Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ryse: Son of Rome - Castaway Challenge

More
30 Apr 2014 18:53 #143898 by Παντελής Δασκαλέλος
Την περασμένη Πέμπτη η Microsoft κυκλοφόρησε το Duel of Fates DLC, το οποίο εισήγαγε έναν νέο map για το Survival mode ονόματι Island. Παράλληλα ανακοινώθηκε ένα νέο Challenge για το Ryse: Son of Rome, το οποίο ζητά από εσάς να επιβιώσετε για 30 λεπτά στην αρένα. Το συγκεκριμένο challenge ήταν διαθέσιμο αρχικά μόνο για τρεις ημέρες, αλλά επανήλθε στο Xbox Live και σας προκαλεί να το ολοκληρώσετε μέχρι τις 5 Μαΐου. Το πως θα τα καταφέρετε θα σας το πούμε αμέσως.

Σε πρώτη φάση για όσους από εσάς δεν έχουν ασχοληθεί με το Survival mode να τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο mode τα hit points σας μειώνονται σταδιακά (όσο περνάει ο χρόνος το ποσό που μειώνεται είναι ακόμη μεγαλύτερο) και ο μόνος τρόπος για να αναπληρώσετε τα hit points σας είναι σκοτώνοντας εχθρούς ή μέσω των executions, στην περίπτωση που επιλέξετε τον Θεό Απόλλωνα για προστάτη σας.

Ας δούμε όμως πως θα πάρετε το challenge. To πρώτο και σημαντικότερο είναι να βρείτε έναν αξιόλογο συμπαίκτη, καθώς απαιτείται καλή συνεργασία για να τα καταφέρετε. Επίσης, ο ένας τουλάχιστον παίκτης θα πρέπει να είναι Rank 130+, εάν είναι και οι δύο τότε το challenge είναι πιο εύκολο με δεδομένο ότι έχετε πρόσβαση σε Tier VI αντικείμενα. Ελάχιστη προϋπόθεση είναι να έχετε Tier IV αντικείμενα, κοινώς να είστε πάνω από το 45 rank. Στο δικό μας playthrough εγώ ήμουν 60+rank και ο συμπαίκτης μου 130+.

Στην πορεία θα πρέπει και οι δύο παίκτες να επιλέξουν την εύνοια του Απόλλωνα, ώστε να έχετε το maximum δυνατό healing. Επίσης, κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει στην κατοχή του δύο Revive Potions, τα τελευταία θα χρησιμοποιηθούν από το 25 λεπτό και μετά. Προσοχή μην τα ξοδέψετε νωρίτερα. Τέλος από το 15 λεπτό και μετά θα πρέπει να βρίσκετε συνεχώς πλάι στον συμπαίκτη σας και να μην διασκορπίζεστε στον χάρτη.

Εάν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα θα βγάλετε το Challenge. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Please Log in or Create an account to join the conversation.