Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

walkthrough για GTA IV παρακαλω

More
10 May 2010 19:08 #71826 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ρε μαγκες μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο walkthrough για το παιχνιδι (ειναι πολυ βολικο για τα κρυμενα πραγματα για τα αλματα)που να τα βρεις σε αυτο το χαοδες σκηνικο.γιατι βρηκα κατι απο ενα site αλλα εχει καποια λαθη στις θεσεις των περιστεριων.κ σε παλιοτερα GTA που ειχα υπηρχαν λαθη αλλα ειχα κ αλλο walkthrough αλλα τωρα δεν βρηκα τιποτα.βασικα απο δυο walkthrough που εχω δειχνει το ιδιο σημειο αλλα δεν ειναι εκει κ δεν παιζει να τα εχω παρει γιατι μου λειπουν στο μετρημα.ευχαριστω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2010 19:18 #71828 by thanasis
Πες μου τι ακρυβως θελεις να βρεις...Τα περιστερια για παραδειγμα??Γιατι υπαρχουν πολλα walkthroughs...

More
10 May 2010 21:32 #71838 by Παναγιωτης Κοκκόσης

8@no$ wrote: Πες μου τι ακρυβως θελεις να βρεις...Τα περιστερια για παραδειγμα??Γιατι υπαρχουν πολλα walkthroughs...

ναι τα περιστερια μου λειπουν δυο.σε ενα walkthrough που εχω το ενα ειναι το no 8 στο (algonquin) κ σε αλλο walkthrough το λεει no 95.κ το δευτερο ειναι στο πρωτο walkthrough no 18 στο (alderney) κ στο δευτερο no 184.παω στην θεση που λεει αλλα δεν υπαρχει τιποτα.αν μπορεις να βοηθησεις ρε φιλαρακι.!τα υπολοιπα του παιχνιδιου θα τα βρω ειδη εχω τελειωσει το 83%

More
10 May 2010 22:33 #71843 by Kostas Milonas
Εμενα με ειχε βοηθησει το παρακατω site:

www.gta4.net/map/?fs=1&lat=7.910 ... 2&c=pigeon

σου δειχνει σε χαρτη τις τοποθεσιες για ο,τι ψαχνεις στη Liberty City (χρησιμοποιωντας τις λειτουργιες του κανονικου Google Maps!) και μαλιστα εχει και επιπλεον εικονες για να καταλαβεις που βρισκεται αυτο που ψαχνεις...

Καλη τυχη παντως, θελει πολυ υπομονη!

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
11 May 2010 21:17 #71883 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ευχαριστω ρε μαγκα το εχω κ αυτο αλλα οπως κ τα αλλα που εχω δειχνει την θεση αλλα δεν ειναι εκει το γ@μημενο.στα auto του στιβ καποια δεν ειναι ακριβως εκει που λεει μερικα ειναι στο σοκακι διπλα αλλα παλι λιγο πιο κατω κ λεω μηπως κ αυτα ειναι καπου κοντα κ εχουν κανει λαθος.κ σε παλιοτερα GTA εκαναν λαθος τα walkthrough.εσυ τα εχεις παρει ολα?αυτα που δεν βρισκω ειναι το no93 k no174.τα βρηκες εκει που λεει ο χαρτης?

More
11 May 2010 22:06 #71893 by Kostas Milonas
Κοιτα το game εχω να το πιασω κανα χρονο περιπου, αλλα το ειχα ξεπατωσει τα ειχα βρει ολα.

Τα συγκεκριμενα που μου λες δε θυμαμαι να ειχα αντιμετωπισει καποιο ιδιαιτερο προβλημα, αν δε ηταν ακριβως εκει που λεει ενα στενο πιο πανω ή πιο κατω τα εβρισκα. Τα τσεκαρα και στο χαρτη επειδη νομιζα οτι ηταν εκεινα που ειναι στις ταρατσες ή στο υπογειο τουνελ, δε μου θυμιζουν κατι περιεργο...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
12 May 2010 21:39 #71959 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ok ρε μαγκα ευχαριστω για την βοηθεια!θα το ψαξω