Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

uncharted 2 απορια για trophies??

More
31 Mar 2013 12:25 #122288 by Παναγιωτης Κοκκόσης
Ρε παιδια έχω μια ερώτηση. Αγορασα το uncharted 2 απο το PSN αλλα μαζι με αυτο είχε κ το dlc siege. Τώρα ενώ έχω πάρει όλα τα trophies δεν έχω πάρει πλατινενιο γιατι εχει γύρω στα 20 ακόμη στο dlc. Δεν θέλω να το παίξω γιατι ειναι πολλα κ δύσκολα. Δεν μπορω να το διαγραψω κ να φύγουν ώστε να πάρω το πλατινενιο; Έβγαλα το παιχνιδι κ το εγκατεστησα ξανά χωρις το dlc αλλα τα trophies ειναι ακόμη εκει. Ξέρουμε αν μπορείς να βγάλεις trophies απο την λίστα;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2013 12:32 #122289 by Βασίλης Σπετσιέρης
Δεν παίζει ρόλο το DLC με το platinum trophy.Κάτι σου λείπει από το base game.Και γω έχω τα DLC και δεν τα έχω ολοκληρώσει,αλλά πήρα πλατίνα.Τσέκαρε κανένα online trophy,μην σου ξέφυγε.Αν θυμάμαι καλά είχε 2.Επίσης,επειδή θυμάμαι ότι είχες κάνει σχετική ερώτηση και με το πρώτο Uncharted,πρέπει να το τερματίσεις και αυτό στο Crushing mode.Το ξεκλειδώνεις αφού το τερματίσεις στο Hard mode πρώτα.

More
31 Mar 2013 13:06 #122294 by Βασίλης Καμακάρης
Τσέκαρε τα trophies του uncharted και πάτα το τετράγωνο για να βλέπεις μόνο τα trophies του game για να δεις καλύτερα ποιο σου λείπει.
Uncharted 2: Among Thieves Trophy Guide

[img

More
01 Apr 2013 08:35 #122309 by Παναγιωτης Κοκκόσης
Αλήθεια μπορω να παρω πλατινενιο χωρις να βγαλω το dlc?ε τοτε τζαμι γιατι εχω το crushing σε εκρεμοτητα αλλα δεν το ειπα γιατι ειναι καθοδον να το βγαλω.οποτε αν ξανακατεβασω το dlc αλλα βγαλω κ το crushing τοτε το πηρα?

More
01 Apr 2013 09:09 #122310 by Βασίλης Σπετσιέρης

panan47 wrote: Αλήθεια μπορω να παρω πλατινενιο χωρις να βγαλω το dlc?ε τοτε τζαμι γιατι εχω το crushing σε εκρεμοτητα αλλα δεν το ειπα γιατι ειναι καθοδον να το βγαλω.οποτε αν ξανακατεβασω το dlc αλλα βγαλω κ το crushing τοτε το πηρα?

Τα DLC δεν παίζουν ρόλο με το platinum.Αν σου λείπει μόνο το crushing mode trophy,μόλις το πάρεις θα βγει η πλατίνα.Τα DLC προσθέτουν νέους χάρτες στο multiplayer και γενικά extra υλικό για online.

More
01 Apr 2013 13:03 #122316 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ναι τωρα το ειδα δεν το ηξερα ευχαριστω πολυ.οπως επισης μεγαλη μαγκια αυτο με το τετραγωνο!Μπορεις να δεις χωριστα πολυ καλο!