Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mumm-Ra wrote: Προφανώς λες για τη σειρά Commandos, που ήταν tactical RTS.
Το Commando (1985) είναι Rund n' Gun Shooter της Capcom.
Τα δικαιώματα των Commandos παραμένουν μέχρι στιγμής στα χέρια της ισπανικής Pyro Studios.
Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια νεότερη κυκλοφορία, όπως είπε και ο Μάνος. Το μόνο που έχει ειπωθεί από την εταιρία είναι ότι θα επιστρέψουν στην RTS σειρά (και όχι στα FPS όπως το Strike Force) μετά την τελευταία τους υλοποίηση, το παιδικό Planet 51. Έχει περάσει βέβαια, από τότε ένας χρόνος.
Παρόλα αυτά, μπορείς να κοιτάς εδώ , μπας και αποφασίσουν να επαναφέρουν τη σειρά στη ζωή, γιατί όντως ήταν "βαρβάτο" παιχνίδι, με όλη τη σημασία της λέξης.
lavezzi7 wrote: Ναι όντως!Το θυμάμαι,το men of courage ειδικά το είχα λιώσει!!!
Άνετα θα το ξανάπαιζα πάντως...και βασικά θέλω να το αγοράσω από το steam όλη τη σειρά αλλά μάλλον θα περιμένω να τα βγάλει σε κάποια προσφορά...
panan47 wrote:
lavezzi7 wrote: Ναι όντως!Το θυμάμαι,το men of courage ειδικά το είχα λιώσει!!!
Άνετα θα το ξανάπαιζα πάντως...και βασικά θέλω να το αγοράσω από το steam όλη τη σειρά αλλά μάλλον θα περιμένω να τα βγάλει σε κάποια προσφορά...
ναι ηταν το καλιτερο το εχω παιξει 3 φορες παρολο που το εχω τελειωσει κ τις 3 θα το ξαναπαιζα αλλα το ps2 το εδωσα στον ανηψιο μου κ ελπιζα να παιξει κατι για το ps3.ειμαι console gamer δεν μου αρεσει να παιζω στο pc ειναι πιο ευκολο στο ps με το control του.το steam τι ειναι???
lavezzi7 wrote: Αυτή τη στιγμή πάντως στο steam και τα 4 games,δηλαδή όλη η σειρά κοστίζει 14 :euro: