Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Armies of Exigo

More
24 Feb 2006 20:39 #9460 by Μάνος Γρυπάρης
Το συγκεκριμένο Strategy μου το προτείνανε και πραγματικά δεν πιστευα ότι θα είναι τόσο καλό! Κι αυτό γιατί όλα τα ξένα sites το έθαψαν με το τσεκούρι. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα Warcraft 3 Clone με εξαιρετικά γραφικά.

[img

Βρίσκεστε στον κόσμο της Noran και επιλέγετε μία από τις 3 διαφορετικές φυλές. Συνολικά το παιχνίδι έχει 36 αποστολές (12 για κάθε φυλή). Οι μοναδες είναι οι κλασικές που όλοι μας γνωρίζουμε: δηλ. Peasant, Fighter, Τοξότης, Priest (για Healing) κτλ. κτλ.

[img

Η προγραμματιστική εταιρεία που ανέλαβε το παιχνίδι είναι η Black Hole Games. Πραγματικά είναι πάνω από 90% κλώνος του Warcraft III κι αυτό το καταλαβαίνετε από τις μονάδες, τα κτίρια, τους διαλόγους, τα ειδικά εφέ κ.ο.κ. Ίσως κι αυτός να είναι ένας λόγος που θάφτηκε από όλο τον κόσμομ μαζί με το γεγονός ότι υστερεί ποικιλίας άρα και αντοχής στο χρόνο (κάθε μέρα φασολάδα που λέμε). Παρ' όλα αυτά εμένα μου φάνηκε καλή περίπτωση και το προτείνω σε όσους έχουν ήδη τερματίσει το Warcraft 3 και ψάχνουν για κάτι παρόμοιο.

[img

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Feb 2006 00:50 #9468 by Αντώνης Κατρής
Προφανώς έπεσε κράξιμο λόγω της αντιγραφής αλλά από'κει και πέρα κανείς δεν ξέρει τι συμφέροντα μπορεί να κρύβονται από πίσω...

More
25 Feb 2006 02:45 #9476 by Orestis Domis
Replied by Orestis Domis on topic Armies of Exigo
Giati exw thimamai na exw grapsei sto forum gia auto to paixnidi kai malista na min mou exei apantisei kaneis? Ontws to paixnidi apla spernei! Nai, to gameplay einai kathari antigrafi warcraft, alla auto den to kanei kako. To kathe allo antitheta. I ipothesi tou paixnidiou einai apisteuta, ta grafika einai episis apisteuta, kai einai sigouro oti kapoios otan to arxisei tha to pai3ei mexri telous. Pragmatika ena paixnidi pou a3izei toulaxiston 8.5! Krima pou to adikisan etsi....