Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

2ο GameWorld Party: Κυριακή 21/12

More
20 Dec 2014 14:37 #154443 by Χριστιάνα Θάνου
Εννοείται ότι θα είμαι και εγώ εκεί! Σας περιμένουμε όλους!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Dec 2014 15:17 #154447 by Παντελής Δασκαλέλος
Ένα 24ωρο περίπου έμεινε για το event της χρονιά!Σας περιμένουμε όλους tomorrow μην λείψει κανείς και μην ξεχάσετε να φέρετε τα μεταχειρισμένα σας για trades!.

More
20 Dec 2014 22:45 #154463 by Νίκος Ταφραλίδης
Πω πω χαμός θα γίνει λέμε !!!! Arcade Battle και ξερό ψωμί !!!!

More
21 Dec 2014 15:29 #154476 by Παντελής Δασκαλέλος
Φέρνω πολύ πράγμα για trade σήμερα. Δείτε αναλυτικά λίστα:

Xbox 360
COD Ghosts, Titanfall, Anarchy Reigns, Silent Hill Downpour, Blades of Time, Sniper Elite III, Dark Souls 2, The Bureau XCOM, GOW Judgment, Prototype 2, Aliens Colonial Marines
Xbox One
Murdered Soul Suspect, Battlefield 4, Dead Rising 3, AC IV Black Flag, COD Ghosts, Diablo III Ultimate Evil
PS4
Battlefield 4, Shadow Warrior, Metro Redux, Thief, Transformers Rise of the Dark Spark
PS3
Beyond Two Souls, XCOM, Resident Evil 6,Metal Gear Rising, God of War Ascension, Diablo III, Tales of Xillia, Hitman Aboslution, The Bureau, Tekken Tag Tournament 2, Dark Souls 2, The Last of Us, Deadpool, Final Fantasy X HD, Zone of the Enders HD, Armored Core Verdict Day, NBA 2K 13, Silent Hill HD, Saint Seiya, One Piece, Ni no Kuni, Battlefield 4, DmC

Μην ξεχάσετε να φέρετε τα games που δεν θέλετε για trades! Τα λέμε σε λίγες ώρες από κοντά!

More
23 Dec 2014 00:30 - 23 Dec 2014 12:23 #154511 by Πιέρρος Φουστέρης
Όπως ήταν αναμενόμενο, περάσαμε τέλεια! Ήσασταν όλοι σας υπέροχοι και σας ευχαριστούμε που παρευρεθήκατε! Ελπίζω στο επόμενο event να είμαστε ακόμη περισσότεροι!
Διαβάστε για τον απολογισμό του 2ου GameWorld Party στην σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 23 Dec 2014 12:23 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
23 Dec 2014 04:14 #154512 by Μάνος Γρυπάρης

Πέρα από την σχετική είδηση ανέβηκαν ήδη φωτογραφίες από την 1η ημέρα και θα ανέβουν ακόμη περισσότερες! Ευχαριστούμε το Red Carpet για την φωτογραφική κάλυψη του event και τους Πέτρο Σολωμό και Αντώνη Σκαραμαγκά για την μαγνητοσκόπηση!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
23 Dec 2014 12:41 #154523 by Παντελής Δασκαλέλος
Νομίζω ότι το 2ο GameWorld Party ήταν σαφώς ανώτερο ως event σε σχέση με το πρώτο, τόσο από πλευράς προσέλευσης κόσμου, όσο και από το γενικότερο κλίμα που επικράτησε. Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να παρακολουθήσω όσο θα ήθελα το τι έγινε στο ισόγειο, γιατί οι παρουσιάσεις των συντακτών ήταν στον πρώτο όροφο. Ήταν άρρωστος και ο Γρηγόρης και είμασταν ένα άτομο μείον συν τις άλλοις, όπως και να έχει πιστεύω πως όποιος ήρθε πέρασε καλά. Εμείς και εγώ προσωπικά από την πλευρά μου δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τα πιο ενδιαφέροντα gaming events και πάντα δωρεάν. ;)

More
23 Dec 2014 14:56 #154528 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Εντάξει, μιλάμε για ωραία πράματα. Τόσοι devellopers, τόσος κόσμος. Και του χρόνου Gameworld... και του χρόνου σε μεγαλύτερο venue. Σε λίγα χρόνια το ΟΑΚΑ θα σας χωράει όλους, άνετα. Φυσικά κάνω χούμορ αλλά στα αλήθεια, δεν μας χώραγε το NYC. Συγχαρητήρια!

More
23 Dec 2014 19:36 #154534 by Νίκος Ταφραλίδης
Με αυτά που διάβασα ψήθηκα. Του χρόνου τον Σεπτέμβριο θα κατέβω Αθήνα να το ζήσω και εγώ!!!

More
23 Dec 2014 20:58 #154535 by Αλκμήνη Καζάνα
Τελειο τελειο και απλα αξεχαστο party !!! αγαπαμε gameworld και θα το στηριζουμε μια ζωη και φυσικα θα ειμαι εκει τουλαχιστον εγω σε οσα παρτυ μπορω γτ απλα εχει πολυ γελιο και γνωριζεις πολλαα ατομα :)