Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars : Empire at war

More
23 Aug 2006 14:41 #18449 by Νικολής Ασημάκης
Ποια είναι η αγαπημένη σου δύναμη EMPIRE ή REBEL ALLIANCE; Εμένα EMPIRE λόγω των 2 JEDI ( Darth Vader - Emperor Palpatin ), των Star Destroyers και των ΑΤ-ΑΤ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2006 22:26 #19019 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Στην εκδοσή μου με την Empire είναι καλύτερα αλλα στο διαστημα εχω βρει καλες τακτικες και με τους

More
07 Nov 2006 02:59 #22047 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις ανέβηκε το review

Κυκλοφορεί και το expansion αυτές τις ημέρες (για το οποίο υπάρχει ξεχωριστό topic). Προσωπικά με το ζόρι κατάφερα να ασχοληθώ έστω μισή ώρα με το παιχνίδι. Θεωρώ ότι έχει υπερβολικά αργό gameplay για strategy. Anyway, γούστα είναι αυτά, έτσι?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Nov 2006 19:26 #22187 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μα ρε Μάνο strategy είναι, τί περιμενες.
Προσωπικά, τις ξεπεταξα εύκολα τις αποστολές. Απλώς πρέπει να "στρώσεις" στην αρχη τον στρατο και τον στόλο σου ωστε μετά να μην χάνεις τον μπούσουλα.

More
04 Sep 2017 11:30 #204879 by Angel
Replied by Angel on topic Star Wars : Empire at war
Επιστροφή του Μultiplayer

To Multiplayer επιστρέφει στο Star Wars: Empire at War μέσω νέου update.

Ποιος θα το περίμενε πως 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και τρία χρόνια μετά την παύση του multiplayer στοιχείου του, πως το Star Wars: Empire at War θα λάμβανε νέο update, που επαναφέρει το multiplayer του. Να θυμίσουμε πως το multiplayer στοιχείο του Star Wars: Empire at War σταμάτησε να λειτουργεί από το 2014 με το κλείσιμο του Gamespy.

To νέο update φέρνει επίσης την επιλογή να παίζετε το game σε windowed μορφή, bug fixes και αλλαγές που βελτιώνουν το optimization του game καθώς και την επιλογή να βάζετε mods μέσω του Steamworks.

To Star Wars: Empire at War είναι διαθέσιμο μέσω Steam στην τιμή των 20 ευρώ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.