Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

uncharted 1 απορια για το δυσκολο επιπεδο?

More
16 Feb 2013 18:08 - 16 Feb 2013 19:57 #120531 by Παναγιωτης Κοκκόσης
Ρε μάγκες έχω πάρει όλα τα trophies εκτός απο το hard mode κ το crushing mode. Ok το hard το καταλαβαίνω ειναι όπως σε όλα τα παιχνίδια με το αλλο τι παίζεται ξέρουμε? Ρωτάω γιατι όταν πρώτο έπαιξα σε normal μου έδωσε κ το easy. Οπότε αν κανω το hard θα πάρω κ το crushing?
Last edit: 16 Feb 2013 19:57 by Παναγιωτης Κοκκόσης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2013 18:58 #120535 by Βασίλης Καμακάρης
To easy το πήρες λόγον ότι τελείωσες το game στο ανώτερο του επίπεδο. Είναι ένα από τα κλασικά κόλπα στα trophies. Για να πάρεις το crushing πρέπει δύστυχος να παίξεις το game στο crushing διότι είναι το δυσκολότερο επίπεδο στην ιεραρχία.

More
16 Feb 2013 19:53 #120540 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ωχ θα το δω. δεν μπορω να παιξω γιατι δεν ειναι διαθεσιμο μονο το hard εχει τελευταιο κ μαλλον θελει αυτο κ μετα το αλλο.

More
17 Feb 2013 11:48 #120569 by eliminator
Πρώτα το τερματίζεις στο Hard για να σου ξεκλειδώσει το Crushing.

More
18 Feb 2013 12:19 #120620 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ok εχεις δικιο μονο που εχω παιξει αρκετες φορες για να παρω τα αλλα trophies κ τωρα οχι παλι απο την αρχη ελεος....εκανα ομως μια... μαγκια κ πηρα το crushing κ τωρα θελω μονο το Hard.υπαρχει τροπος να το παρω χωρις να το παιξω ολο απο την αρχη?

More
18 Feb 2013 14:53 #120622 by eliminator
Αποκλειεται να πηρες το Crushing και όχι το Hard γιατί 1ον)Το Crushing ξεκλειδώνει μόνο αν τερματίσεις το Hard και 2ον)αν έπαιρνες το Crushing θα σου έδινε και το Hard και όλα τα υπόλοιπα γιατί είναι το ανώτερο επίπεδο. Για παράδειγμα αν με το που πάρεις το παιχνίδι το τερματίσεις στο Crushing(που δεν είναι ξεκλειδωμένο αλλά λέμε τώρα) θα σου δώσει trophy για Easy, Normal, Hard, Crushing, αφού είναι το δυσκολότερο είναι σα να το τερμάτισες σε όλα.

More
04 Mar 2013 16:45 #121251 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ok το πηρα με λιγη (μεγαλη) προσπαθεια το πηρα το platinum..... ευχαριστω για τη βοηθεια!

More
04 Mar 2013 20:07 #121256 by Βασίλης Σπετσιέρης

panan47 wrote: ok το πηρα με λιγη (μεγαλη) προσπαθεια το πηρα το platinum..... ευχαριστω για τη βοηθεια!

To μόνο ζόρι στο crushing,από όσο θυμάμαι.ήταν τα chapters 4-8 με τους πειρατές.Αν και δεν είχαν το βαρύ εξοπλισμό που έχουν οι αντίπαλοι παρακάτω,ήταν πιο πολλοί σε αριθμό.Το κομμάτι που μου είχε βγάλει την ψυχή ήταν ένα δωματιάκι σαν υπόνομο.