Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sim Junta

More
01 Dec 2015 20:43 - 01 Dec 2015 20:54 #171950 by Στέφανος Λέγος
Ένα strategy με management στατικών από την ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Icehole Games.
Νιώστε για λίγο την σκοτεινή εξουσία ενός δικτάτορα, καθώς διοικείτε την τριτοκοσμική χώρα Risuena. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οργανώσεις που θέλουν να σας ρίξουν από την εξουσία, αλλά και να διατηρείτε καλές σχέσεις με τους αμερικανούς, οι οποίοι δε θα διστάσουν να σας προδώσουν με την πρώτη ευκαιρία. Ως επιτυχημένος δικτάτορας σκοπός σας είναι να παραμείνετε στην εξουσία με οποιοδήποτε κόστος και να φουσκώσετε τον λογαριασμό σας στις Ελβετικές τράπεζες.
Το Sim Junta κυκλοφορεί για PC και μπορείτε να το βρείτε στο Steam .
Attachments:
Last edit: 01 Dec 2015 20:54 by Στέφανος Λέγος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2015 22:28 - 01 Dec 2015 22:46 #171967 by Frank
Replied by Frank on topic Sim Junta
Ειναι αρκετα διασκεδαστικο το game, ουσιαστικα καθεσαι σε ενα pc και εχεις διαφορες επιλογες για το πως θα επενδυσεις τα χρηματα του κρατους σε διαφορους τομεις απο το συστημα υγειας και επαιδευσης μεχρι να αγορασεις ελικοπτερο για να το εχεις διαθεσιμο για ωρα αναγκης και να την κανεις απο την χωρα.

Το πρωτο μου playthrough κρατησε 8 λεπτα συμφωνα με το steam, ο κοσμος δυσαρεστηθηκε απο τον πρωτο κιολας μηνα που ανελαβα την κατασταση της χωρας επειδη αγορασα ενα ελικοπτερακι να υπαρχει και αυξησα τους φορους για να καλυψω τα εξοδα και επελεξα να "kiss american's ass" για να τα εχω καλα με τα παιδια ποτε δεν ξερεις που θα σου χρειαστουν και οι πολιτες αντι να πουν ευχαριστω με δολοφονησαν χωρις καν να εχω την ευκαιρια να το σκασω απο την χωρα (με το ελικοπτερο που μολις ειχα αγορασει δευτερολεπτα πριν) ...

Το δευτερο save μου κρατησε 5 λεπτα και δυο in game μηνες, ο πρωτος μηνας πηγε καλα καθως δεν αυξησα τους φορους σε κανεναν, επενδυσα στο εκπαιδευτικο, στην υγεια και σε αλλους τομεις, εδιωξα τους αρχηγους της αστυνομιας και στρατου για να μην μου κανουν καμια στραβη και επελεξα καλυτερους για την θεση τους, δικους μου εμπιστους ανθρωπους, λεω αυτη τη φορα θα τους εχω διπλα μου και δεν θα με φανε λαχανο σαν τον προηγουμενο νουμπα εκει που δεν το περιμενω. Πηρα μεταλλιο στο τελος του μηνα και ειπα εδω ειμαστε το εχουμε, μας γουσταρει ο κοσμος, θα παμε μπροστα, ομως εκει που ολα πηγαιναν καλα σκανε οι εχθροι μας απο το πουθενα επιθεση και μας κλεβουν και 15M απο την τραπεζα και λεω νταξ νεος αρχηγος στρατου πηραν εξοδο ολα τα παιδια και νες αρχηγος αστυνομιας, θα πηγαν εβερεστ να το γιορτασουν, εγω φταιω που τους αλλαξα και τους δυο συγχρονως. Οποτε τι να κανω κι εγω, αναγκαστικα ανεβασα τους φορους για να ανταπεξελθει η χωρα μην καταντησουμε Ελλαδα με αδειες τραπεζες, εκανα αντεπιθεση προς τους εχθρους μας για να τους δειξω με ποιον τα εβαλαν και εκτελεσα ολους τους κρατουμενους γιατι δεν ειχαν χωρο η φυλακες μας για να συλλαβω αλλους. Το εχουμε λεω απο μεσα μου και παταω να τελειωσει ο δευτερος μηνας γιατι εχουμε και δουλεις. Τα σχεδια για τον αλλο μηνα ηταν ηδη ετοιμα, θα ξανακανουμε επιθεση, συλλαμβανουμε 2-3 ακομα τωρα που εχουν χωρο οι φυλακες και μετα θα επενδυσουμε στην εκπαιδευση ξανα μπας και βγαλουμε κανα φοιτητη της προκοπης να δουν ασπρη μερα οι καφετεριες της Risuena. Και πριν καλα καλα περασει ο δευτερος μηνας χωρις σκεψη για αγορα ελικοπτερου και περιττες δαπανες, βλεπω στα πρωτοσελιδα πως με καθαρισαν, παλι. Εγω φτεω που ειπα να το παιξω καλος δικτατορας. Στο επομενο playthough θα τους δειξω :P

Περα απο την πλακα παντως, μπραβο στην icehole, αρκετα ενδιαφερον παιχνιδι με αρκετη δοση χιουμορ και replayability αν θελεις να ξαναπροσπαθησεις κανοντας διαφορετικες επιλογες και να δεις που θα φτασεις. Στα αρνητικα, ηθελε περισσοτερη δουλεια κυριως στο interface του pc που χειριζεσαι οπως και στα cutscenes. Εχω μια ιδιαιτερη αγαπη προς τα παιδια καθως το 1821 ηταν ενα απο τα πρωτα games που πηρα με το πρωτο μου pc πριν απο 15 χρονια και ελπιζω στο μελλον να δουμε ισαξια και ακομα καλυτερα παιχνιδια απο τα παιδια.
Last edit: 01 Dec 2015 22:46 by Frank.

Please Log in or Create an account to join the conversation.