Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Ελληνικό event

More
11 Jul 2012 19:56 #110268 by Silvestro Jameson
Από σήμερα το League Of Legends λειτουργεί στα ελληνικά σε beta έκδοση. "Καλωσορίσατε στο φαράγγι των επικαλεστών" λοιπόν και καλή επιτυχία.
Και κατά 90% θα είμαι και εγώ εκεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2012 22:25 #110276 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Εγώ θα πάω κατα τις 3 μάλλον θα είμαι εκει

More
15 Jul 2012 10:44 #110404 by Χριστιάνα Θάνου
Πόσοι από εσάς παραβρεθήκατε στο Greek League of Legends Launch Event;Εγώ ένα έχω να πω, μαζεύτηκαν 11.000 άτομα συνολικά για να δούνε το Event....αλλά δεν κατάφεραν όλοι να περάσουν μέσα.Ήμουν από τους λίγους και τυχερούς που μπήκανε και παρακολουθήσανε το θέαμα από την αρχή μέχρι το τέλος.Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό, αστείο και φυσικά πρωτοποριακό αφού δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Το μόνο άσχημο είναι το ότι μας υποσχέθηκαν δώρα και με την δικαιολογία ότι ήμασταν πολλοί και δεν μπορούσαν να μας δώσουν μας....έδιωξαν σιγά σιγά. Όσοι καταφέρατε και το είδατε, σας άρεσε; Πως σας φάνηκε η οργάνωση;Σας άρεσαν οι Cosplayers;

More
15 Jul 2012 13:45 #110407 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ πήγα εκεί από τις 3+ αλλά οι πόρτες ήταν κλειστές και είχε υπερβολικά πολύ κόσμο, περίμενα μέχρι τις 4:30 που άρχισα να ψήνομαι από τον ήλιο και μετά πήγα να πιω γρανίτα XD

More
15 Jul 2012 15:54 #110416 by Μάνος Γρυπάρης
Η Χριστιάνα με ενημέρωσε ότι οι πόρτες άνοιξαν στις 16:15 πάντως!
Εγώ πήγα πιο μετά, στους τελικούς. Πιο πριν είχε και cosplay, δεν το πρόλαβα, περιμένουμε φωτογραφίες.

10.000 άτομα ανέφερε η Riot ότι υπήρχαν απ' έξω. Μπήκαν περίπου 4.000, δεν χώραγαν άλλοι, ώσπου έγινε...κανονικό riot! Σπάσανε την τζαμαρία για να μπουν μέσα, πλάκωσε και η αστυνομία, απλά panic. Κρίμα γιατί αν γινότανε σε μεγαλύτερο χώρο (ανοιχτό event) τότε θα μπορούσαν να παρευρεθούν όλοι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jul 2012 21:08 #110420 by Γιάννης Ρέμας
του χρόνου να γίνει στο οακα :D

More
16 Jul 2012 01:41 #110424 by Νικολής Ασημάκης
Μπήκα μέσα και ήμουν από τους κωλόφαρδους που πήραν έναν από τους τελευταίους 20 κωδικούς για το skin Riot Nasus. Ήμουν εκεί από τις 2 αλλά είχα την προνοητικότητα (από τα lives :P ) να "χωθώ" (όχι ντου) σε σωστά σημεία ώστε να καταφέρω να μπω. Ο ξάδελφός μου που περίμενε να αδειάσει ο χώρος, δεν κατάφερε να μπει. Αρκετά ωραίο το event, αν και με χάλασε στο cosplay που πήγαν να κερδίσουν πάλι οι πιο σέξυ ή ελαφρά ντυμένες παρά αυτοί που φαινόταν ότι έκαναν πιο πολλή και καλή δουλειά στη δημιουργία στολής. Περιμένω το επόμενο.

More
18 Jul 2012 12:34 #110506 by eliminator
Greek League of Legends Launch Event

Το League of Legends εγκαινίασε και επίσημα πλέον, με ένα μεγάλο event, τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες