Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Empires: Αγαπημένες φυλές

More
07 Sep 2005 10:57 - 08 Sep 2017 01:43 #2403 by Μάνος Γρυπάρης
Μιας και όπου να'ναι έρχεται το Age of Empires 3, καιρός να ανοίξουμε αυτό το topic για να προλάβουμε να συζητήσουμε και για τις παλιότερες εκδόσεις του παιχνιδιού.

Ποιες φυλές επιλέγατε συνήθως στα Age of Empires 1 & 2 ?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 08 Sep 2017 01:43 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Sep 2005 15:16 #2417 by a Guest
Tous Byzantinous...

More
19 Jan 2006 00:32 #7593 by Kleanthis
Λοιπόν, πέσατε στο στοιχείο μου...
Μετά το manager, το Age Of Empires II & Age Of Conquerors (Expansion Kit), είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι.
Παλαιότερα, έτρωγα ατελείωτες ώρες "λιωσίματος" στον Η/Υ μου παίζοντας μόνο αυτό το παιχνίδι (και λίγο manager, έτσι για αλλαγή :P ).
Το Age 3 δεν θέλω ούτε καν να το δοκιμάσω γιατί, απ' αυτά που ακούω και ψιλοείδα απ' το Demo, θα μου χαλάσει την ΥΠΕΡΟΧΗ εικόνα που έχω γι' αυτό το παιχνίδι...

Όσο για τον αγαπημένο μου λαό:Σε πίστες με θάλασσα προτιμώ τους Ιάπωνες. Σε πίστες με ξηρά προτιμώ ή Πέρσες ή Ισπανούς!

Αυτά από 'μένα!

More
23 May 2006 12:04 #13024 by alexis
κοιτάχτε παιδιά έχω χαραμίσει πολλές ώρες από τη ζωή μου στο empires 2 kai sto expansion...για μένα καλύτερη φυλή είναι οι τεύτονες μιας και αυτούς έπαιρνα στο LAN ποθ έπαιζα με κάτι φιλαράκια......(tilion)!!!!! :cool:

THE END HAS COME!!!!

More
25 May 2006 11:13 #13225 by Chris Zotos

alex_the_coach\ wrote: κοιτάχτε παιδιά έχω χαραμίσει πολλές ώρες από τη ζωή μου στο empires 2 kai sto expansion...για μένα καλύτερη φυλή είναι οι τεύτονες μιας και αυτούς έπαιρνα στο LAN ποθ έπαιζα με κάτι φιλαράκια......(tilion)!!!!! :cool:

More
12 Sep 2006 14:36 #19293 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα οι αγαπημένοι μου είναι οι γότθοι λόγω των ειδικών στρατιωτών τους ( αυτούς που τους φτιάχνεις στο κάστρο και έχει κάθε λαός δικούς του ).

More
12 Sep 2006 15:02 #19295 by Panagiotis Koutelidakis
Βασικά, το καλύτερο είναι ότι μετά τους φτιάχνεις σε barracks! Έχω κερδίσει παιχνίδι λόγω αριθμητικής υπεροχής έτσι (απλά βάζεις μια μονάδα αμύνης που ανανεώνεις συνεχώς στο στενότερο πέρασμα [τοξότες, λογχοπελεκοφόρους, πύργους] και κάνεις εφόδους κάθε τόσο).

More
28 Sep 2006 11:44 #20213 by Πανος Π
Παιδιά εγώ παίζω με Britons και με Byzantins συνήθως!Τώρα τελευταία έχω κολλήσει λίγο με τους Mayans αλλά και οι Teutons έχουν δυνατό πεζικό (τα παλικάρια που βγάζει το κάστρο αν αναβαθμιστούν κατάλληλα γίνονται μεγάλο πρόβλημα για τον αντίπαλο..)
Αλλά να θέσω ένα άλλο ερώτημα,Wonders χτίζετε;Ποιο είναι το αγαπημένο σας;Εγώ έχω ένα στο νου μου αλλά δε θυμάμαι σε ποιον λαό ανήκει.Είναι ένα καφέ κτήριο,τετράγωνο στην βάση του και καθώς ψηλώνει παίρνει σχήμα σαν σαλιγγάρι,σπειροειδή κάπως..

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

More
28 Sep 2006 15:15 #20230 by Σωκράτης

More
10 Oct 2006 13:59 #20718 by DrC
Ego protimo tous Spanish :D .