Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Λαοί

More
28 Aug 2005 12:47 #1808 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Λαοί
Μηπως γνωριζει καποιος κανεναν server για να παιξω το Rome Online?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Aug 2005 13:13 #1814 by Nikos Georgopoulos
Τι τακτική ακολουθείτε κατά την διάρκεια της μάχης? Επιτίθεστε απο τα πλάγια? Από το κέντρο? Περικυκλώνετε τον αντίπαλο?

Εγώ πιστεύω ότι καλό είναι τις ίδιες μονάδες να τις βάζετε σε ένα σημείο. π.χ. ειδικά όταν είναι ελέφαντες ή τοξότες.Οπως ολα τα παιχνιδια στρατηγικης ετσι και στο Rome το <μπουγιο> αποδίδει καλυτερα. Εγω συνηθως βαζω μπροστα τους απλους στρατιωτες, μολις πλησιασει ο εχθρος κατεβαζω τους ελεφαντες και 5-6 μετρα πριν απο τους στρατιωτες εχω ηδη τοποθετησει τους τοξοτες. Στη συνεχεια προχωραω στρατιωτες και τοξοτες με τον ιδιο βηματισμο κι αν πλησιασει ο αντιπαλος τους σταματαω και συνεχιζεται το ιδιο σκηνικο.

More
28 Aug 2005 14:33 #1821 by KONSTANTINOS-GUS
Replied by KONSTANTINOS-GUS on topic Λαοί

Geonick wrote: Τι τακτική ακολουθείτε κατά την διάρκεια της μάχης? Επιτίθεστε απο τα πλάγια? Από το κέντρο? Περικυκλώνετε τον αντίπαλο?

Εγώ πιστεύω ότι καλό είναι τις ίδιες μονάδες να τις βάζετε σε ένα σημείο. π.χ. ειδικά όταν είναι ελέφαντες ή τοξότες.Οπως ολα τα παιχνιδια στρατηγικης ετσι και στο Rome το <μπουγιο> αποδίδει καλυτερα. Εγω συνηθως βαζω μπροστα τους απλους στρατιωτες, μολις πλησιασει ο εχθρος κατεβαζω τους ελεφαντες και 5-6 μετρα πριν απο τους στρατιωτες εχω ηδη τοποθετησει τους τοξοτες. Στη συνεχεια προχωραω στρατιωτες και τοξοτες με τον ιδιο βηματισμο κι αν πλησιασει ο αντιπαλος τους σταματαω και συνεχιζεται το ιδιο σκηνικο.

kalo einai kai etsi alla to megalytero abantaz einai aloga kai plaina xtyphmata.................genikos pleyrika xtyphmata einai ta kalytera kai stis megalyteres maxes sthn istoria metsi kerdi8hkan............. face to face krinete stis leptomereies..kai sto ari8mitiko pleonekthma.... :wink:

More
28 Aug 2005 17:32 #1833 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic Λαοί
Otan epitithome den exw kapoia sugekrimenh strathgikh...autosxediazw se kathe maxh. An kai panta vazw ta aloga sta plagia (an exw 9 px vazw 4a dexia kai 4 aristera) kai epishs mia na "fulaei" ton general. Genikos pantos den tha elega oti eimai kalos stis epitheseis

Otan amunome exw mia strathgikh eidika an paizw me falages. Thn exw onomasei "kuvo" kai einai h exhs: As poume pws exw 8 fakages. Vazw 3 brosta 3 apo pisw kai apo 1 dexia kai aristera wste na sxhmatistei enas kuvos h paralhlogrammo. Sto keno pou exei mesa vazw 1 h 2 monades toxotes (analoga to keno) h opoioi einai se hold position. Epishs exw (as poume)4 monades hppikou 2 dexia kai 2 aristera tis opoies xrhshmopoiw gia na kunhghsw toxotes h rooting units. O general h exei allh mia monada hppikou dipla h einai monos tou kai ton xrhshmopoiw mono gia voitheia an xreiastei

Elpizw na katalavate:P

More
28 Aug 2005 19:50 #1847 by Spyros
Replied by Spyros on topic Λαοί
Εχω σαν αρχη να εχω κοντα τον Στρατηγο στις μοναδες μου για να μην πεφτει το ηθικο!Τωρα για την μαχη εξαρταται παντα απο την μορφολογια του εδαφος και τον καιρο.Δεν εχω καποια συγκεκριμενη στρατηγικη για να αμυνομαι ή να επιτιθεμαι!

Η ισχύς εν τη ενώσει!

More
28 Aug 2005 19:53 #1848 by Spyros
Replied by Spyros on topic Λαοί
Δεν ξερω ρε φιλε αλλα δεν ειναι κακη ιδεα να κανουμε κανα τουρνουα,τι λες?

Η ισχύς εν τη ενώσει!

More
29 Aug 2005 12:36 #1892 by Nikos Georgopoulos
ΟΚ.Πως γινεται να παιξουμε δικτυακο??

More
31 Aug 2005 10:59 #1976 by dfsaf
Replied by dfsaf on topic Λαοί
εξαρτάται από την αντίπαλη πόλη άμα είναι ένα γαλατικό χωριό στέλνω 100 τοξότες και καθαρίζω το μισό στρατό τους ακι μετά ντου.
άμα έχει μικρό τοίχος το σπάω με το όχμα και ακολουθώ την ιίδια στρατηγηκή. ’μα έχει μεγάλο τοίχος το αφήνω στον υπολογιστή......

More
31 Aug 2005 11:02 #1977 by dfsaf
Replied by dfsaf on topic Λαοί
ο καλύτερος τρόπος είναι και θα είναι για πάντα το gamespy από εκεί δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις δυσκολία άμα δεν έχεις το gamespy πάτα multiplayer λαν ή internet ακι μετά είναι εύκολο ξερείς διαλέγεις λαους ακι τέτοια

More
19 Apr 2006 13:38 #11153 by Nikos Georgopoulos
ενα site που εχει τα παντα για rome total war και medieval

downloads,forum,news αλλα και πολλα mods.
στο forum εχει και κατηγορια multiplayer για να παιξετε online

www.totalwar.org

βασικα μπορει να βρισκεται καμια εταιρεια απο πισω οπωσ εχει κανει η sigames με το sortitoutsi