Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Red Alert...Series

More
30 Jul 2005 16:24 #51 by Γιώργος Γκούμας
Ομορφοπαιδα θελω να δηλωσουμε ποιους παιρνουμε απο καταβολης C&C.Εγω ειμαι τρελος με συμμαχους,αν στα online που παιζω παιρνω παντα Μ.Βρετανια.Οι sniper ειναι μεγαλη υποθεση πιστευω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2005 16:29 #52 by Μάνος Γρυπάρης
Όσο κι αν γουστάρω τους συμμάχους στο Red Alert 1 αναγκαστικά έπαιρνα σοβιετικούς. Ειδικά θυμάμαι στο Red Alert1, γέμιζα τον τόπο Mamooth Tanks και Tesla Coils (στην βάση) και η ομάδα μάσαγε σίδερα. Οι σύμμαχοι είναι καλοί στη θάλασσα και στον αέρα. Αλλά δυστυχώς η μάχη στην ξηρά μετράει. Αν είσαι καλός εκεί τους παίρνεις τα σώβρακα!

Τώρα, στο Red Alert 2 αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Εκεί παίρνω πάντα συμμάχους και κυρίως Γάλλους λόγω του κανονιού. Αλλά και οι Αμερικανοί με τους Paratroopers είναι αρκετά επικίνδυνοι. :armata team:

Αγαπημένη μου ασχολία: Να κατεβάζω κτίρια με την Tanya! :armata double gun:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jul 2007 09:41 #34336 by a Guest
Replied by a Guest on topic Red Alert...Series
Εγώ συνήθως παίρνω τους σοβιετικούς. Έχουν πιο ωραίες αποστολές γι' αυτό. :armata armed:

More
02 Jul 2007 11:05 #34343 by Γιώργος Πάσχος

Manos\ wrote: Όσο κι αν γουστάρω τους συμμάχους στο Red Alert 1 αναγκαστικά έπαιρνα σοβιετικούς. Ειδικά θυμάμαι στο Red Alert1, γέμιζα τον τόπο Mamooth Tanks και Tesla Coils (στην βάση) και η ομάδα μάσαγε σίδερα.

Έτσι mammoth και ξερό ψωμί. Μια δεκαριά απο δαύτα και έπεσε η βάση των συμμάχων.

Υ.Γ Πλάκα πλάκα τον τελευταίο καιρό στο μυαλό μου περιτριγυρίζεται το ra1, λόγω ενεργειών αμερικής-ρωσίας στη σημερινή εποχή :? .

More
13 Oct 2007 14:34 #37799 by Μάνος Γρυπάρης
ΕΤΣΙ παίζουν Red Alert

Δείτε το βίντεο στο Youtube. Οι τύποι αναπτύσσονται σαν βεντάλια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)