Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Commandos (Series)

More
05 Jan 2011 17:27 #87253 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ρε μαγκες ξερει κανεις παλιο commando που ηταν για Pc & ps2 αν θα βγει για ps3?μιλαμε για κορυφη παιχνιδι απο τα καλιτερα που εχω παιξει αλλα το παλιο με αυτο το φοβερο τροπο παιχνιδιου οχι εκεινη την βλακεια που εβγαλαν στο τελος το strike force που ηταν 3 προσωπο.τα αλλα μεχρι το commando 3 οπως αυτο www.youtube.com/results?search_q ... urage&aq=1

ξερουμε κατι?ευχαριστω!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2011 16:43 #87565 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν έχει ακουστεί κάτι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Jan 2011 02:52 #87691 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Προφανώς λες για τη σειρά Commandos, που ήταν tactical RTS.
Το Commando (1985) είναι Rund n' Gun Shooter της Capcom.

Τα δικαιώματα των Commandos παραμένουν μέχρι στιγμής στα χέρια της ισπανικής Pyro Studios.
Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια νεότερη κυκλοφορία, όπως είπε και ο Μάνος. Το μόνο που έχει ειπωθεί από την εταιρία είναι ότι θα επιστρέψουν στην RTS σειρά (και όχι στα FPS όπως το Strike Force) μετά την τελευταία τους υλοποίηση, το παιδικό Planet 51. Έχει περάσει βέβαια, από τότε ένας χρόνος.

Παρόλα αυτά, μπορείς να κοιτάς εδώ , μπας και αποφασίσουν να επαναφέρουν τη σειρά στη ζωή, γιατί όντως ήταν "βαρβάτο" παιχνίδι, με όλη τη σημασία της λέξης.

More
12 Jan 2011 19:04 #87706 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Mumm-Ra wrote: Προφανώς λες για τη σειρά Commandos, που ήταν tactical RTS.
Το Commando (1985) είναι Rund n' Gun Shooter της Capcom.

Τα δικαιώματα των Commandos παραμένουν μέχρι στιγμής στα χέρια της ισπανικής Pyro Studios.
Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια νεότερη κυκλοφορία, όπως είπε και ο Μάνος. Το μόνο που έχει ειπωθεί από την εταιρία είναι ότι θα επιστρέψουν στην RTS σειρά (και όχι στα FPS όπως το Strike Force) μετά την τελευταία τους υλοποίηση, το παιδικό Planet 51. Έχει περάσει βέβαια, από τότε ένας χρόνος.

Παρόλα αυτά, μπορείς να κοιτάς εδώ , μπας και αποφασίσουν να επαναφέρουν τη σειρά στη ζωή, γιατί όντως ήταν "βαρβάτο" παιχνίδι, με όλη τη σημασία της λέξης.

ναι αυτο λεω.γ@ματο παιχνιδι πραγματικα μακαρι να εβγαζαν καινουριο!!!ευχαριστω πολυ ρε μαγκες για την βοηθεια..

More
12 Jan 2011 19:40 #87707 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Commandos (Series)
Ναι όντως!Το θυμάμαι,το men of courage ειδικά το είχα λιώσει!!! :D

Άνετα θα το ξανάπαιζα πάντως...και βασικά θέλω να το αγοράσω από το steam όλη τη σειρά αλλά μάλλον θα περιμένω να τα βγάλει σε κάποια προσφορά... :wink:

More
15 Jan 2011 14:43 #87818 by Παναγιωτης Κοκκόσης

lavezzi7 wrote: Ναι όντως!Το θυμάμαι,το men of courage ειδικά το είχα λιώσει!!! :D

Άνετα θα το ξανάπαιζα πάντως...και βασικά θέλω να το αγοράσω από το steam όλη τη σειρά αλλά μάλλον θα περιμένω να τα βγάλει σε κάποια προσφορά... :wink:

ναι ηταν το καλιτερο το εχω παιξει 3 φορες παρολο που το εχω τελειωσει κ τις 3 θα το ξαναπαιζα αλλα το ps2 το εδωσα στον ανηψιο μου κ ελπιζα να παιξει κατι για το ps3.ειμαι console gamer δεν μου αρεσει να παιζω στο pc ειναι πιο ευκολο στο ps με το control του.το steam τι ειναι???

More
15 Jan 2011 20:19 #87820 by lavezzi7

panan47 wrote:

lavezzi7 wrote: Ναι όντως!Το θυμάμαι,το men of courage ειδικά το είχα λιώσει!!! :D

ναι ηταν το καλιτερο το εχω παιξει 3 φορες παρολο που το εχω τελειωσει κ τις 3 θα το ξαναπαιζα αλλα το ps2 το εδωσα στον ανηψιο μου κ ελπιζα να παιξει κατι για το ps3.ειμαι console gamer δεν μου αρεσει να παιζω στο pc ειναι πιο ευκολο στο ps με το control του.το steam τι ειναι???

Πιστεύω τέτοια παιχνίδια είναι πιο βολικά με ποντίκι.Οι περισσότεροι τουλάχιστον έτσι λένε και εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ με gamepad... :-k .Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.

Το steam είναι μεγάλη ιστορία...καλύτερα google it... :mrgreen:

More
16 Jan 2011 23:21 #87897 by lavezzi7
Αυτή τη στιγμή πάντως στο steam και τα 4 games,δηλαδή όλη η σειρά κοστίζει 14 :euro: :D

More
18 Jan 2011 13:31 #88003 by Παναγιωτης Κοκκόσης

lavezzi7 wrote: Αυτή τη στιγμή πάντως στο steam και τα 4 games,δηλαδή όλη η σειρά κοστίζει 14 :euro: :D

ok θα το ψαξω στο google.δεν ξερω αλλα τα χερια μου γινονται ενα με το gamepad ενω στο pc δεν βολευομαι ασε που ειμαι κ λιωμενος στον καναπε ενω στο pc δεν παιζει αυτο....τουλαχιστον προς το παρον.ευχαριστω ρε μαγκες κ ελπιζω να βγαλουν καινουριο για να κανουμε καινουρια νυχτοκαματα......

More
19 Jan 2011 19:01 #88116 by elvisg7
Replied by elvisg7 on topic Commandos (Series)
Θα συμφωνησω με τον φιλο κορυφαιο το παιχνιδι και ειδικα τα δυο πρωτα!!!!