Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Party

More
30 Sep 2013 09:30 #133008 by Αντώνης Κονδύλης
Πολύ δυνατόν το παρών δεν το περίμενα να υπάρχει τόσος κόσμος. Φτάσαμε παρέα 6 ατόμων κατά της 8 και απλά πέρα από την πόρτα δεν μπορούσαμε να μπούμε.Δυστυχώς δεν μείναμε μιας και δεν υπήρχε χώρος να κάτσουμε(έχουμε και κάποια ηλικία).

Να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Μάνο και φυσικά όλη τη συντακτική ομάδα του Gameworld και όσους πήραν μέρος σε αυτό το event.Δείχνει ότι στην χώρα μας υπάρχει πάτημα για ακόμα μεγαλύτερα party γύρω από το Gaming.

υγ: Ούτε να σας βρώ να σας χαιρετήσω δεν μπόρεσα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2013 13:20 #133012 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Λογικό είναι πλέον όπου υπάρχει το Gameworld να γίνετε χαμός :P
Βλέπω καλά περάσατε. Αντε και στο επόμενο.

More
30 Sep 2013 15:26 #133023 by Χριστιάνα Θάνου
Ο κόσμος που μαζεύτηκε ήταν πολύς! Το event γενικά μου άρεσε γιατί είχε από όλα μέσα, χιούμορ, παρουσιάσεις, gaming και φυσικά έξυπνο κοινό! Να ξέρετε ότι σχεδιάζουμε ήδη το επόμενο event!

More
30 Sep 2013 19:38 #133033 by Κώστας Προμπονάς
Κάθε GW συνάντηση λέει, αλλά ειδικά αυτό το party δεν ήθελα να το χασω..
Χαιρομαι που ακούω ότι τα περάσατε υπέροχα και πραγματικά στενoχωρήθηκα που ξαφνικές επαγγελματικές υποχρεώσεις με κράτησαν μακρυα...

Τουλάχιστον διαπίστωσα για μία ακόμα φορά ότι η επαρχία ...το κρατάει ζωντανο :D
(Φώτο 29/9, Ξάνθη):

Το είδα σε ένα καφέ που σταμάτησα στην επιστροφή και με βασάνιζε ακόμα περισσότερο, αφού σκεφτόμουν το arcade machine που περίμενε στο παρτυ.
Next time.

More
30 Sep 2013 23:58 #133059 by Παντελής Δασκαλέλος
Πραγματικά και εγώ δεν περίμενα τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και εκεί που ήμουν προετοιμασμένος να πιω την μπυρίτσα μου, να αράξω και να κάνω τσιγαράκι, κατάντησα Gragas να κουβαλάω και να στήνω εξοπλισμό! Ούτε στην Ευρωπαϊκή περιοδεία των Nordor δεν είχα ρίξει τόσο τρέξιμο, παρόλα αυτά άξιζε ο κόπος, καθότι ο κόσμος το διασκέδασε.

Νομίζω και εγώ ότι θα πρέπει να αναζητήσουμε ακόμη μεγαλύτερο χώρο πλέον. Το OAKA νομίζω θα μας χωράει..

More
01 Oct 2013 03:16 #133071 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Φοβερό το πάρτι, ανταπόκριση πέρα από τα αναμενόμενα και πολύ καλό, χαλαρό και gaming κίμα προπαντώς! και εγω με αυτά και με αυτά μία μπύρα ήπια μόνο χαχαχα!Αντέ το επόμενο ακόμα πιο δυνατό εύχομαι!

More
01 Oct 2013 11:14 #133074 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Περάσαμε όλοι πολύ καλά! Προσωπικά νομίζω ότι την καλύτερη σκηνική παρουσία την είχε ο Ζοκ!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Oct 2013 16:58 #133221 by Μάνος Γρυπάρης
Για τους 5 από εσάς που κερδίσατε κουπόνι αξίας 20 ευρώ. Το κουπόνι ισχύει μέχρι 31/10 για αγορές από το www.Tokotoukan.com .

Οροι χρήσης κουπονιού:

Η λειτουργία του Κουπονιού έχει αφαιρετική αξία.
Στο σύνολο της παραγγελίας προστίθεται και το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής (αν προκύψει). Αν η (αξία των προϊόντων + αξία των μεταφορικών) είναι ίση ή μικρότερη των 20,00€, τότε θα απολαύσετε το/α προϊόν/τα του Tokotoukan, εντελώς δωρεάν
Στην περίπτωση όπου τα προϊόντα μαζί με το κόστος των μεταφορικών, υπερβαίνουν την αξία των 20,00€, τότε η διαφορά πληρώνεται με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. (Αντικαταβολή, Πιστωτική κάρτα, Paypal)
Στην περίπτωση όπου η αξία των προϊόντων είναι μικρότερη της αξίας του Κουπονιού, τότε το υπόλοιπο, ΔΕΝ επιστρέφεται σε καμία περίπτωση σε μετρητά και ΔΕΝ πιστώνεται σε μελλοντικές αγορές.
Η χρήση του Κουπονιού είναι αποκλειστικά και μόνο για μία (1) χρήση.
Κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας, εισάγεται τον κωδικό της Κουπονιού που θα βρείτε παρακάτω στο αντίστοιχο πεδίο, και πατήστε το «μπλε» κουμπάκι. Η αφαίρεση της τιμής θα πραγματοποιηθεί αυτόματα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)