Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout Shelter

More
20 Aug 2015 21:30 #167808 by Anastasios Vozatzidis
Το έχω λιώσει και εγώ, 71 κάτοικοι και συνεχίζω...

Eνα ακόμα tip από εμενα είναι όταν πάτε να κάνετε rush να το κάνετε αφού μόλις έχετε συλλέξει τα προϊόντα του δωματίου γιατί αλλιώς το cooldown ξεκινάει από την αρχή!
Επίσης οι έγκυες γυναίκες δεν μάχονται οποτε να το λαμβάνεται υπόψιν σε περίπτωση fail του rush!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Aug 2015 01:15 #167813 by Νίκος Τριανταφύλλης
Οπλισμενους τους ειχα και με αρμορ σιγουρα ειχε κολησει γιατι ηταν μονο ενα και δν κουνιοτανε μονο οταν δν εστειλα ξανα και πηγε σε αλλο δωματιο πεθαναν ολα ελπιζω να μην ξανασυμβει.Και μια απορια οταν στελνω δυο να κανουν παιδια κληρονομουν τα s.p.e.c.i.a.l?

More
21 Aug 2015 02:20 - 21 Aug 2015 03:19 #167815 by Μάνος Γρυπάρης

Rasmo wrote: *edit: Tα caps πως τα μάζευες? Eίχα ξεμείνει απο την πρώτη κιόλας στιγμή.

1)Στέλνεις για exploration (γυρνάνε με credits).
2)Εκπληρώνεις achievements.
3)Κάνεις Rush αρκεί να τους έχεις Full health.

Εν τω μεταξύ ρε παιδιά το σκυλομετάνιωσα που δεν έβαλα εξ αρχής στον πάνω όροφο το Power.
Θα κάνω Destroy και αλλαγές κτιρίων. Πρέπει να έχουμε το Power ακριβώς δίπλα στο Vault (γιατί εκεί έχουμε Dwellers με υψηλό Strength) και το Water στον ακριβώς από κάτω όροφο. Γενικά όλος ο 1ος όροφος πρέπει να είναι μόνο power.

Ξεκίνησα τα Destroy και το ξαναχτίσιμο. Στον πάνω όροφο μόνο Power, στον από κάτω Power και Water. Η κουζίνα στα χαμηλότερα στρώματα. Μου κόστισε πολύ αλλά μακροπρόθεσμα θα βοηθήσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 21 Aug 2015 03:19 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Aug 2015 14:42 #167840 by Gerasimos Kontos
Replied by Gerasimos Kontos on topic Fallout Shelter
Άνετα από τα καλύτερα android games, και καλή παρηγοριά σε όσους από εμάς περιμένουμε εναγωνίως το νέο Fallout...

More
23 Aug 2015 15:23 #167922 by Tony
Replied by Tony on topic Fallout Shelter
Τo δοκιμασα κι εγω.Στο πρωτο μου vault τα εκανα ολα σκ@τ^...Ολοι λυπημενοι και ξεμενα κι απο resources.
Στο 2ο μου,ολα πανε μια χαρα!Καπου στους 30 dwellers πρεπει να'χω σε 3 στρωματα...

More
23 Aug 2015 17:07 #167923 by Gerasimos Kontos
Aυτό που κάνω εγώ είναι να αφήνω χώρο για triple bonus merge σε όλα τα δωμάτια. Αυτό συνεπάγεται ότι θα κατεβαίνω όλο και πιο κάτω οπότε θα πηγαίνω πιο αργά αλλά πιστεύω μακροπρόθεσμα βοηθάει.

More
04 Sep 2015 15:56 - 19 Nov 2016 01:52 #168400 by Μάνος Γρυπάρης

Γατάκια όλα τα mobs τελικά.

Αρκεί να χτίσετε Power Generator στον πάνω όροφο, να πλακώσετε εκεί όλο το στρατό σας εκπαιδεύοντάς τον στο Strength, με Armor που δίνει επιπλέον Strength και τα δυνατά όπλα.

Θα έχετε γαζώσει τα 2/3 των Deathclaws και ότι περισσέψει πάει στον από κάτω όροφο όπου θα έχετε Nuclear Reactor και Water treatment, δηλαδή Strength και Perception. Εκει δεν θα μείνει ούτε κόκκαλο όρθιο.

Διαβάστε το review του Fallout Shelter

Πολύ καλή δουλειά από την Bethesda. Ειλικρινά ξεχωρίζει από τον "σωρό" των free-to-play mobile games. Simulation/RPG σε ένα άλλο επίπεδο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 19 Nov 2016 01:52 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 Sep 2015 20:57 #168534 by Gerasimos Kontos
Βοήθησε πολύ αυτή η στρατηγική όντως !

More
15 Sep 2015 02:07 - 19 Nov 2016 01:53 #168796 by Μάνος Γρυπάρης

Πλησιάζοντας στους 100 Dwellers βλέπω ότι μεγάλο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι το ότι δεν μπορούμε να δώσουμε εντολή σε όσους στέλνουμε για Explore να γυρνούν πίσω όταν μειωθεί το health τους. 'Ετσι είμαστε αναγκασμένοι να ανοίγουμε την εφαρμογή σχεδόν κάθε μέρα, ακόμα κι αν τους φορτώσουμε με δεκάδες medkits και radiation packs. Λογικό είναι να ξεχαστούμε, έχουμε τόσες δουλειές και παίζουμε τόσα games.

Στο endgame η Bethesda έχει θέμα. Τα achievements του στυλ "μάζεψε τόσο νερό" ή "μάζεψε τόσα credits" είναι τουλάχιστον αστεία και επαναλαμβανόμενα. Κατά τα άλλα αυτό που με κρατάει μόνο είναι το ξεκλείδωμα των νέων κτιρίων και το loot που φέρνουν οι Dwellers από την Wasteland. Όσο πιο τούμπανο ο Dweller και όσο καλύτερο Luck, τόσο καλύτερα το armor και τα όπλα που θα φέρει.

Δείτε το gameplay video μας για το Fallout Shelter:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 19 Nov 2016 01:53 by Μάνος Γρυπάρης.

More
11 Dec 2015 01:03 #172866 by Μάνος Γρυπάρης
Σκύλοι και γάτες στο Fallout Shelter

Ήρθε ο Dogmeat . Τώρα στο Vault θα έχετε και παρεούλα.

Επίσης προστέθηκαν νέα objectives και επιλογές "Sell All" για να πουλάτε μαζικώς τα αντικείμενα που δεν θέλετε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments: