Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Code Name: S.T.E.A.M.

More
29 Jun 2015 20:08 - 29 Jun 2015 20:08 #163568 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Νέο Turn-Based Strategy/Third-person Shooter από τους δημιουργούς της σειράς Fire Emblem!

Το Code Name: S.T.E.A.M. αναπτύχθηκε από την Intelligent Systems, γνωστή και από την δημοφιλής σειρά Fire Emblem. Πρόκειται για ένα Turn-Based Strategy στον "πυρήνα" του, αλλά ο χειρισμός είναι αντίστοιχος ενός Third-Person Shooter. Το art design του θυμίζει έντονα κόμικ της δεκαετίας του '60 και του '70 και το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον όπως θα διαβάσετε και στο αντίστοιχο review.

Το Code Name: S.T.E.A.M. κυκλοφορεί αποκλειστικά για το 3DS από τις 15 Μαΐου του 2015.
Attachments:
Last edit: 29 Jun 2015 20:08 by Δημήτρης Αραμπατζίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2015 20:16 #163570 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Έπειτα από αρκετές ώρες ενασχόλησης μου με το Code Name: S.T.E.A.M. αποφάσισα να μοιραστώ την άποψη μου μαζί σας. Ο συνδυασμός του Turn-Based Strategy με το Third-Person Shooter είναι πραγματικά πολύ ευχάριστος και θα σας κινήσει το ενδιαφέρον από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ευχάριστη εντύπωση μου έκανε και το art design αλλά και το σενάριο του παιχνιδιού. Ειδικά το πρώτο μου έκλεψε την καρδιά καθώς τα κόμικ μου αρέσουν πάρα πολύ και οι developers έχουν καταφέρει και με το παραπάνω να μεταφέρουν την αίσθηση του ξεφυλλίσματος. Ειδικά στα cutscenes με το 3D εφέ ενεργοποιημένο, νομίζεις πως όντως γυρνάς σελίδα.

Στα θετικά θα βάλω και την ποικιλία των χαρακτήρων και τις διαφορετικές επιλογές που προσφέρουν μέσα στο πεδίο της μάχης. Ο κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του ταυτότητα και το δικό του ρόλο. Δυστυχώς όμως κάποια τεχνικά θέματα, κυρίως στον χρόνο αναμονής στον γύρο της A.I. αλλά και στον χειρισμό της στόχευσης θα σας χαλάσουν την συνολική εμπειρία. Επίσης στα αρνητικά θα προσθέσω και το αδιάφορο level design αλλά και τις συνεχόμενες ενισχύσεις των εχθρών σας. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την άποψη μου στο review του Code Name: S.T.E.A.M.

More
29 Jun 2015 22:26 #163584 by Νικολής Ασημάκης
Θέλω να τον τσιμπήσω αυτόν τον τίτλο. Πιθανώς με τον επόμενο (καλώς εχόντων των πραγμάτων) μισθό.

More
07 Jul 2015 19:27 #163963 by Δημήτρης Αραμπατζίδης

Zaratoth wrote: Θέλω να τον τσιμπήσω αυτόν τον τίτλο. Πιθανώς με τον επόμενο (καλώς εχόντων των πραγμάτων) μισθό.

Νικολή, νομίζω πως αξίζει το χρήμα και την ώρα που θα αφιερώσεις. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τίτλος, ειδικά για τους fans του Turn-based Strategy.