Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

True Achievements/Trophies/Steam Achievements

More
12 Jan 2016 23:04 - 12 Jan 2016 23:11 #175284 by Παντελής Δασκαλέλος

To TrueAchievements είναι ένα site που δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας στατιστικά, walkthroughs, guides και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σε όσους παίκτες κηνυγούν Achievements/Trophies κ.ο.κ. Αρχικά ξεκίνησε ως True Achievements απευθυνόμενο στους κατόχους του Xbox 360, αλλά στην πορεία άνοιξαν δύο ακόμη sites με την ονομασία True Trophies και True Steam Achievements.

Η βασική δυνατότητα που παρέχουν και τα τρία sites είναι ότι μετράνε το λεγόμενο TA score σας, το οποίο προκύπτει από τα Achievements/Trophies που έχετε κερδίσει. Το TA Score μεταβάλλεται συνεχώς ανάλογα με το πόσοι παίκτες έχουν κερδίσει το εκάστοτε Achievement/Trophy. Για παράδειγμα το Achievement "Four of a Kind" του Project Spark σας δίνει 100G με την ολοκλήρωσή του, αλλά και 1.142 ΤΑ Score, καθώς έχει επιτευχθεί από μόλις 399 gamers του site.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι από εσάς παίζουν σε περισσότερα format (PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PS Vita) μπορούν να αθροίσουν τα ΤΑ Score τους και να αποκτήσουν με γενική εικόνα για το κατά πόσοι "καλοί" παίκτες είναι.

Για να εγγραφείτε στο TrueAchievements κάντε κλικ εδώ .
Για να εγγραφείτε στο TrueTrophies κάντε κλικ εδώ .
Για να εγγραφείτε στο TrueSteamAchievements κάντε κλικ εδώ .

Εσάς ποιο είναι το δικό σας TA Score;

Τα ως τώρα στατιστικά μου για τον Ιανουάριο του 2016 είναι τα εξής:

Attachments:
Last edit: 12 Jan 2016 23:11 by Παντελής Δασκαλέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jan 2016 11:19 - 28 Sep 2017 13:08 #175296 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ενδιαφέρον αυτό που κάνουν. Έβλεπα κάτι τέτοιες εικόνες σε signatures και δεν καταλάβαινα τι ακριβώς ήταν και πως τα έβγαζαν. Προσωπικά δεν κυνηγάω τα achievements, δηλαδή δε κάθομαι να κάνω όλα τα achievments που έχει ένα παιχνίδι στο steam για να θεωρήσω ότι το τερμάτισα/ολοκλήρωσα. Αν κάνω κάποια κατά την διάρκεια των playthrough μου έχει καλώς, μου φαίνεται καταναγκαστικό να κάθομαι να κάνω συγκεκριμένα πράγματα ειδικά αν το παιχνίδι δεν είναι (εν τέλει) τόσο καλό όσο περίμενα. Δε σημαίνει όμως ότι όσοι τα κυνηγάνε και τα προσπαθούν δεν αξίζει ή κάτι τέτοιο, καμία σχέση, απλά προσωπικά δεν με τρελαίνουν.
Last edit: 28 Sep 2017 13:08 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
15 Jan 2016 11:45 #175415 by Παναγιώτης Τσιάτσος
^ Δε θα μπορούσα να ταυτίζομαι περισσότερο μ' αυτή την άποψη.

More
24 May 2019 23:22 #225257 by Blood Prince
Το σωστό είναι αυτό που ανέφερε ο Shikabane_Hime7 αλλά εγώ κοιτάζω τα Trophies για τον λόγο πως μου δείχνουν τον βαθμό ολοκλήρωσης ενός παιχνιδιού.

Βέβαια αρκετές φορές όταν κυνηγάμε το platinum απολαμβάνουμε λιγότερο τα παιχνίδια απ'οτι αν αδιαφορούσαμε γι'αυτό.Την έχω πατήσει έτσι.

Παλιότερα ήμουν ευχαριστημένος εφόσον τερμάτιζα ένα παιχνίδι και τώρα ανακάλυψα και το Trophy Hunting.

Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ για το Platinum γι'αυτό παιχνίδια όπως το Bloodborne και το AC Origins τα έχω φτάσει στο 92 % αλλά όταν δω πως είναι αρκετά δύσκολο δεν σκάω κιόλας.

Απλά μου έχει μπεί η ιδέα να αποκτήσω ένα Platinum στο PS4 οπωσδήποτε για προσωπική φυσικά ικανοποίηση και όχι για να δείξω τι κατάφερα.

Στα Steam Achievements το 100 % το έχω καταφέρει ήδη σε ένα παιχνίδι το Dark Souls 2 Softs αλλά στο PS4 σε κανένα εώς τώρα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
26 May 2019 12:45 #225271 by Blood Prince
Είναι αρκετά εκνευριστικό αυτό που μου συμβαίνει.

Για ένα και μόνο Trophy δεν έχω το Platinum σε Bloodborne και AC Origins,

Το πρόβλημα είναι πως στο Bloodborne χρειάζονται κάμποσες ώρες για να φτάσω στο επίπεδο που βρισκόμουν καθώς είχα χάσει τα saves και στο AC Origins χρειάζεται να παίξω NG+ ένα τεράστιο παιχνίδι για να βρώ Trinkets (Useless Items) για ένα και μόνο Trophy κάτι εντελώς αδύνατο καθώς έχω το AC Odyssey και δεν είναι δυνατόν να παίζω Assassin's Creed συνέχεια.Θα με πάρει ο ύπνος από την βαρεμάρα.

Τι να πει κανείς.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
26 May 2019 19:47 - 26 May 2019 19:48 #225283 by Blood Prince

Lordwinter wrote: Εσάς ποιο είναι το δικό σας TA Score;

Δεν ξέρω για TA score αλλά οι παρακάτω φωτό τα λένε όλα για την γκαντεμιά.

Σε δύο παιχνίδια είμαι -1 trophy για το Platinum.

Και το 100 % στο Dark Souls 2 Softs

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 May 2019 19:48 by Blood Prince.

More
07 May 2020 21:55 #233825 by Sotiris Greece
Σημερινό platinum στο Project Cars 2 για PS4.

More
08 May 2020 12:11 #233845 by Ηλιας
Μπραβο Σωτηρη, σπανιο επιτευγμα.
The following user(s) said Thank You: Sotiris Greece

More
08 May 2020 15:31 #233854 by Sotiris Greece
Έφτιαξα έναν πίνακα με τα πιο σπάνια/δύσκολα/χρονοβόρα platinum που έχω συλλέξει μέχρι τώρα. Τα στατιστικά τα πήρα μέσω του psnprofiles και κάνοντας "view" το plantinum trophy εμφανίζεται και το ποσοστό τις % από τους servers της Sony πέρα από του site.

More
25 May 2021 16:03 - 25 May 2021 18:06 #251499 by Blood Prince
Εμένα η πιο σπάνια πλατίνα είναι του Resi Evil 7, την οποία έχει το 11,53 %

Συνολικά έχω 70 % completion και στόχος να το κάνω 75 % κάποια στιγμή.

Στο Uncharted 4 δεν έχει πλατίνα μόνο το 0,6 % όπως στον πίνακα που έφτιαξες αλλά το 10,7 % 

Update Είναι και το Journey που έχω 100 % completed και έχει μόνο το 7,12 %

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 May 2021 18:06 by Blood Prince.