Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GTA: the ballad of gay tony

More
11 Apr 2011 23:38 #92038 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ρε μαγκες εχω μια απορια με το παιχνιδι.σε καθε αποστολη εχει καποιους στοχους που πρεπει να πιασεις σε % ωστε να ειναι πετυχημενη η αποστολη (προσωπικα το θεωρω περιττο γιατι ειδη ολη η σειρα ηταν αψογη κ με αρκετη ενταση).αυτο βοηθαει για τα trophys.σε περιπτωση που δεν πιασεις τους στοχους πρεπει να κανεις load κ να ξαναπαιξεις την αποστολη ή μπορεις απο καπου να την φορτωσεις?μπορει να περνας την αποστολη αλλα για το trophys ειναι μ@λ@κια παντος γιατι αν σε καθε αποστολη πρεπει να κανεις 2-3 προσπαθειες τοτε χαλασανε το παιχνιδι.επισης βγαζει τα στατιστηκα αλλα φευγουν,πως μπορω να το ξαναδω ωστε να ξερω το ποσο πρεπει να κανω ωστε να πετυχω?ευχαριστω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2011 02:08 #92060 by Μάνος Γρυπάρης
Θα σου απαντήσω και για τα δύο απλά θα το ψάξω λίγο γιατί έχω να το παίξω από τότε που βγήκε.
Απλά διευκρίνισε κάτι. Για τα στατιστικά ποια οθόνη ακριβώς εννοείς?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Apr 2011 22:19 #92704 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Manos wrote: Θα σου απαντήσω και για τα δύο απλά θα το ψάξω λίγο γιατί έχω να το παίξω από τότε που βγήκε.
Απλά διευκρίνισε κάτι. Για τα στατιστικά ποια οθόνη ακριβώς εννοείς?

οταν τελειωσεις μια αποστολη βγαζει μηνυμα στην οθονη κ σου λεει πως τα πηγες με το στοχο κ ποσο επρεπε να κανεις για να πετυχεις κ σβηνει μετα.απο που μπορω να δω ποσο θελω για να ξερω.στο μενου εχει μονο ποσο εκανες.

More
09 May 2011 18:14 #93055 by Μάνος Γρυπάρης
Όταν ολοκληρώνεις μια ιστορία, το tab "missions" εμφανίζεται στο κινητό σου τηλέφωνο. Επέλεξε το Missions και θα σου βγει μια λίστα με όλες τις αποστολές του παιχνιδιού. Διαλέγεις όποια θέλεις και την επαναλαμβάνεις.

Όσο για το να βλέπεις τα stats υπάρχει μία επιλογή κάπου στο κεντρικό μενού που σου επιτρέπει να δεις τα mission stats.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 May 2011 21:05 #93079 by DrGamer13
ενα κλασικο παιχνιδι GTA.οπλα γυναικες λεφτα.τι αλλο να θελησουμε

More
14 May 2011 12:18 #93326 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Manos wrote: Όταν ολοκληρώνεις μια ιστορία, το tab "missions" εμφανίζεται στο κινητό σου τηλέφωνο. Επέλεξε το Missions και θα σου βγει μια λίστα με όλες τις αποστολές του παιχνιδιού. Διαλέγεις όποια θέλεις και την επαναλαμβάνεις.

Όσο για το να βλέπεις τα stats υπάρχει μία επιλογή κάπου στο κεντρικό μενού που σου επιτρέπει να δεις τα mission stats.

ωραιος ρε φιλε ευχαριστω!!!

More
12 Sep 2011 19:45 #98364 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ρε μαγκες τελειωσα το παιχνιδι αλλα δεν εμφανιστηκαν ολοι οι τυχαιοι χαρακτηρες.ξερουμε αν θα βγουν οσο κανω τις παραληλες αποστολες ( drug wars)?

More
12 Sep 2011 22:33 #98372 by Άγγελος Φασούλης
Προφανώς και πρέπει να κάνεις τα side missions για να ξεκλειδώσεις όλους τους χαρακτήρες.

More
15 Sep 2011 22:20 #98487 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Προφανώς και πρέπει να κάνεις τα side missions για να ξεκλειδώσεις όλους τους χαρακτήρες.

ωραιος ρε φιλε ευχαριστω

More
01 Nov 2012 22:25 #114217 by Γιάννης Νικολάκης
sto pc που το εχω δουλευουν ολοι τελεια