Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Starcraft 2

More
05 Mar 2009 12:08 #51329 by Θύμιος Χριστόπουλος
Έρχεται το starcraft 2 stis 2 Ιουνίου? Σύμφωνα με μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων video games που ονομάζεται gamestop το starcraft 2 θα κυκλοφορήσει στισ 2 Ιουνίου για PC και Mac οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει διαφημιστικό φυλλάδιο αναφέροντας την παραπάνω ημερομηνία.

Η απόδειξη εδώ multiplayerblog.mtv.com/2009/03/04/starcraft-2-out-in-june-according-to-gamestop/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2009 20:05 #51617 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Νέες φωτογραφιες του Starcraft 2

More
22 Mar 2009 00:57 #51631 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic Starcraft 2
Αυτό είναι το Starcraft1 με βελτιωμένα γραφικά :roll:

More
22 Mar 2009 13:31 #51633 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Δεν το εχω παιξει πολυ για να ξερω. Λογικα θα εχει καινουρια στοιχεια τροπο παιχνιδιου και λοιπα. Οπως και το Diablo 3 σε σχεση με το 2. Ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον

More
11 May 2009 21:09 #52714 by Μάνος Γρυπάρης
Ετοιμάζεται η beta έκδοση του Starcraft II
Μένουν λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη ανακοίνωση της Blizzard για την beta έκδοση του Starcraft 2. Μέσα στο καλοκαίρι η εταιρεία θα ανακοινώσει και επίσημα το άνοιγμα των beta servers ώστε οι fans της να τεστάρουν επιτέλους την νέα έκδοση του πολυαναμενόμενου real-time strategy. Το Starcraft II θα κυκλοφορήσει σε τριλογία. Η πρώτη του έκδοση θα ονομάζεται “Wings of Liberty”, η δεύτερη που θα την διαδεχτεί θα λέγεται “Heart of the Swarm” και η τελευταία η οποία θα κλείσει την τριλογία “Legacy of the Void”.

Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα παίξουν την beta έκδοση τότε κάντε κλικ εδώ , ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής στο BattleNet και στη συνέχεια κάντε signup για την beta του Starcraft II απλά προσκομίζοντας κάποιες πληροφορίες για τον υπολογιστή σας. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο BattleNet τότε απλά κάντε login.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Jan 2010 21:35 #68384 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οι απαιτησεις του Starcraft 2

Minimum Requirements

* OS: Windows XP / XP64 (Service Pack 3), Windows Vista / Vista64 (service Pack 1), Windows 7 Home Premium
* Processor: Intel Pentium IV 1.3GHz, AMD XP 1500+
* Memory: (Windows XP) 512mb, (Windows Vista) 1024mb, (Windows 7) 1024mb
* Graphics: 3D graphics processor with Hardware Transform and Lighting with 32 MB VRAM such as an ATI Radeon 7200 or NVIDIA GeForce 2 class card or better
* Hard Drive: 15Gb (of free space)
* DirectX9.0c

Recommended Requirements

* Processor: Intel Pentium D, AMD 64 X2
* Memory: (Windows XP) 1024mb, (Windows Vista) 2048mb, (Windows 7) 2048mb
* Graphics: 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better.

Πως τα βλεπετε τα πραγματα με το PC? Δε μου φαινονται τρομερες οι απαιτησεις, παλι θα βολευτουμε ολοι μια χαρα!

More
13 Mar 2010 19:43 #69270 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πού είναι ρε παιδιά το παιχνίδι; Ακομα;;;;

Κατέβασα την beta, εκανα register και σιγα μην μπορεσα να το παίξω!!!! Και δεν μπορώ να τερματίσω για χιλιοστή φορά το πρώτο!
έχω μάθει απεξω το σενάριο!!!!

More
15 Mar 2010 10:48 #69341 by Fevos Verganelakis
Replied by Fevos Verganelakis on topic Starcraft 2
To starcraft 2 ειναι σιγουρα ενα απο τα παιχνιδια που πολλοι απο μας δεν βλεπουν την ωρα να παρουν στα χερια τους. Προφανος αυτο το σκεφτηκαν και βγαλανε ενα φλασο-παιχνιδο, που αν και δεν ειναι κατι το φοβερο, ειναι μεγααααλο κολλημα...

Παραθετω και λινκ: www.starcraft2.pro/tower-defense

More
17 Mar 2010 11:17 #69424 by Μάνος Γρυπάρης
Εφόσον ήταν για 2ο τρίμηνο και δεν ανακοινωσαν ακριβη ημερομηνια κυκλοφοριας, παει για νεα αναβολη. Στη χειροτερη για φθινοπωρο δηλαδη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Apr 2010 22:47 #70546 by Smarty
Replied by Smarty on topic Starcraft 2
Ε οχι και φθινόπωρο!!! Πωω ρε. Το καλό που τους θέλω να μην το βγάλουν το φθινόπωρο! Τι θα κάνω εγώ όλο το καλοκαίρι?! Σκοπός είναι τον ιούνιο! Αντε ιούλιο το πολύ! Δεν θα έχω αρκετό χρονο να παίζω αμα θα είναι φθινόπωρο γιατι θα έχει ξεκινήσει ήδη η σχολική χρονιά! Αλλα σοβαρά τώρα δεν νομίζω να το καθυστερήσουν μέχρι το φθινόπωρο ήδη ανακοίνωσαν τιμή και συλλεκτική εκδοση, οπότε συντομα θα ανακοινώσουν και ημερομηνία κυκλοφορίας και νομίζω θα είναι τέλη ιουνίου.