Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Movies

More
12 Sep 2006 12:26 #19287 by Νικολής Ασημάκης
Πέρσι όταν πήγα να πάρω το παιχνίδι, ήμουν ενθουσιασμένος που θα είχα την ευκαιρία να γυρίσω δικές μου ταινίες. όταν το εγκατέστησα και άρχισα να παίζω, χάθηκα μέσα στη μαγεία του! Από τη πλευρά του παιχνιδιού, που σκοπός είναι να έχεις μια επιτυχημένη επιχείρηση, έμεινα απολύτως ικανοποιημένος. όμως από την άλλη πλευρά, δηλαδά η δυνατότητα να φτιάχνεις τις δικές σου ταινίες, δεν έμεινα απολύτως ικανοποιημένος, επειδή έλειπαν οι σκηνές δράσης. Ευτυχώς αυτό το καλοκαίρι βγήκε το expansion pack, The Movies:Stunt & Effects, που προσθέτει επικίνδυνες σκηνές και κασκαντέρ. Αν και έπαιξα αρκετά το expansion, δεν κατάφερα τελείως να εξοικειωθώ με τον χειρισμό των κασκαντέρ. Περιμένω τις δικές σας απόψεις!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2006 13:37 #19289 by Αντώνης Κατρής
Θέλει μπόλικο ψάξιμο είναι η αλήθεια αλλά έχει τρελό χαβαλέ ειδικά αν δείχνεις σε άλλους τις επικές ταινίες που φτιάχνεις!!! Το καλύτερο βέβαια είναι ότι από λάθος συνήθως φτιάχνεις διάφορα gayback mountain και άλλα διάφορα περίεργα φιλμάκια... Πάντως είναι ότι πρέπει για να δημιουργήσεις υπερπαραγωγές

More
12 Sep 2006 14:05 #19291 by nick
Replied by nick on topic The Movies
το παιχνιδι ειναι τζαμι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενοσαν και δεν εχω παρει ακομα το expansion σκεφτομαι να το παρω συντομα.Ελπιζω να ειναι τοσο διασκευαστικο οσο και το αρχικο game της activision που εκανε ενα ανταστικο παιχνιδι

More
12 Sep 2006 14:18 #19292 by Νικολής Ασημάκης
[quote="Sir_A_K";p="19289"Πάντως είναι ότι πρέπει για να δημιουργήσεις υπερπαραγωγές[/quote] Δεν ξέρω για σας, πάντως όταν φτιάχνω ταινίες, μου βγαίνουν αρκετά μικρές. Η μεγαλύτερή μου είναι το Star Wars V ( τόσα έχω δημιουργήσει ) που είναι 5 λεπτά. Εσάς ποια είναι η μεγαλύτερη ταινία σας;

More
12 Sep 2006 18:57 #19310 by Νικολής Ασημάκης
Aκόμα θα ήθελα να δημιουργήσω μια ταινία στυλ LOTR, δηλαδή με ιππότες και άλλα τέτοια. Έχετε εσείς κανένα τέτοιο expansion υπόψη σας; Τέλος τιταινίες θα θέλατε να δημιουργήσετε αλλά δεν μπορείτε λόγω του παραπάνω προβλήματος;

More
12 Sep 2006 21:06 #19319 by Αντώνης Κατρής
Εγώ έχω σαν απόλυτο σκοπό μου να φτιάξω μια ταινία Τσάκι Τσάν!!! Όταν θα έχω αρκετό χρόνο θα κάτσω να φτιάξω σιγά σιγά το σενάριο. Η καλύτερη λύση για να φτιάξετε μεγάλες ταινίες είναι το sandbox όπου έχει επιλογή να φτιάχνετε αμέσως τις ταινίες. Βέβαια μετά το μοντάζ και οι υπότιτλοι είναι ένα ζήτημα γιατί θέλει πολλή ώρα αλλά αν θες να φτιάξεις μια υπερπαραγωγή χρειάζονται θησίες :P

More
14 Sep 2006 20:09 #19435 by Νικολής Ασημάκης
Γνωρίζει κανείς αν σκέφτεται ο Πήτερ Μολινιού να βγάλει και άλλο expansion για το The Movies; ( Πόσος καιρός περνά συνήθως από το ένα expansion στο άλλο; )

More
10 Dec 2006 04:14 #23468 by Νικολής Ασημάκης
Έγινε ένας διαγωνισμός για τις καλύτερες ταινίες. Σ'αυτό το site θα δείτε τη νικήτρια ταινία, αλλά και τις φιναλίστ. Μόλις τις είδα βούλωσα!!!

chrysler.movies.lionhead.com/

More
09 Mar 2007 01:42 #28696 by Esperos
Replied by Esperos on topic The Movies
ego thelo na ftiakso mia tenia me protagonistria thn Ann Nicole Smith!! :oops:

More
12 Mar 2007 20:26 #28852 by Νικολής Ασημάκης
Ήμαρτον ρε Μάριε!!!!!! Μόνο το WoW και τα αίσχη έχεις στο μυαλό σου;;;;;; 8O