Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Meeting στη Θεσσαλονίκη

More
12 Nov 2012 02:33 #114969 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ανοίγω αυτό το θέμα για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον να κάνουμε, οι φίλοι του GameWorld και γενικά των Games ανεξαρτήτως πλατφόρμας και προτιμήσεων, μια ανεπίσημη συνάντηση ώστε να γνωριστούμε καλύτερα στην Θεσσαλονίκη.

Και που ξέρετε, ίσως στο τέλος καταλήξουμε σε κάποιο Ίντερνετ Καφέ για τα απαραίτητα Deathmatch.

μέσα:
FotisOL
luffy3131990

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2012 03:59 #115959 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τόσοι πολλοί;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Dec 2012 04:24 #115961 by Μάνος Γρυπάρης
Θα πρέπει πρώτα να ανεβάσετε αυτό

Για να γίνει meeting στη Θεσσαλονίκη χρειάζεται:
1)Να προσκαλέσετε φίλους για εγγραφή στο GameWorld.
2)Να δούμε κόσμο στο group της Θεσσαλονίκης
3)Να υπάρξουν τουλάχιστον 10 replies σε αυτό το topic απο παλιά μέλη με Level 10+ (βάση εμπειρίας οι ενεργοί είναι κι αυτοί που έρχονται στα meetings).

Επειδή σημερα ήρθε στο event και ο αναγνώστης Psycho από την Θεσσαλονίκη και μας το πρότεινε, οι συντάκτες δεν έχουμε πρόβλημα να οργανώσουμε κάτι και να ανέβουμε για μια μέρα. Ο Γιώργος Κυρενές είναι κοντά σας μάλιστα. Αρκεί να είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από εσάς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Dec 2012 00:22 #116304 by Φώτης
Παιδιά εγώ είμαι μέσα για event στη Θεσσαλονίκη!!Μακάρι να το πραγματοποιήσουμε!! :)

More
06 Dec 2012 16:02 #116413 by pavlos afisidis
είμαι μέσα κι εγω μακαρι να γινει event στη Θεσσαλονίκη...

More
06 Dec 2012 17:11 #116414 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Manos wrote: Θα πρέπει πρώτα να ανεβάσετε αυτό

Για να γίνει meeting στη Θεσσαλονίκη χρειάζεται:
1)Να προσκαλέσετε φίλους για εγγραφή στο GameWorld.
2)Να δούμε κόσμο στο group της Θεσσαλονίκης
3)Να υπάρξουν τουλάχιστον 10 replies σε αυτό το topic απο παλιά μέλη με Level 10+ (βάση εμπειρίας οι ενεργοί είναι κι αυτοί που έρχονται στα meetings).

Επειδή σημερα ήρθε στο event και ο αναγνώστης Psycho από την Θεσσαλονίκη και μας το πρότεινε, οι συντάκτες δεν έχουμε πρόβλημα να οργανώσουμε κάτι και να ανέβουμε για μια μέρα. Ο Γιώργος Κυρενές είναι κοντά σας μάλιστα. Αρκεί να είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από εσάς.

Ο Αρχισυντάκτης μας έθεσε τις προϋποθέσεις. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε αυτά που λέει παραπάνω ώστε να μπορέσουμε να διοργανώσουμε ένα πετυχημένο event. Για αυτό λοιπόν βάλτε όλοι το χεράκι σας.

More
06 Dec 2012 19:39 #116428 by Βαγγέλης Βερβέρας
Είμαι μέσα...αντε ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά.