Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τα μπλουζάκια του Games Radio στα Events

More
16 Apr 2006 02:34 - 09 May 2008 19:52 #11031 by Μάνος Γρυπάρης
Με αφορμή την έναρξη του Gamics, του μεγαλύτερου ελληνικού Game Event που έκανε πρεμιέρα χθες, σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα Σάββατο και στο εξής, σε κάθε event, οι παραγωγοί και οι συντάκτες του Games Radio θα είναι εύκολα ορατοί με τα παρακάτω μπλουζάκια (ατςςς :crazy tooth: )

(κλικ στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος)

Πρώτα απ' όλα να πω ότι η μπροστινή πλευρά είναι κοινή για όλα τα μπλουζάκια και είναι η εξής:
[img

Και τώρα όσον αφορά την πίσω πλευρά. Ξεκινάμε με τα μπλουζάκια εμένα και του Λευτέρη. Αύριο τα υπόλοιπα:

Manos
[img

gullarm
[img

Όσοι θέλουν να κάνουν την παραγγελία τους, στέλνουν ένα e-mail στο manos@gamesradio.gr με την εικόνα που θέλουν και το μέγεθος του t-shirt. Τα πρώτα 6 μπλουζάκια τυπώθηκαν και ετοιμάζουμε ήδη δεύτερη παρτίδα παραγγελιών από βδομάδα, οπότε προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 09 May 2008 19:52 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2006 23:27 #11089 by Γιώργος Γκούμας
Μολις εκλεισα 2 για μενα....Αυτο με την φωτο που ειμαστε μαζι και την πρωτη που ειναι το λογοτυπο του site.....Θα τα πουμε και απο κοντα....

More
16 Apr 2006 23:51 #11091 by Μιχάλης Πλατάρης
Παιδια και εγω θελω να κλεισω ενα με το σημα απο μπροστα αλλα θελω να ρωτησω πρωτα:στοιχιζει τιποτα?θα μας κοστισει κατι?Η θα διαεθουν δωρεαν στην αρχη και βλεπουμε μετα?

Επισης μια διευκρινιση:το μπλουζακι θα εχει τυπωμενη μονο την 1 πλευρα ετσι?και επιλεγουμε εμεις τι θελουμε ε?

More
17 Apr 2006 00:44 #11092 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι ρε παιδιά. ΚΑΙ τις 2 πλευρές. Η μπροστινή είναι κοινή για όλους. Η πίσω αλλάζει στο όνομα (ή nick αν θέλετε) και στην εικόνα που θα επιλέξετε! Στείλτε mail στο manos@gamesradio.gr . Κάτι ψιλά θα πληρώσετε μόνο, στις μαζικές παραγγελίες όμως μας κάνουνε καλή τιμή. Για όσους μένουν εκτός Αθήνας, αναλαμβάνουμε οι ίδιοι τα έξοδα αποστολής.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Apr 2006 12:20 #11099 by Μιχάλης Πλατάρης
Περιμενουμε και αλλα σχεδια??για να δουμε......