναν για αυτό. Το κλίμα ήταν τόσο ευχάριστο στην τελική, που παρά τις πολλές ώρες παρουσίας, το κλείσιμο των θυρών της έκθεσης με έκανε να λησμονώ την επανέναρξη της.

Αναμονή για την AthensCon16 λοιπόν!

Υ.Γ.: Θέλω να κάνω ειδική μνεία στα Hot Dog που μας έθρεψαν το διήμερο, αλλά και στο περίπτερο της SoComic.gr που μας έδωσε κανα δυό κιλά σε γκοφρέτες ION.
Last edit: 19 Nov 2015 18:36 by Μάνος Μαρίνος.

More
19 Nov 2015 20:14 - 19 Nov 2015 20:19 #171327 by Γιάννης Ρέμας
Replied by Γιάννης Ρέμας on topic AthensCon
πρέπει να ήταν μαματο event!!! μπράβο για το βίντεο την παρουσιάσατε αρκετά καλά και αφιερώσατε όσο χρόνο έπρεπε ούτε πάρα πολύ ούτε πάρα πολύ λίγο, γρήγορα πλάνα και ωραία, με άτυχη στιγμή στο περίπτερο του nfnity όπου φαίνεται ο μανος στο καθρέφτη, καλά για την κοπελιά που έκανε την καταρινα με την καμία δεν πήγε το μυαλό μου εκεί αλλά και τους power rangers δεν τους είδα σε φόρμα μάλλον έχουν να πολεμήσουν καιρό, θα να έφαγαν και κάνα 2 σουβλάκια και θα έκαναν κοιλιά :woohoo: ένα κακό που βρήκα στο βίντεο είναι η αναφορά στον τριβιζα θα έπρεπε να τον αποκαλέσετε στο βίντεο κύριο τριβιζα, στη σούμα κάνατε πάρα πολύ καλή δουλειά μπράβο!!!!!!!!
Last edit: 19 Nov 2015 20:19 by Γιάννης Ρέμας.

More
20 Nov 2015 18:53 #171352 by Παντελής Δασκαλέλος
Τα τελευταία χρόνια είτε προσωπικά, είτε ως συντάκτης του GameWorld έχω παρευρεθεί σε δεκάδες εκθέσεις, για να είμαι ειλικρινής η AthensCon ήταν ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής από πλευράς διοργάνωσης και εκθετών. Δυστυχώς πέρα από μια γρήγορη βόλτα στα περίπτερα δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετέχω ως απλός επισκέπτης, ούτε καν να τραβήξω μια φωτό με τον General Lee δεν πρόλαβα. Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι η διοργάνωση είχε επιτυχία και κατ' επέκταση θα δούμε κάτι ανάλογο και του χρόνου.