Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sid Meier's : Starships

More
19 Jan 2015 21:17 - 19 Jan 2015 21:26 #155685 by Πιέρρος Φουστέρης
Starships: Νέο Strategy απ' τον Sid Meier!

Ο δημιουργός των Pirates! και Civilization σε ένα ακόμη Sci-Fi project!

Ένας απ' τους μεγαλύτερους game designers της βιομηχανίας, ο Sid Meier, ανακοίνωσε το Starships, ένα Sci-Fi Strategy που θα αναπτυχθεί όπως πάντα σε συνεργασία Firaxis και 2K Games.

Θα διεξάγεται στο σύμπαν του Civilization: Beyond Earth. Πρόκειται για ένα Tactical Strategy που αναμένεται την Άνοιξη για PC και iOS. Στο Starships θα χτίζετε την διαγαλαξιακή ομοσπονδία σας, εξερευνώντας τον γαλαξία και κάνοντας έρευνα για νέες τεχνολογίες. Το gameplay θα βασίζεται σε turn-based σύστημα μάχης με αεροσκάφη που θα μπορούν να παραμετροποιηθούν πλήρως.

Δείτε το τρέιλερ:

Κάθε campaign θα έχει ξεχωριστό χάρτη με αποστολές που θα αλλάζουν δυναμικά, κάτι που αυξάνει το replayability. Θα υποστηρίζεται επίσης cross-connection ανάμεσα σε Civilization: Beyond Earth και Starships.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
Last edit: 19 Jan 2015 21:26 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2015 22:08 #155688 by Νικολής Ασημάκης
Φαίνεται πολύ φιλόδοξο. Αναμένω τρελά.

More
20 Jan 2015 18:30 #155719 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέες πληροφορίες για το παιχνίδι από τον Sid Meier!

Μόλις λίγες ώρες μετά την αρχική ανακοίνωση, ο Sid Meier αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες για το Starships. Καταρχήν στο παιχνίδι θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας αεροσκάφη με διάφορα είδη όπλων, abilities, armor και shields. Αν αναμίξετε όλα αυτά τότε θα δημιουργήσετε διαφορετικού τύπου αεροσκάφη. Κάποια θα είναι γρήγορα, άλλα θα χρησιμοποιούνται σε stealth ή tanky ρόλους κ.ο.κ. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση!

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
15 Feb 2015 23:01 #156801 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Περιμένω και εγώ πως και πως αυτό το παιχνίδι. Μακάρι να μας θυμίσει λίγο στο στυλ των Starfleet Command

More
25 Feb 2015 21:12 #157238 by Πιέρρος Φουστέρης
Παρακολουθήστε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε η Firaxis, στο οποίο ο Sid Meier μας παρουσιάζει το customization στα αεροσκάφη. Αναμένουμε το Sid Meier's: Starships (4X Space Strategy) για PC, Mac και iPad στις 12 Μαρτίου.

- Tyrion Lannister

More
09 May 2015 09:27 #160613 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δεν έκανε τελικά την αίσθηση που περιμέναμε. Σκοπεύω να το δοκιμάσω σύντομα και θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες. Στο Steam το έχουν 15€

More
09 May 2015 12:44 #160620 by Νικολής Ασημάκης
Τόσο μέτριο; Δεν πήρα καν πρέφα ότι κυκλοφόρησε.

More
09 May 2015 14:22 #160627 by Τάσος Μαραγκός
εγω το ειδα απο φιλο που το επαιξε...
Δεν με επεισε.

More
09 May 2015 19:03 #160634 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Zaratoth έμεινα και εγώ έκπληκτος με το γεγονός πως κυκλοφόρησε και δεν το πήραμε χαμπάρι!!! Εγώ θα το πάρω λόγο και της τιμής, και θα σας πω. Τώρα τελευταία με έπιασε πάλι το σύνδρομο του 4Χ space strategy!!!

More
05 Apr 2016 22:07 #179465 by ΣΤ
Replied by ΣΤ on topic Sid Meier's : Starships
Διαβάστε αναλυτικά την άποψη μου στο review του Sid Meier's Starships

Προσωπικά θαυμάζω τον Sid Meier στο έπακρο. Όλα τα παιχνίδια της σειράς Civilization είναι κατά την ταπεινή μου άποψη πρωτοκλασάτα αριστουργήματα απαράμιλλης απόλαυσης και κατέχουν εις αεί τον θαυμασμό μου και την ακούνητη θέση στα αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών. Συνεπώς όταν ακούω Sid Meier τρέχω μετά φανατικής μανίας αναμένοντας ένα ακόμη αριστούργημα. Δυστυχώς το Sid Meier's Starships με απογοήτευσε πλήρως. Είναι ένα game φτιαγμένο για κινητά και ακόμα και υπό αυτήν την συνθήκη πάλι δεν προσέφερε αρκετά. Όλοι του οι μηχανισμοί είναι απλοϊκοί και ρηχοί και γενικότερα η όλη προσπάθεια βρωμάει αρπαχτή βασιμένοι στους ώμους του ονόματος Sid Meier και στοχευμένη στο πιο casual κοινό του mobile gaming.