Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ezio Collection [PS4] Full of Spoilers

More
06 Jan 2022 14:23 - 06 Jan 2022 14:27 #259798 by Blood Prince
Λοιπόν σε αυτή την συλλογή η οποία κυκλοφορεί από 2016 δεν υπάρχουν multiplayer trophies.

Στο Assassin's Creed 2 είναι και τα πιο εύκολα. όπου χρειάζεται κυρίως greeding για συλλογή collectables αλλά δεν υπάρχει καμία δυσκολία ούτε απαιτεί 100 % η πλατίνα αν και εγώ το έφτασα στο 100 % γιατί μου άρεσε.

Το Brotherhood δεδομένου πως όλα τα trophies είναι ουσιαστικά βατά, υπάρχει ένα και μόνο trophy το οποίο είναι αρκετά ζόρικο και αυξάνει την δυσκολία στο full.

Το trophy αυτό απαιτεί να ολοκληρωθούν τόσο οι βασικές αποστολές του κυρίως παιχνιδιού όσο και του DLC Da Vinci Disappearance με έναν συγκεκριμένο τρόπο αλλά και οι δευτερεύουσες ώστε να επιτευχθεί το 100 % sync....δηλαδή δεν μπορείς να ολοκληρώσεις την αποστολή όπως σου κάνει κέφι, αλλά βάση συγκεκριμένης εντολής που θα σου δώσει το παιχνίδι πχ ακολούθα αυτόν χωρίς να ανέβεις στις σκεπές (τον βλέπεις και περνάει σε σημείο όπου υπάρχουν φρουροί, τι κάνεις από εκεί και μετά) ή ολοκλήρωσε τον τάφο σε 8 λεπτά ή τους γρίφους σε 5 λεπτά, ή πχ μην δεχτείς κανένα damage,,,,και ερωτώ η θεραπεία τι ρόλο βαράει ; Τέσπα, είναι αρκετά δύσκολο το trophy αυτό.

Το Revelation θέλει και αυτό 100 % Sync αλλά στις βασικές αποστολές μόνο, οι οποίες είναι και μικρότερες από του Brotherhood.Πιστεύω θα καταφέρω την πλατίνα εκεί.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Jan 2022 14:27 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2022 03:32 - 10 Jan 2022 04:34 #259967 by Blood Prince
Φάση έχει και στο Revelation να μην πάρω πλατίνα για ένα trophy.

Είναι ένα trophy από το DLC The Lost Archive απαραίτητο για πλατίνα, και το έχει κατακτήσει μόνο το 4,5 %

Impress Warren Vidic -Go through the entire sequence without dying. Often there is a misunderstanding in which direction to move, and what actions to take.

Αν εξαιρέσουμε την τοποθεσία vlad the impaler's prison το DLC Lost Archive είναι ότι χειρότερο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 10 Jan 2022 04:34 by Blood Prince.

More
10 Jan 2022 15:45 #259974 by Blood Prince
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως δεν υπάρχουν καθόλου ζώα αν εξαιρέσουμε τα άλογα στο 2 και στο Brotherhood.

Επίσης η Ρώμη στο Brotherhood θύμιζε αρχαία εποχή με τόσα μνημεία.

[IMG

Peter Baylish

More
11 Jan 2022 02:09 - 11 Jan 2022 02:19 #259998 by Blood Prince
Το Brotherhood έχει πολλά Guild Challenges και ένα trophy για το οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσεις τα 10 από αυτά μόνο.

Τώρα το να κάτσει κάποιος να τα ολοκληρώσει όλα , εφόσον δεν έχουν κάποιο trophy και εφόσον το award που θα πάρει θα είναι ένα ας πούμε όπλο, το οποίο δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει, καθώς το παιχνίδι δεν διαθέτει NG Plus , ώστε να χρησιμοποιείς τα όπλα προηγούμενου playthrough δεν έχει και πολύ νόημα.

πχ Στο Assassin's Guild έκανα αναβάθμιση έναν recruit στην τάξη του Ασσασίνου για το trophy. Τώρα ποιό το νόημα να κάτσω 3-4 ώρες να περιμένω να αναβαθμιστούν και οι 5 , για να πάρω ένα όπλο που δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω πουθενά καθώς το έχω τερματίσει το παιχνίδι και έχω κάνει και δευτερεύουσες.

'Οταν κάνεις replay μέσω DNA προηγούμενες αποστολές , έχεις τα όπλα που είχες όταν τις έπαιξες πρώτη φορά, όχι όσα απέκτησες μετέπειτα.

Να σημειώσω επιπλέον πως μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν μπορείς να παίξεις ως Desmond βγαίνοντας από το animus και καθώς έμαθα πως υπάρχουν γράμματα άλλων που δεν έχω διαβάσει πχ της Lucy , καθώς δεν είχα πρόσβαση, τα διάβασα από gameplay στο youtube.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 11 Jan 2022 02:19 by Blood Prince.

More
11 Jan 2022 16:52 #260030 by Δημητρης Ατσαλακης
Θεωρω παντως πολυ αδικο τα trophies με το 100% sync.Το 2 οντως εχει τα πιο ευκολα τροπαια με βαση τα παλια Ac αν και δεν εχω καταφερει να το παρω το Platinum μιας και κολησα σε 2 τροπαια.Αυτο που πρεπει να πεταξω αμμο σε μαζεμενους ιπποτες και το sweeper αν δεν κανω λαθος διοτι και στα 2 τρωω ξυλο.Δυστυχως μεχρι το syndicate ετσι ειναι.Τα καινουργια πιο εφικτα.Απο φαν του AC
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Jan 2022 16:54 #260031 by Δημητρης Ατσαλακης
Το Brotherhood μου αρεσει πολυ η μουσικη,η αδελφοτητα που κανει τις αποστολες πιο ευκολες και φυσικα οι αποστολες που φουλ ποιοτικες με νοημα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Jan 2022 21:33 #260192 by Blood Prince
Στο Revelations όπου έχει κάποιες αποστολές στην σύγχρονη εποχή με Desmond στο animus σε πρώτο πρόσωπο,είναι από την μια εθιστικές αλλά σε κάποια φάση κουράζουν.

Νομίζω πως το περιεχόμενο στο βασικό παιχνίδι είναι υπεραρκετό. Το DLC Lost Archive θα έπρεπε να ήταν άλλου στύλ. 

'Εχω την αίσθηση πως το Revelations περισσότερο αφορά αποστολές πρώτου προσώπου με Desmond παρά με Ezio και είναι κρίμα.

[IMG

Peter Baylish

More
16 Jan 2022 04:01 - 16 Jan 2022 04:02 #260238 by Blood Prince
Σήμερα είδα τα credits στο DLC Lost Archive.

Καλά, μόνο που το τερμάτισα το θεωρώ μεγάλη επιτυχία. 'Οποιος κατάφερε να πάρει το trophy Impress Waren Vidic χωρίς το glitch, είναι για guiness αν και το glitch δεν πιάνει πάντα.

Το μήνυμα του DLC είναι στην ουσία πως η Lucy ήταν Templar οπότε καλά έκανε και την σκότωσε ο Desmond στο τέλος του Brotherhood.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 16 Jan 2022 04:02 by Blood Prince.