[center:m7s9dvcq]
[/center:m7s9dvcq]
Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μια κρητική στο "Ofiicial Release Party" που πήγα το Σάββατο 16/11/13 στο Skullbar. Το Event ξεκίνησε στις 21:00, εγώ πήγα στις 21:15 - 21:20. Ο χώρος αρκετά underground θα μπορούσα να πω και ας πηγαίνω πρώτη φορά όποτε καταλαβαίνετε. Αρχικά περίμενα το "Release Party " ή "Launch Event" όπως θέλετε πείτε το, να είναι σε έναν μεγάλο χώρο με αρκετές κονσόλες, παρουσίαση του παιχνιδιού, Quiz και αρκετά ακόμα πραγματάκια. Αυτό όμως που έγινε εκεί δεν ήταν αυτό που περίμενα και απορώ και ο ίδιος πως έκατσα 2 με 2:30 ώρες. Σαν "Anime Party" ήταν κάλο άλλα σαν "Ofiicial Release Party" όχι. Διότι το Assassin's Creed IV ήταν απλώς μια ταμπέλα. Εγώ πήγα να δω ένα "Release Party" για το παιχνίδι ασχέτως εάν έχει βγει ήδη στα καταστήματα για κονσόλες και ασχέτως πόσο κακό ήταν σαν συνεχεία διότι με απογοήτευσε το παιχνίδι. Τελικά το μόνο που είδα ήταν απλώς άφησες και διαφημιστικά κουτιά με το παιχνίδι, μια οθόνη που έβαλε σε μια φάση ένα gameplay και άφθονη Anime μουσική. Ρώτησα τον DJ σε μια φάση αν θα βάλει μουσική από το παιχνίδι και μου απάντησε ότι βάλανε και μου είπε τα κομμάτια, δεν θυμάμαι πλήρως ποια ήταν άλλα δεν έβαλε κάτι στην συνεχεία. Όσο άφορα την δοκιμή του παιχνιδιού δεν την είχαμε ούτε για δείγμα, διότι όταν ρώτησα για την δοκιμή η απάντηση που πείρα ήταν ότι τα αφαίρεσαν γιατί είχε μαζέψει πολύ κόσμο. Άπλα απαράδεκτη κίνηση από την διοργάνωση διότι τι να πουν τα καταστήματα που κάνουν παρόμοια Event που γίνετε ο χαμός, να τα κλειδώνουν όλα και άπλα εμείς να χαζεύουμε; Όχι,αυτό πρώτη φορά το βλέπω στην ζωή μου. Σχετικά με το Cosplay τώρα, απαρτιζόταν από τα εξής: Ένας αξιοπρεπεστατος Connor άσχετο που είναι στο Assassin's Creed 3, ένα assassin οπού φορούσε skate παπούτσια μια φόρμα και πάνω του είχε ένα άσπρο πανί και ένα κόκκινο κασκόλ γύρο από την μέση, έναν ας τον πούμε Abstergo Agent και το κερασάκι ήταν ο Hwoarang από το Tekken ακόμη προσπαθώ να καταλάβω που κολλάει με το θέμα. Γενικά οι διοργανωτές ρίξανε μεγαλύτερη σημασία στους Anime fans με αποτέλεσμα να μην ασχοληθούν πολύ με τους fans του παιχνιδιού που χάσανε το ενδιαφέρον τους. Διαγωνισμό κάνανε στις 1:00 το βράδυ όποτε δεν ήταν εύκολο για μένα να παρακολουθησω την διεξαγωγή του. Από αυτό δείχνουν ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει ένα "Release Party ".
Καμακάρης Βασίλης