Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Heroes of the Storm Launch Event

More
02 Jun 2015 22:00 #162142 by Ευριπιδης Καινουργιος
Ήταν πολύ ωραία παιδιά! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά! (μάλιστα κέρδισε και ένας φίλος μου μια μπλούζα hots και ήταν πολύ χαρούμενος :D )

I died. Good thing I have 2 more lives.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2015 01:46 #162147 by Μάνος Γρυπάρης
Εκπληκτική η παρουσία σας και σήμερα. Γέμισε το inSpot Πανόρμου, κάτι αναμενόμενο.
Εξαιρετικός τελικός Best of Three που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, πολύ όμορφο cosplay
Μπράβο σε όλους. Ο Αριστοτέλης κατέθεσε ψυχή καθώς είχε live review + τουρνουά...ταυτόχρονα!

Δείτε όσα συνέβησαν στο event.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Jun 2015 02:05 #162148 by Άκης Ζαχαριάδης
Πραγματικά ήταν ένα υπέροχο event. Πολύς κόσμος, αρκετές ομάδες πήραν μέρος στο τουρνουά, όλα τα μέλη του gameworld πιστεύω έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, φυσικά εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος. Τα δώρα ήταν υπέροχα, Ένα μεγάλο ευχαριστώ από έμενα για την παρουσία σας και την συμμετοχή σας, θα τα πούμε σύντομα! Next Event loading

More
03 Jun 2015 19:17 #162185 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Δεν χορταίνουμε από events, θέλουμε κι άλλα! Χθες, ο Αρίστος παρέδωσε ψυχή και πνεύμα. Μπράβο και πάλι μπράβο στο μωρό μου <3!!! Φυσικά, ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν και πάλι με την παρουσία τους, σε ένα ακόμη event. Ραντεβού στο επόμενο, όπου θα περάσουμε και πάλι τέλεια, χωρίς αμφιβολία :D

More
03 Jun 2015 19:26 #162188 by Πιέρρος Φουστέρης
Ένα ακόμη φανταστικό event! Πολύς κόσμος, ωραία ατμόσφαιρα, πολύ αγχωτικό (με την καλή έννοια) τουρνουά και καταπληκτικά δώρα για τους τυχερούς των κληρώσεων και τους νικητές των τουρνουά (5v5 Heroes of the Storm, 1v1 Hearthstone)! Να πω και εγώ ένα μεγάλο μπράβο στον Αριστοτέλη, που ήταν καταπληκτικός εχθές, τόσο στην διοργάνωση του τουρνουά μαζί με τον Δημήτρη, όσο και για το review και την παρουσίαση του νέου MOBA της Blizzard. Όσοι καταφέρατε να έρθετε ήσασταν υπέροχοι και όσοι δεν τα καταφέρατε άτυχοι γιατί χάσατε ένα ωραίο event! Αστειεύομαι, φυσικά! Σας περιμένουμε όλους στο επόμενο event, το οποίο θα είναι ακόμη καλύτερο!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister