Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Civilization V

More
15 Oct 2010 07:49 #81643 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Civilization V
Το επαιξα το παιχνιδακι στο σπιτι ενος φιλου μου και δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε...πολυ περιπλοκο.Και υποτιθεται οτι απλοποιηθηκε...Τελος παντων ισως δεν ειναι και ο τυπος μου. :-k

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2010 07:51 #81646 by rafor
Replied by rafor on topic Civilization V
Ουτε εγω Lalo δεν μπορω να διαχειριστω τοσες μεγαλες περιοχες στο χαρτη , παθαινω black out...Προτιμω περισσοτερο τους πιο μικρους χαρτες που μπορεις να κινηθεις πιο ευκολα και να παρακολουθεις συνεχως το παιχνιδι!

More
15 Oct 2010 07:53 #81648 by Lalo007

rafor wrote: Ουτε εγω Lalo δεν μπορω να διαχειριστω τοσες μεγαλες περιοχες στο χαρτη , παθαινω black out...Προτιμω περισσοτερο τους πιο μικρους χαρτες που μπορεις να κινηθεις πιο ευκολα και να παρακολουθεις συνεχως το παιχνιδι!

Δεν ειναι τοσο ο μεγαλος χαρτης,αλλα οτι οσο αναπτυσεσε τα πραγματα δυσκολευουν στο θεμα της διαχειρησης.Ασε που δεν εχω ξαναασχοληθει ποτε με civilιzation και μου ειναι αρκετα "ξενο".Θα το ξαναδοκιμασω αυτο το σαββατοκυργιακο και αν τελικα αλλαξω γνωμη κατευθειαν στο video club. :cool:

More
15 Oct 2010 11:45 #81656 by Νικολής Ασημάκης
Τα turn-based micromanagement strategy είναι λατρεία. Είτε λέγεται Civilization 4, 5 είτε λέγεται Galactic Civilizations 2.

More
17 Oct 2010 22:04 #81952 by Lalo007
Εσενα Νικολη πως σου φανηκε το παιχνιδι?

More
17 Oct 2010 22:49 #81954 by Νικολής Ασημάκης
Χμ. Μόνο το tutorial δοκίμασα και ήταν αρκετά καλό. Ιδιαίτερα οι περισσότεροι στρατιώτες ανά τάγμα ήταν πολύ καλή ιδέα.

More
20 Oct 2010 11:17 #82192 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Η Firaxis ανακοίνωσε την πρώτη μικρή προσθήκη για το Civ V.
Το μικρό ομολογουμένως πακέτο περιλαμβάνει τους Μογγόλους, τον αρχηγό τους Genghis Khan και ένα σενάριο με την πολεμική του πορεία. Το πακετάκι αυτό θα είναι...τζάμπα!

Επιπροσθέτως θα μπορείτε πλέον να κατεβάσετε και τον Ναβουχοδονόσορ ΙΙ με τους Βαβυλώνιους, προνόμιο που είχαν μόνο όσοι παίχτες είχαν αποκτήσει την Digital Deluxe Edition (και όχι την Retail Collector's Edition), με αντίτιμο $5...

Και τα δυο add-ons θα είναι διαθέσιμα προς download από την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, μέσω του Steam προφανώς.

More
03 Dec 2010 19:48 #85368 by Χρήστος Μπάρδας

Στην ιστορία περνάει η turn based strategy σειρά Civilization (διαβάστε το review του Civilization V) , αφού το μουσικό κομμάτι "Baba Yetu" του συνθέτη Christopher Tin, το οποίο και ήταν το εισαγωγικό τραγούδι του Civilization IV, προτάθηκε για Grammy!
Είναι η πρώτη φορά που το soundtrack κάποιου video game αναγνωρίστηκε απο τα Grammys και θα διαγωνιστεί στην κατηγορία "Καλύτερη ορχηστρική σύνθεση με συνοδεία φωνητικών" ("Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalists").
Ο Christopher Tin, που έχει συνθέσει μουσική και για ταινίες όπως το X2: X-Men United, αλλά και για διαφημίσεις των Apple, Microsoft, Puma και Verizon, θα διαγωνιστεί ενάντια στους: Roger Treece με το τραγούδι "Baby", Vince Mendoza με το "Based On A Thousand True Stories", Geoffrey Keezer με το "Don't Explain", και Herbie Hancock - Larry Klein με το "Imagine".
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην 53η ετήσια απονομή των βραβείων, στις 23 Φεβρουαρίου 2011. Μέχρι τότε μπορούμε απλά να απολαύσουμε το τραγούδι:
[youtube:3glw0pav]
[/youtube:3glw0pav]

www.mmafight.gr
Το Ελληνικό MMA portal

More
03 Dec 2010 20:59 #85370 by Νικολής Ασημάκης
Πραγματικά άπαιχτο κομμάτι. Πολλές φορές όταν πήγαινα να παίξω το Civ IV καθυστερούσα επίτηδες στο κεντρικό μενού για να ακούσω το κομμάτι.

More
10 Apr 2011 14:36 #91942 by pinkerman
Replied by pinkerman on topic Civilization V
Καλησπέρα παιδιά,θέλω να μοιραστώ τη γνώμη μου για το civilization 5. Κατ΄αρχήν εγώ είμαι από τους παλιούς του civ,ήδη απο το civilization2:call to power και μετά στο θεϊκό civilization 3 (το καλύτερο κατ΄εμέ) και στο αρκετά καλό civilization 4 (και τα 3 expansion).περίμενα εναγωνίως να κυκλοφορήσει και το πέμπτο στη σειρά...αλλά καθώς το έπαιζα...δε μου κέντριζε καθόλου το ενδιαφέρον.το βρήκα πολύ βαρετό και πολύ απλό και αργό ταυτόχρονα...δε ξέρω...το απλοποίησαν πολύ?τι να πώ?τα γραφικά καλά,δε μπορώ να πώ...τα εξάγωνα κι αυτά καλά....οι μαχές με τους τοξότες και με το 1 μονάδα/εξάγωνο επίσης καλά...αλλα συνολικά βαριέμαι να το παίξω και θεωρώ οτι στο gameplay έχασε πολλά από τους προκατόχους του...δυστυχώς

ένας ρομαντικός και καμμένος του civilization!!! (σκεφτείτε έπαιζα απο το επιτραπέζιο κιόλας civilization)