Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Men of War

More
05 Aug 2009 04:58 #57923 by Αντώνης Παπαθανασίου
Ένα άκρως ρεαλιστικό RTS από τους δημιουργούς του Faces of War, με θέμα, τι άλλο από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

[youtube:3j9g7wqc]
[/youtube:3j9g7wqc]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Aug 2009 15:30 #57925 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Men of War
Έχω ακούσει καλά λόγια για το παιχνίδι καθ'αυτό.. μάλιστα το είχε το προηγούμενο Σ/Κ το steam 7 μόλις ευρώ (ενώ τώρα έχει 27) αλλά απο όσο γνωρίζω δεν έχει ικανοποιητικό community. Υπάρχει βέβαια και γερός ανταγωνιστής, το company of heroes που φαίνεται πιο "polished" game

More
08 Aug 2009 01:42 #58087 by george chevallier
Replied by george chevallier on topic Men of War
To company of heroes έχει διαφορετική φιλοσοφία , είναι αρκετα καλό , αλλα το COH ειδικα με τα MODS είναι τέλειο .Μπορείται να δειτε εδω forums.relicnews.com/showthread.php?t=202350 το thread μου αλλά και των άλλων skinners για να καταλάυεται τι δουλεία γινεται .

More
08 Aug 2009 15:56 #58104 by GoldString
Replied by GoldString on topic Men of War
Καλό φαίνετε!!

More
08 Aug 2009 17:09 #58109 by Μάνος Γρυπάρης
Εμένα μου φάνηκε αρκετά μέτριο, κυρίως στο θέμα χειρισμού. Και το έγραψε κι ο Αντώνης στο review του.
Δεν δικαιολογείται για παράδειγμα να θες να ρίξεις χειροβομβίδα στα 20 μέτρα κι ο στρατιώτης σου να βγαίνει απ' το σημείο κάλυψης, να πλησιάζει τον εχθρό και μέχρι να βγάλει έξω την χειροβομβίδα να τον έχουνε θερίσει!

Ε ήμαρτον δηλαδή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Aug 2009 17:13 #58112 by GoldString
Replied by GoldString on topic Men of War

Manos wrote: Εμένα μου φάνηκε αρκετά μέτριο, κυρίως στο θέμα χειρισμού. Και το έγραψε κι ο Αντώνης στο review του.
Δεν δικαιολογείται για παράδειγμα να θες να ρίξεις χειροβομβίδα στα 20 μέτρα κι ο στρατιώτης σου να βγαίνει απ' το σημείο κάλυψης, να πλησιάζει τον εχθρό και μέχρι να βγάλει έξω την χειροβομβίδα να τον έχουνε θερίσει!

Ε ήμαρτον δηλαδή.

Όντως αυτό μου θυμίζει το warcraft ή το lineage που για να κάνεις μια επίθεση σε μεγάλη απόσταση πλησιάζεις τους αντιπάλους

More
22 Aug 2009 13:34 #58691 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
εγω πάλι στο demo καθαρισα την πίστα με 5 στρατιώτες και ένα τανκ! εύκολο μου φάνηκε. χειρομβοβίδα δεν έριξα αλλα οι μάχες με τα τανκς είναι άκρως ρεαλιστικές! Έχουν διαφορετικά βλήματα και είναι ωραίο να βλέπεις το ΑΡ βλήμα να τρυπάει κυριολεκτικά τα οχήματα και να σκάει απο πίσω τους!
Απο την άλλη τα objectives και η εξέλιξη της μάχης είναι πολύ χαλαρά! καθόλου αγχος και βιασύνη για το αν θα προλάβεις να κάνεις κάτι. Αυτο βέβαια μπορει να είναι και καλό...

More
08 Jan 2013 01:26 #118226 by eliminator
Replied by eliminator on topic Men of War
Men of War: Ultimate Collection review

Η παράδοση του Β’ παγκοσμίου πολέμου εμπλουτίζεται με τον πόλεμο του Βιετνάμ.

Review

Γιώργος Κυρενές

More
08 Jan 2013 02:58 #118232 by Γιώργος Κυρενές
Πολύ καλό game! Χρόνια είχα να δω τέτοιο επίπεδο ρεαλισμού, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό το κάνει πραγματικά πολύ δύσκολο. Επίσης είναι καιρός τα videogames να γίνουν περισσότερο επιμορφωτικά. Δεν λέω καλή η διασκέδαση αλλά κάπου κάπου πρέπει να λαμβάνουμε και ψυχαγωγία για να θεωρούμε το χόμπι μας σοβαρό!