Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Valhalla Hills

More
05 May 2017 21:16 #197957 by Παντελής Δασκαλέλος

Οι παλιότεροι από εσάς ενδεχομένως θυμάστε την σειρά The Settlers που ξεκίνησε στην Amiga. To Valhalla Hills ανήκει στην κατηγορία των RTS/City Building και έχει αναπτυχθεί από τους δημιουργούς του The Settlers II και της σειράς Cultures. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και στις κονσόλες με την μορφή μιας Definitive Edition έκδοσης, η οποία περιλαμβάνει δύο DLC και έναν αποκλειστικό χάρτη.

Το Valhalla Hills κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2017 22:01 #199144 by Παντελής Δασκαλέλος
Valhalla Hills: Definitive Edition review
Ομολογώ ότι δεν έχω τη μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία στα City Building/God Simulator games, έντουτοις η κυκλοφορία του Valhalla Hills στις κονσόλες μου έδωσε το έναυσμα για να ασχοληθώ μαζί του. Το στοιχείο που μου προξένησε θετικές εντυπώσεις, είναι ότι η διαχείριση μιας τεράστιας βάσης και δεκάδων διαφορετικών μονάδων ήταν πολύ πιο εύκολη από όσο νόμιζα. Το Valhalla Hills έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το No Man's Sky, κοινώς από κάποιο σημείο και μετά καταντά πολύ επαναλαμβανόμενο. Μετά από 15 περίπου ώρες συνειδητοποίησα ότι κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα, αφού υπάρχει μια συγκεκριμένη τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί στο κτίσιμο των κτηρίων. Είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχε μεγαλύτερη ποικιλία στο gameplay θα κατάφερνε να μου κρατήσει συντροφιά για δεκάδες ώρες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.