Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πείτε μας για ποια games θέλετε trophy guides στα ελληνικά!

More
08 Jul 2012 20:34 #110137 by Άγγελος Φασούλης
[center:1j68vk1e] [/center:1j68vk1e]

Επειδή πλέον το κυνήγι των Trophies έχει γίνει μόδα και επειδή δεν ξέρουν όλοι τόσο καλά Αγγλικά ώστε να ψάχνουν σε ξένα guides ή επειδή πολύ απλά λατρεύουν το Gameworld και δεν θέλουν να ψάχνουν σε άλλα sites, σας δίνουμε την ευκαιρία να μας πείτε σε ποια game θέλετε να σας φτιάξουμε guide στα ελληνικά και εμείς θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να γράφουμε για μεγάλα games και περιμένουμε και τις δικές προτάσεις!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jul 2012 20:36 #110138 by Ανδρεας Καλογερας
Ουαου! Μπορουν και μελεη να το κανουν αυτο??? (π.χ. εγω που εχ platinum το saints row 3 θα μπορουσα να κανω εναν trophy guide?) Μπραβο παντως για την ιδεα!! :D

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
08 Jul 2012 20:49 #110139 by Kostas Milonas
Πολυ καλη κινηση παιδια μπραβο! Βεβαια θα μπορουσατε σε multiplatform games να προσθεσετε και αντιστοιχες πληροφοριες για τα achievements του Χ360 και γιατι οχι να κανετε και για καποιο exclusive και εκει...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
08 Jul 2012 22:43 #110143 by Άγγελος Φασούλης

andreaskal13 wrote: Ουαου! Μπορουν και μελεη να το κανουν αυτο??? (π.χ. εγω που εχ platinum το saints row 3 θα μπορουσα να κανω εναν trophy guide?) Μπραβο παντως για την ιδεα!! :D

Ναι μπορείς άμα θες αρκεί να είναι πλήρης. :wink:

asmilon wrote: Πολυ καλη κινηση παιδια μπραβο! Βεβαια θα μπορουσατε σε multiplatform games να προσθεσετε και αντιστοιχες πληροφοριες για τα achievements του Χ360 και γιατι οχι να κανετε και για καποιο exclusive και εκει...

Προφανώς asmilon. Απλά επειδή εγώ είμαι του ps3 έκανα την αρχή στα trophies.

More
08 Jul 2012 23:32 #110148 by Ανδρεας Καλογερας
ωραια.Εννοειται οτι θα ειναι ολοκληρωμενος αφου εχω πλατινουμ. Ποτε θα μπορω να το κανω? Θα ανοιξετε θρεντ με trophy guides?

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
09 Jul 2012 13:33 #110163 by Άγγελος Φασούλης
Προς το παρόν εδώ στα cheats. Και μόλις μαζευτούν αρκετά guides μπορεί να ανοίξουμε thread.