Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Στο Nifelheim συνάντησα την πρώτη βαλκυρία αλλά έχασα στις δύο φορές.Θα συνεχίσω το grinding ώστε να αναβαθμίσω εξοπλισμό,βρίσκοντας ομίχλη και θα την ξαναπαλέψω.Πολύ ωραίος. Συνέχεισε την παιχνιδάρα!!! Καλό λιώσιμο!!!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Προσπάθησα και σήμερα όλο το πρωϊ και δεν μπορώ με τίποτα (αν και εφοδιάστηκα την πέτρα ανάστασης)....επέστρεψα στο Midgard να ασχοληθώ με χάρες των νάνων ώστε να αποκτήσω κάποιες αναβαθμίσεις και θα προσπαθήσω άλλη φορά.Η βαλκυρία στο Nifelheim μου έχει αλλάξει τα φώτα αλλά είναι πολύ εθιστική στο σημείο που ξενύχτησα.
Μπορώ να συνεχίσω παρακάτω σε άλλες δευτερεύουσες αποστολές και να την αντιμετωπίσω αφού κάνω αναβαθμίσεις αλλά θέλω να την κερδίσω οπωσδήποτε.
Όταν αναβαθμιστείς αρκετά η Βαλκυρία του Nifelheim είναι από τις πιο εύκολες.
Προσπάθησε να κάνεις craft το σετάκι που αυξάνει την αντοχή στο mist. Τον "Boy" τον χρησιμοποιούσα μόνο για να κάνει stun και τον Kratos για επιθέσεις προς όλες τις κατευθήνσεις. Είναι μερικά runs που το κάνουν αυτό. Η συγκεκριμένη είναι η πιο εύκολη. Μόλις την νικήσεις θα σου αναπληρώσει όλη την αντοχή στο mist.
Πρίν λίγο κέρδισα την πρώτη μου βαλκυρία και δεν ήταν αυτή του Niflheim.Όταν αναβαθμιστείς αρκετά η Βαλκυρία του Nifelheim είναι από τις πιο εύκολες.