Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

R.U.S.E.

More
23 Mar 2010 16:40 #69665 by Μάνος Γρυπάρης
Πρόκειται για ένα real-time strategy από τους δημιουργούς του Act of War (Eugen Systems).

Στην beta έκδοση, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παραπάνω χώρες και να δοκιμάσετε αρχικά το single-player mode και στη συνέχεια το multiplayer, επιλέγοντας ένα από τα επτά διαθέσιμα Maps.

Το multiplayer mode θα προσφέρει μεγάλη ποικιλία στο gameplay, με τρία διαφορετικά game modes (1939, 1942 και 1945) καθώς και δυνατότητα κόντρας μεταξύ χρηστών από 1 vs 1 μέχρι 4 vs 4 ή ακόμα και όλοι εναντίον όλων.

Το R.U.S.E. αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου του 2010 για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Το επίσημο site του παιχνιδιού είναι το www.rusegame.com . Αν θέλετε να δοκιμάσετε την beta έκδοσή του, μπορείτε να μπείτε στο www.rusegame.com/beta και να ακολουθήσετε την διαδικασία εγγραφής.

[youtube:301ru88n]
[/youtube:301ru88n]

[youtube:301ru88n]
[/youtube:301ru88n]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2010 21:32 #69676 by Γιώργος Δημόπουλος
Eπισης οσοι εχετε steam μπορειτε να το κατεβασετε κ απο εκει. :D

More
30 Jul 2010 00:42 #76023 by Στέφανος Τρίγγας
Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του R.U.S.E. να ήταν στης 3 Ιουνίου, όμως λόγο δυσκολιών στην ανάπτυξη του παιχνιδιού η Ubisoft ανακοίνωσε ότι τελικά το παιχνίδι θα βγει στης 10 Σεπτεμβρίου για PC, PS3 και Χbox 360. Επίσης σύμφωνα με την εταιρία το R.U.S.E. θα υποστηρίζει το Playstation Move που θα είναι κάτι νέο για τα δεδομένα των παιχνιδιών στρατηγικής μέχρι σήμερα, αντίθετα οι κάτοχοι Xbox 360 δεν θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του Kinect.

[center:3afyf8ct][youtube:3afyf8ct]
[/youtube:3afyf8ct][/center:3afyf8ct]

More
30 Jul 2010 03:04 #76036 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πολύ καλη η κινηση με το move. Προσωπικα βλεπω (αν και δεν ειμαι εντελως σιγουρος) το move ως το mouse killer στα strategy και αν οχι killer τουλαχιστον ισάξιο με το ποντικι. Αν βγει καλο το RUSE το βλεπω να το λιωνω στο PS3!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Jul 2010 18:39 #76052 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic R.U.S.E.
Το περιμένω πώς και πώς! Μου φαίνεται να παίρνει τίτλο του καλύτερου strategy game ever! (με λίγη υπερβολή..)

More
26 Aug 2010 13:33 #77290 by Στέφανος Τρίγγας
Το demo του παιχνιδιού για το PSN θα είναι διαθέσιμο στης 1 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη. Ενώ όποιος έχει το PS+ θα μπορεί να το παίξει από τώρα. Και το παιχνίδι ολοκληρωμένο όπως αναφέρετε και στα παραπάνω post θα κυκλοφορήσει στης 10 Σεπτεμβρίου για PC,PS3,Xbox 360.

More
05 Sep 2010 19:05 #77900 by Μάνος Γρυπάρης
Και μην ξεχνάμε το demo για PC που προστέθηκε στα Downloads μας.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Nov 2010 09:39 #83994 by Hercules
Replied by Hercules on topic R.U.S.E.
μου θυμίζει επίτραπεζιο παιχνιδι που στελνεις τις δυναμεις σου και λοιπα μονο που ειναι σε RTS...πολυ καλό αλλά λιγο βαρυ για μενα ](*,)

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...