Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sim City

More
19 Jul 2007 17:46 - 26 Jul 2007 16:25 #35550 by Μάνος Γρυπάρης
Sim City: Topic γενικής συζήτησης

Δεν υπάρχει strategy fan που να μην γνωρίζει το Sim City. Ένα strategy χτισίματος πόλης στο οποίο θα πρέπει να χτίσετε μία πόλη από το μηδέν καθορίζοντας και την παραμικρή λειτουργία της, αντιμετωπίζοντας απρόοπτα φαινόμενα και διατηρώντας την στην οικονομική επιβίωση.

- Το πρώτο Sim City είχε κυκλοφορήσει για Amstrad, Amiga (η καλύτερη τότε έκδοση) και PC.
- Η σύγχρονή του έκδοση, το Sim City 2000, κυκλοφόρησε το 1995 και δεν γνώρισε αντίστοιχη επιτυχία λόγω του gameplay του αλλά και γιατί δεν ακολούθησε το τότε "ρεύμα της εποχής" που απαιτούσε 3D.
- Το 1998 κυκλοφορεί το Sim City 3000, μία πολύ καλή σύγχρονη έκδοση του παιχνιδιού.
- Η τελευταία έκδοση, το Sim City 4, κυκλοφόρησε το 2003 και δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους fans του.

Sim City Societies
Η Electronic Arts ανακοίνωσε το Sim City Societies. Πληροφορίες και screenshots μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο . Θα κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς και θα απλοποιήσει το gameplay αφού θα μπορείτε να χτίσετε 'όπου και όπως θέλετε. Παράλληλα θα διαθέτει και μεγαλύτερη ποικιλία κτιρίων!

Το παιχνίδι ανέλαβε η ίδια προγραμματιστική εταιρεία που έφτιαξε πέρυσι το Ceasar 4. Οπότε θα πρέπει να περιμένετε μία αντίστοιχη μηχανή γραφικών και λίγες πινελιές από την φιλοσοφία της.

Sim City 1: Το πρώτο Sim City. Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 26 Jul 2007 16:25 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2007 00:04 #35564 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Αν και δεν είμαι fan των strategy είχα δοκιμάσει να παίξω το Sim City 4 και λίγο σαν φόρο τιμής στους Sims, αλλά το μόνο που κατάφερα και διασκέδασα ήταν να φτιάξω μερικά κτίρια και μετά να τα καταστρέψω χρησιμοποιώντας κάποια από τις καταστροφές που έδινε το παιχνίδι. Ειδικά οι εξωγήινοι και ο μετεωρίτης ήταν όλα τα λεφτά!

More
20 Jul 2007 16:40 #35596 by Alex
Replied by Alex on topic Sim City
Sim city rules!Ελπίζω να μην το υπεραπλουστεύσουν όμως το παιχνίδι...Μου άρεσε και το 3000 και το 4.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
26 Jul 2007 12:26 #35803 by Νικολής Ασημάκης
Μια ερώτηση. Είχα παίξει παλιά το SimCity 2000 (το θυμάται κανείς; σε 4 δισκέτες; :mrgreen: ) και το νοστάλγησα και το κατέβασα απο εδώ. Μπορεί να μου θυμήσει κανείς πως χτίζουμε Power plant; Έχω ψάξει σε όλες τις επιλογές αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.

More
26 Jul 2007 16:26 #35821 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι το button ακριβώς πάνω από το αεροδρόμιο.
Τι παίζεις βρε ψυχάκια? Κατέβασε WinUAE και παίξτο στην Amiga. Τότε ότι παιχνίδι έβγαινε ήτανε 10 φορές καλύτερο στην Amiga από κάθε άποψη (γραφικά, ήχο κτλ.)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Jul 2007 16:32 #35822 by Νικολής Ασημάκης
Εχμ, παίζει στο PC; Γιατί AMIGA δεν έχω...

More
26 Jul 2007 16:35 #35823 by Νικολής Ασημάκης
Μάνο, θα σου ήτανε εύκολο να μου στείλεις screenshot με την τοποθεσία του πολυπόθήτου κουμπιού για power plant, γιατί δεν το βρίσκω ακόμα; :mrgreen:

More
27 Jul 2007 13:28 #35834 by Νικολής Ασημάκης
Τελικά ανέβασα εγώ screenshot της toolbar του παιχνιδιού. Ας με διαφωτίσετε για το ποιο είναι το κουμπί.

More
27 Jul 2007 14:18 #35837 by Μάνος Γρυπάρης
Α θα τρελαθώ. Ρε συ, "Start New City" επιλέγεις. Οχι "Scenario". Ειναι το κτίριο με το μεγάλο φουγάρο που βγάζει καπνούς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Jul 2007 14:39 #35840 by Νικολής Ασημάκης
Start new City επιλέγω και μου βγαζει τον άδειο χάρτη με αυτή την toolbar. Κοίτα:

Ποιο κουμπί λες εσύ; Εκείνο με το κίτρινο φόντο; Ποιο;