Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The political machine για ... πολιτικοποιημένους managers!!!

More
31 Aug 2005 18:26 #2015 by Themis Fallidas
Στο site θα δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες γι αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι στρατηγικής και είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει, άσχετα με την σχέση και τις απόψεις που έχετε για την πολιτική! Μπορείτε να αναλάβετε τον ρόλο ενός πραγματικού πολιτικού, ή να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ. Μιλάμε πάντα για εκλογική καμπάνια στις ΗΠΑ. Εδώ κύριοι ο δεύτερος είναι loser! Ο μοναδικός σας στόχος είναι να κερδίσετε τις εκλογές και έχετε όλα τα μέσα για να το κάνετε αυτό, απλά χρειάζεται ένα καλό campaign management! Αν σας αρέσει μπορείτε να το τσεκάρετε και όταν το έχετε στα χέρια σας και αποφασίσετε να παίξετε ρωτήστε με να σας αποκαλύψω τα μυστικά της κάλπης!!!

www.politicalmachine.com/game.asp

TO DARE IS TO DO

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2005 18:53 #2017 by Γιώργος Γκούμας
Δεν το εχω παιξει αλλα διαβαζοντας το λινκ που εδωσες μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον....Θα σου πω συντομα...

More
01 Sep 2005 12:40 #2046 by Kostas Giagias
Καλό παιχνίδι κατά την γνώμη μου αλλά χωρίς διάρκεια... Ουσιαστικά είναι κάτι σαν board game sto PC. Ειδικά μόνος σου τα board games είναι βαρετά. Ετσι και αυτό...

Μετά από 2-3 Campains χάνει το ενδιαφέρον του...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
01 Sep 2005 12:44 #2047 by Themis Fallidas
Διαφωνώ! Εξαρτάται από τον αντίπαλο της καμπάνιας, συν ότι υπάρχει μία σειρά από καμπάνιες με διαφορετικούς αντιπάλους. Ειδικά όταν έχεις κάνει το δικό σου προφίλ δημιουργώντας τα προσωπικά σου attributes τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ περισσότερο! Τώρα, αν πάρεις ας πούμε τον Clinton ή κάποιον άλλο έτοιμο και αρχίσεις να παίζεις είναι σαν να ξεκινάς από beginner level και μπορεί να φανεί πολύ εύκολο

TO DARE IS TO DO