Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Diablo 3 Walkthrough

More
29 Aug 2012 13:23 #111597 by Άγγελος Φασούλης
Diablo 3 Walkthrough

Η επική μάχη ενάντια στον Diablo και τους δαίμονές του.

[youtube:3ej8f3e6]
[/youtube:3ej8f3e6]

Διαβάστε περισσότερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2012 04:13 #112011 by Μάνος Γρυπάρης
Τις τελευταίες εβδομάδες κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. Πιστεύω ότι αφού τερματίσει κάποιος το Diablo 3 περιπλανιέται σαν την άδικη κατάρα. Εκτός κι αν είναι φουλ ερωτευμένος με τη σειρά, τόσο ώστε να θέλει να συνεχίζει να το τερματίζει και στα πιο δύσκολα επίπεδα.

Σταμάτησα στο Nightmare level (33 καθότι είχα τερματίσει στο lvl 30 με ψιλοspeedrun στο τελευταίο Act) και παρότι τα mobs δυσκόλεψαν και μου φάνηκαν πρόκληση, εντούτοις το ότι έπρεπε να κάνω τα ίδια κάθε φορά με ξενέρωνε. Ποιο το νόημα να φτάσεις level 60 και μετά να κάτσεις να ασχοληθείς με το paragon system ? Καλές οι 12-14 ώρες gameplay στο βασικό σενάριο, αλλά πλέον το μόνο που περιμένουν οι περισσότεροι είναι το PvP, παρότι μέχρι να βγει ίσως να έχουμε άλλα games να παίζουμε.

Κατά τα άλλα το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Auction House όπου με το minimum του 1.25 ευρώ το item, μόνοι όσοι είναι Inferno, άντε το πολύ Hell μπορούν να βγάλουν λεφτά. Όσοι δεν έχουν δουλειά αυτή την περίοδο και θέλουν να farmάρουν όλη μέρα (μιλάμε για τρελό griding) όλο και κάτι ψιλά θα κονομίσουν. Έχω βάλει κάτι rate items για πούλημα για 1.25 αλλά δεν νομίζω να κάτσει (κι απέχω από τα legendary).

Μερικά tips:
- Προτιμήστε Barbarian. Είναι το πιο εύκολο class για να βγάλετε το παιχνίδι γρήγορα και χωρίς να ιδρώσετε. Επίσης ο Monk δυναμώνει στα μεγαλύτερα levels.
- Η Blacksmith Page που χρειάζεστε από ένα προχωρημένο σημείο κι έπειτα για να ανεβάσετε τον Blacksmith σας, είναι drop που παίρνετε από loot, απ' το Nightmare level και πάνω.
- Τα items που πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσετε από το Auction House: Όπλα με γρήγορο attack, Helm, βασικό armor, ζώνη και όποια άλλα εξαρτήματα θα βρείτε σε καλές τιμές. Κάντε ταξινόμηση με βάση το Buyout και μέχρι 1.000 gold βρίσκετε πολύ πράμα. Αντίθετα, rings και amulets είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείτε σε χαμηλή τιμή.
- Από Followers προσωπικά προτιμώ τον Templar με healing skills. Φροντίστε να του δώσετε ένα One-Handed με πολύ καλή ασπίδα για να τραβάει aggro.

ΥΓ. Btw έχει παρατηρήσει κανείς το PC να ζορίζεται ενώ παίζει Diablo; Έχω quad core της AMD και το tower αρχίζει να "σείεται" μετά από 2-3 ώρες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jul 2013 02:08 #127413 by Βασίλης Καλφούντζος
Ένα χρόνο μετά, και 6 χρόνια αναμονής (12 κάποιων άλλων) και πολλές ώρες gaming έφτασα στο σημείο να πω πως το Diablo III δεν άξιζε τα λεφτά του σαν παιχνίδι. Όσοι αγάπησαν/τους άρεσε η σειρά, σίγουρα είναι κάτι αξιόλογο που έκανε το bam του αλλά ως εκεί. Δεν έφτασε παραπάνω. Άξιζε το collectors edition μόνο και μόνο για τα extras. Τα γιατί είναι πολλά... Από που να αρχίσω; Από το βαρετό gameplay; Από τα γελοία για να περάσεις levels; Από τι ... Δεν ξέρω.
Θα διαφωνήσω ωστόσο με το Μάνο για τον Barbarian, μιας και ο Monk (κατά την άποψή μου είναι ο πιο εύκολος στο περάσεις το παιχνίδι μία βόλτα και να καταλάβεις τι γίνεται...

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
14 Jan 2014 15:47 #139155 by Μάνος Γρυπάρης
O Monk αργεί να εξελιχθεί πάντως. Στα πρώτα levels σου βγάζει την πίστη.Ο Barbarian παίζεται και από non-RPG players.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)